Hiii. Vorige week was eindelijk de dag waar ik zo lang naar had uitgekeken, deed ik een leuke aankoop, ging een andere (nogal dure) aankoop stuk en deed ik nog veel meer andere dingen. Kijk je weer gezellig mee naar deze nieuwe A Week With Joyce?

Zondag

zondag

Zondag moest ik werken. Mijn collega had een flared broek aan en ze bleef maar zeggen dat hij zo leuk was en dat ik ook moest gaan kijken bij het winkeltje tegenover de winkel. In mijn pauze liep ik toch maar even naar binnen, omdat ik nieuwsgierig was. Ik kwam in eerste instantie met lege handen terug de winkel in, want ik twijfelde nog. Maar uiteindelijk liep ik rond 16:30 uur toch nog even snel terug om hem te kopen! Ik moest hem van mijn collega passen, want ze wilde hem zien. Dus dan maar meteen even een fotootje!

‘s Avonds kwamen papa en mama weer thuis van hun weekendje Texel. De dag ervoor waren ze 25 jaar getrouwd, dus we gingen nog gezellig uit eten. We aten bij Woodstone en ik besloot eens wat anders te nemen dan pizza; het werd lasagne. Jammieeeee.

Maandag

maandag

Ook maandag ging ik weer aan het werk. Ik ging voor het eerst in mijn eentje de winkel openen, maar gelukkig ging het hartstikke goed. ‘s Avonds kreeg mama een berichtje van mijn tante: hun poes had vier kittens gehad! <3 LIEFDE. Ik zou er zo graag eentje willen hebben..

Na het eten nam ik nog lekker een mini Magnum en daarna ging ik een avondje voor mezelf aan de slag.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag waren mama en ik samen vrij en daarom besloten we naar Intratuin te rijden. Daar namen we lekker een kopje koffie met een appelflap. Het was niet helemaal mijn dag, want ‘s ochtends was ik nog bijna van de trap gevallen en in de Intratuin gooide ik mama haar koffie om nog voor we überhaupt aan tafel zaten. Gelukkig kregen we gratis een nieuwe, lief!

Ondertussen besloot ik een foto te plaatsen van de Etos maskers en vroeg jullie welke ik moest proberen. De komkommer-variant heb ik samen met Jorn als eerste gebruikt en we vonden hem allebei heel lekker! Bovendien peelde hij er supermakkelijk af.

dinsdag-2

Toen mama en ik ons rondje bij Intratuin afmaakten, moest ik natuurlijk – zoals altijd – even kijken bij Blond Amsterdam. Daar zag ik deze mok met 21 erop. Ook al was ik in maart al jarig, IK MOET DIT HEBBEN. Ik zet hem maar op mijn verlanglijstje voor Kerst, haha.

Eenmaal thuis dronken mama en ik nog lekker een kopje verse muntthee. Ik was vergeten hoe lekker dat kan zijn!

Woensdag

woensdag

Woensdag werd het op zich best lekker weer, maar ik was van plan om van alles voor mijn blog en YouTube te gaan doen. Ik nam in eerste instantie twee video’s op en ik trok mijn nieuwe flared broek aan. Gelukkig is de stof niet zo dik, waardoor het niet te warm was.

Helaas ging na het opnemen van de twee video’s mijn nieuwe Canon G7x stuk. Een van de lensdingetjes (ik weet niet hoe dat heet) bleef hangen als ik hem aanzette.. Ik baalde er ontzettend van, want ik had hem natuurlijk nog maar anderhalve week. Samen met Jorn reed ik vervolgens naar Media Markt om te kijken wat ze ermee konden. Ik werd heel goed geholpen, en omdat ze de camera op dat moment niet op voorraad hadden, kreeg ik gewoon mijn geld terug. Dat liet ik meteen storten en dezelfde middag bestelde ik hem nog online. Ik vind het tenslotte verder een topcamera, dus ik wilde graag een nieuwe!

Donderdag

donderdag

Het was heel jammer dat ik dus donderdag geen vlogcamera meer had, want Jorn en ik gingen een dagje naar Ouwehands Dierenpark. De panda’s mochten eindelijk bezocht worden en als abonnementhouder mochten we als één van de eersten komen kijken. Ik nam dus daarom mijn spiegelreflex maar mee en maakte wat sfeerbeelden voor de weekvlog. Omdat de panda’s de halve dag lui waren, gingen we ook uitgebreid door de rest van het park lopen. We moesten heel hard lachen om deze stokstaartjes: die waren ook lekker aapjes aan het kijken, haha.

Gelukkig werden Xing Ya en Wu Wen rond een uur of 15:00 uur eindelijk actiever en kwamen ze ook naar buiten. Konden we eindelijk wat goede foto’s maken! Het was overigens helemaal niet druk in het park, dus dat was ook heerlijk.

donderdag-2

Omdat we dus een lange dag in het park waren, besloten we ook nog maar wat te eten daar. We gingen natuurlijk voor iets uit Pandasia: het restaurant wat hoort bij het pandaverblijf (wat overigens allemaal Pandasia heet). Jorn en ik deelden noodles met kip en uiteindelijk ook nog drie kleine spiesjes kipsaté.

Nog even een laatste blik en wat foto’s van de panda’s en toen werd het wel tijd om naar huis te gaan. We gingen namelijk ‘s avonds ook nog naar de nieuwe Pirates film in de bioscoop, dus we moesten daarvoor wel op tijd thuis zijn.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag dronk ik samen met mama koffie in de tuin, waarna zij met een vriendin ging lunchen en ik aan de video voor die middag ging werken.

‘s Middags kreeg ik een mail van Pandora met de nieuwe armband: een bangle met verwisselbare uiteinden. Omdat ik wist dat Daphne gek is op bangles, stuurde ik dus maar gauw een screenshot door.

vrijdag-2

Het was weer lekker warm, dus toen de video zo goed als klaar was, ging ik nog even in het zonnetje zitten. Jorn kwam ook langs en mama was inmiddels ook weer thuis, dus we dronken samen koffie. Pien kwam er ook superlief bij liggen.

In de avond had ik nog de verjaardag van Jorn zijn neefje. Dit was mijn outfit!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag ging ik weer een dagje werken. Die dag moesten alle mensen mij hebben met een klacht, maar dat soort dagen zitten er ook weleens tussen. Verder zijn mijn collega en ik lekker bezig geweest en ging de dag zo voorbij. Eenmaal thuis zag ik dat mijn nieuwe Etos-pakket voor deze maand was bezorgd. Er konden twee verschillende dingen in zitten en ik had….

… de Sunny Breeze parfum. Ik heb hem al eens gebruikt en toen vond ik hem erg lekker ruiken! Ik ben van plan om er een review over te schrijven, dus stay tuned! Na het eten ging ik naar Jorn en keken we lekker serie.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce