Hiii. Ik was hem niet vergeten hoor, mijn A Week With Joyce, maar ik heb hem om twee redenen een dag later ingepland. Ten eerste was het gister nog Pasen en ten tweede ben ik gevloerd door een gigantische rugpijn, waardoor ik niet lang achter mijn laptop kan zitten. Toch heb ik mezelf bij elkaar geraapt voor dit artikel en kijken we vandaag terug op afgelopen week. Ik deed o.a. een experiment met Pien en ging een dagje naar Oegstgeest. Kijken jullie mee?

Zondag

zondag

Zondag werd ik wakker bij Jorn, maar omdat hij moest leren, ging ik al vroeg naar huis. Daar dronk ik gezellig koffie met papa en mama.

Niet veel later gingen zij nog ontbijten. Ik had al ontbeten, dus ik kwam er gezellig bij zitten. Het was heerlijk zonnig en warm, dus we zaten buiten! Pien vond het ook wel even gezellig.

zondag-2

Vervolgens heb ik een jurkje aangetrokken en ben ik in de tuin gaan zitten met een boek. Ik heb helemaal niks uitgevoerd die dag, wat ook voor Pien geldt. Zij lag lekker te tukken op de tuinstoel.

‘s Avonds kwamen Jorn, z’n mams en broer gezellig eten (z’n paps zat op dat moment in Amerika voor werk). Na veel smeken en overhalen werd het bbq-en! De eerste van het jaar. En we konden zelfs nog in de tuin eten, omdat er geen wind stond.

Maandag

maandag

Maandag zou weer mijn eerste werkdag zijn na een aantal weekjes iets minder te hebben gewerkt. Konden we eindelijk de nieuwe winkel bekijken en de eerste voorbereidingen treffen voor de heropening! Wat is het mooi geworden!

Na werk had ik echt gigantische honger, dus ik haalde – heel gezond *kuch* – een saucijzenbroodje op Haarlem station.

maandag-2

Na het avondeten besloot ik Adobe Premier Pro te installeren op mijn laptop, aangezien ik een jaarlicentie heb gekocht. Toen ik het programma opende, snapte ik er al meteen geen reet meer van, haha. Dat wordt oefenen met videobewerking.

Eenmaal in bed had ik nog niet echt zin om te slapen. Daarom ging ik nog lekker een stukje lezen uit How To Be Parisian. Ik ga nu steeds meer naar het einde van het boek.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdagochtend besloot ik me te verdiepen in mijn nieuwe videobewerkingsprogramma en ging ik aan de slag met de video die ‘s middags nog online moest komen. Het werd iets later, omdat het even puzzelen was, maar hij kwam online. Natuurlijk nam ik er een kopje koffie bij.

Daarna ging ik even heen en weer naar de chiropractor, maakte de video echt af en vertrok naar Jorn. Ik zou daar gaan eten, maar uiteindelijk gingen we heeeel culinair dineren bij McDonald’s. Jamjam.

Woensdag

woensdag

Woensdagochtend probeerde ik een outfitcombinatie uit die ik in mijn hoofd had. Overigens was het te koud om het ook daadwerkelijk aan te doen, maar dit zou zomaar eens mijn nieuwe lievelingsoutfit voor de lente kunnen worden!

Daarna dronken mama en ik lekker koffie. Ik zou die dag eigenlijk moeten werken, maar de winkel was vrijwel helemaal klaar, dus ik hoefde niet meer te komen. Een extra dagje vrij is altijd wel lekker, hihi.

woensdag-2

In de middag besloot ik mijn nagellak weer uit te zoeken en ergens anders op te bergen. Ik had mijn nagellakrek altijd op een plank staan, maar ik wilde daar graag mijn foto op aluminium neer gaan zetten. Ik sorteerde alles op kleur en kwam tot de conclusie dat ik veel te veel heb.

Hoewel er niet superveel weggaat, ben ik toch trots dat ik dit beetje weg kan doen. Binnenkort ga ik vriendinnen er maar blij mee proberen te maken!

woensdag-3

Maar waar ging ik mijn nagellak nou laten nu ik mijn rekje weg had gehaald? Nou, in mijn Alex-ladekast. Alle nagellakjes die overgebleven waren, passen er perfect in!

Inmiddels was het tijd om te gaan koken en samen met mama maakte ik pasta pesto met kip, tomaatjes en pijnboompitjes. Ik heb heeeerlijk gegeten!

woensdag-4

Woensdag was ook de dag dat de panda’s in Nederland aan zouden komen, dus ‘s avonds volgde ik de livestream van KLM. Woehoe, heb ik ze vast een beetje kunnen zien!

Daarna ging ik weer eens aan de slag met handletteren, omdat ik ineens inspiratie had gekregen. Ik maakte deze twee kaartjes voor Jorn, hihi. Ik ben trots op het eindresultaat!

Donderdag

donderdag

Donderdag was ik de hele dag vrij, maar ik moest alleen ‘s avonds werken. In de nieuwe winkel! Ik had wel een onwijs lange to-do-list, waaronder een foto maken van mijn Etos-producten. Binnenkort ga ik ze uitgebreid proberen!

Toen ik het restje pasta van woensdag opat, kwam Pien bij me zitten. Ze ging bovenop de kussens liggen en ging helemaal een holletje graven, haha. Gek beest!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdagochtend was niet helemaal mijn ochtend, want toen ik door haast de deur uit moest zonder te ontbijten en het openbaar vervoer er ook nog eens voor zorgde dat ik telkens moest rennen voor een overstap, kon je me niet chagrijniger krijgen. Toch stond er wel iets leuks op de planning, namelijk het filmen van een lookbook samen met Irina! Toen ik om half 12 op Leiden Centraal eindelijk mijn ontbijtje naar binnen werkte, veranderde mijn humeur ook weer een beetje.

Na heel wat getreuzel, een uitgebreide lunch en graaien tussen Irina d’r make-up wat ze weggeeft aan anderen, was het eindelijk tijd voor het filmen van 4 outfits per persoon op verschillende locaties. Gelukkig was de zon gaan schijnen en was ons getreuzel niet voor niks geweest! ‘s Avonds rond half 10 was ik weer thuis na een gezellige dag én drie nieuwe make-upjes rijker die Irina niet meer wilde hebben. Ik ben ze de volgende dag meteen gaan proberen, hihi. Dank je wel Irina! Oh en de lookbook kunnen jullie hopelijk snel – als alles met mijn rug meewerkt – verwachten.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag moest ik een dagje werken. We hadden twee acties lopen, mede door onze ‘grand re-opening’. Daardoor was het een ontzettend drukke dag en ‘s avonds was ik dan ook kapot. Toen ik onderweg was naar huis, kreeg ik deze foto doorgestuurd. Ik wilde het experiment met het vierkantje op de vloer met Pien proberen en een dag ervoor was het mislukt. Ze was er toch nog in gaan zitten! YES, haha.

Na het avondeten ging ik naar Jorn toe. Zijn ouders hadden heerlijke appelgebakjes meegenomen (de echte naam van dit overheerlijke gebakje ben ik even kwijt), dus daar genoten we van. Eerst keken we tv en daarna besloten we nog even te Netflixen. Het was een rustig avondje!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce