Hooooi. Dit was gewoon alweer de laatste week van april. Het was een weekje die lekker rustig begon, maar druk eindigde. Gelukkig genoot ik er optimaal van. Ik ‘vierde’ Koningsdag met mama, ging met Jorn naar de Markthal in Rotterdam en at voor het eerst bij een restaurant van Jamie Oliver. Kijk je mee wat ik nog meer deed?

Zondag

zondag

Zondag moest ik een dagje werken. Er was op dat moment ook Bloemencorso in de stad, waardoor de bussen allemaal anders reden. Helaas moest ik daardoor al ruim een halfuur eerder weg richting de stad, terwijl ik altijd al aan de vroege kant ben. Maar anders was de kans aanwezig dat ik te laat zou komen. Ik besloot dus maar een kopje koffie te drinken bij Victor’s.

Ik ging iets eerder weg van werk, maar was uiteindelijk pas na 1,5 uur thuis. Alle bussen zaten weer eens tegen. Ik at thuis lekker en ging daarna met Jorn en twee vrienden van hem bowlen. Wat was ik vergeten hoe leuk dat is! Bovendien was het heel gezellig en stelde ik voor om het vaker te doen. Natuurlijk werd ons avondje ‘uit’ afgesloten bij McDonald’s.

Maandag

maandag

Maandag hielden Jorn en ik lekker een rustig dagje. We keken in de ochtend serie en na de lunch ging ik pas naar huis. Daar zette ik snel mijn nieuwe kwastenset van Boozyshop op de foto voor Instagram! Ook zie je hier de highlighter die ik erbij kocht.

We aten lekker makkelijk pizza en ondertussen keek ik video’s van Jamie Paige. Haar kanaal heb ik vorige week ontdekt en ik vind haar video’s zo leuk en ze praat ook heel erg fijn.

maandag-2

‘s Avonds kwam Jorn naar mij toe en besloten we weer eens een bordspelletje te doen. Het werd Monopoly Wereldeditie! Overigens eentje die niet ellendig lang hoeft te duren, dus dat is ook erg fijn als je daar niet van houdt.

Pien wilde er met de muntjes en dobbelstenen vandoor gaan, oeps.

Dinsdag

dinsdag

Outfitje van dinsdag.

Dinsdag stond in het teken van voorbereidingen treffen voor de Koningsmarkt aangezien ik woensdag moest werken. Ik besloot mijn make-up en nagellak uit te gaan zoeken op producten die ik zelf heb gekocht en gekregen. Dit was aan het begin van het uitzoeken. Uiteindelijk waren het alsnog twee doosjes gevuld, haha.

dinsdag-2

Tijdens het uitzoeken van mijn bakje met oorbellen vond ik deze superschattige katten-oorbelletjes. Deze heb ik ooit eens van opa en oma gehad, dus die heb ik weer in het zicht gelegd. Is het raar als ik ze zou gaan dragen als 21-jarige, ghehe?

Aan het einde van de middag ging ik lekker aan de slag voor mijn blog en YouTube, maar Pien wilde veel liever dat ik haar aandacht gaf.

Woensdag

woensdag

Woensdag moest ik een dagje werken en mama ging ondertussen kastjes uitzoeken. In een van de kastjes vond ze nog een Pandora-boekje van 2009/2010. Wauw, die is oud! Superleuk om het verschil met nu te zien en om te zien dat sommige charms nog steeds in de collectie zitten.

Daarna was het tijd om de auto in te laden voor de Koningsmarkt en mijn nagels te voorzien van koninklijke kleuren. Ik besloot de Nederlandse vlag te maken en de rest van mijn nagels oranje te lakken. Jaarlijkse conclusie: oranje nagellak is écht spuuglelijk.

Donderdag

donderdag

Donderdagnacht ging de wekker om 3:15 uur, want we gingen weer spullen verkopen op de Koningsmarkt. Mama en ik zaten er om rond 4 uur in de ochtend weer helemaal dik ingepakt klaar voor en toen het eenmaal licht was, moesten we natuurlijk even een selfie maken.

Omdat mijn dag dus al vroeg begonnen was, had ik om half 12 wel al trek in iets van de frituur. Jorn was er op dat moment, dus hij haalde voor mij een broodje kroket. Heel slecht, maar heel erg lekker.

donderdag-2

Rond 16:00 uur gingen we pas weer naar huis na een dag van 12 uur. Zelf scoorde ik nog deze oude camera voor een superklein prijsje. Deze staat nu op mijn plankje bij mijn foto op aluminium.

Traditiegetrouw dook ik na deze lange dag lekker in bad. Ik nam een stukje van Ruby Red Slippers mee van Lush. Deze is nog van de kerstcollectie en ik vind hem erg lekker.

Vrijdag

vrijdag

Hoewel ik donderdagavond supervroeg in bed was gekropen, viel het me toch zwaar om de volgende dag om 8:15 uur op te staan. Gelukkig hadden Jorn en ik iets gezelligs op de planning, namelijk een dagje Rotterdam! We waren allebei nog nooit bij de Markthal geweest, dus daar begonnen we onze dag.

Natuurlijk kon ik een kopje koffie wel gebruiken, dus dat was ook onze eerste stop van de dag.

vrijdag-2

Daarna besloten we een rondje te lopen om alle kraampjes te bekijken. Op die manier konden we alvast een beetje bepalen wat we wilden gaan lunchen. Maar tussendoor werd onze aandacht getrokken door een superlekker gebakje uit Italië: de canneloni. Die wilden we vast als tussendoortje, jammie!

Het was nog maar half 12 toen we bedacht hadden dat we Italiaans wilden gaan lunchen. Daarom gingen we eerst even naar buiten, zodat ik een fotootje kon maken van de buitenkant. Wat ziet het er tof uit! En wat gaaf als je in zo’n appartement eromheen woont.

vrijdag-3

Omdat het dus nog zo vroeg was, besloten we eerst naar Keet Rotterdam te lopen. Dat zit vlakbij de Markthal en volgens mama was dat een leuke conceptstore. En ze had gelijk: wat een prachtige winkel!

Inmiddels was het wel echt lunchtijd geworden, dus we liepen terug naar de Markthal. We wilden eigenlijk pasta gaan halen bij een kraampje, maar besloten toch lekker te gaan zitten bij Jamie’s Italian en te gaan voor de Super Lunch Deal.

vrijdag-4

We namen het 2-gangenmenu voor €15. Dat vonden we allebei helemaal niet zo duur! Bovendien hadden Jorn en ik nog nooit meerdere gangen tijdens de lunch gegeten, dus dat was ook best een leuke primeur. Vooraf nam ik een heerlijke tomatensoep en Jorn Italiaanse Nacho’s.

Als hoofdgerecht had ik pasta carbonara. Dom als ik was, had ik me even vergist in wat voor soort gerecht dit was (ik dacht dat het met tomatensaus was). Gelukkig smaakte het erg goed! Zo heb ik weer eens wat nieuws geprobeerd, haha. Jorn nam de club met kip, maar het leek eerder een minihamburger. We hebben allebei heerlijk gegeten, maar zaten de rest van de dag proppievol! Na de lunch zijn we nog even snel de stad in geweest en toen was ons dagje alweer bijna voorbij.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag stond weer in het teken van een dagje werken. Tijdens mijn lunchpauze werden we verrast door overheerlijke churro’s en poffertjes van de kraam tegenover de winkel. Ooh, wat smaakte dat lekker zeg!

‘s Avonds ging ik naar Jorn toe en keken we lekker serie in bed. Ook knuffelde ik weer uitgebreid met m’n poezenkind Panter. We zaten gezellig samen naar buiten te kijken en op een duif te jagen, haha.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce