Hoooi. Over een vol weekartikel gesproken: vandaag heb ik er weer eentje voor jullie. Niet omdat ik nou zoveel gedaan heb, maar vooral omdat ik lekker veel foto’s heb gemaakt die ik met jullie wil delen. Het was een weekje met rustige dagen, extra werken, een bezoekje aan kittens en een dagje in Den Bosch. Kijk je mee?

Zondag

zondag

Zondag deed ik lekker rustig aan. Het was de dag nadat mama haar verjaardag had gevierd en het was superwarm buiten. Daarom ging ik lekker de zon zitten met een boek. Ik moet toch wel die tan bijhouden wanneer het kan, haha.

Toen ik even binnen ging afkoelen, moest ik lachen om Pien. Dat gekke ding ligt ook elke keer weer charmanter en charmanter.

zondag-2

We aten vroeg, omdat opa op tijd naar huis wilde. Dus toen Jorn pas wat later kwam, had ik alweer trek in een ijsje. Dus die gingen we ook halen! Ik ging voor mango en stroopwafel en ze smaakten heerlijk.

Eenmaal thuis gingen we Orange is the new Black maar weer verder kijken. Volgens mij zijn we alweer bijna bij het einde van het seizoen, oeps. Ondertussen lakte ik mijn nagels met een nieuw kleurtje van Kiko. Pretty!

Maandag

maandag

Maandag kwam de schoonmaakster weer dus ik was vroeg uit bed. Een lazy monday morning werd het dan ook. Wel kwam ik op Pinterest een ideetje tegen voor een leuke foto, dus ik probeerde het een beetje na te maken, maar dan op mijn eigen manier. Ik vond hem best leuk geworden!

Later op de dag scrolde ik door Instagram en daar zag ik bij het account @connectedtofashion deze superschattige playsuit. Ik heb geen idee waar hij van is, maar ik wilde hem toch even laten zien, haha.

maandag-2

In de middag kreeg ik ineens het idee om iets te gaan koken, maar dan wel iets makkelijks. Ik vroeg even wat rond op Twitter en Cherine kwam met het idee om wraps te maken met kip. Ik kreeg alleen een andere ingeving: Mexicaanse wraps. Die eten we niet supervaak, maar vindt iedereen thuis superlekker! Niet het makkelijkste om te maken, maar gelukkig had ik dit al vaker met mama gemaakt. Ik was trots op mezelf, haha.

Daarna ging ik naar Jorn toe en zijn ouders haalden een ijsje bij Verhage. Deze keer had ik twee bolletjes stroopwafel, ghehe.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag werkte ik een dagje aan mijn blog en YouTube. Tijdens de lunch had ik zin in een broodje gezond, dus ik kookte een eitje, sneed komkommer in stukjes en belegde het broodje verder met kaas en sla. Lekker!

Later verplaatste ik me van de eettafel naar de bank en werkte daar verder aan mijn blog. Pien vond dat ook wel gezellig, dus ze kwam erbij zitten. Het nadeel was alleen dat ik dus niet meer bij mijn laptop kon, haha.

Woensdag

woensdag

Woensdag moest ik een dagje werken in Amsterdam, maar door werkzaamheden reden er geen rechtstreekse treinen. Daarom moest ik omreizen via Haarlem en duurde het langer voordat ik thuis was. Eenmaal thuis was ik supermoe en heb alleen wat gegeten en daarna een film gekeken met mama in de tuin. Pien lag nog lekker even te zonnebaden.

Tussendoor ging ik alleen even snel twee oogschaduws vergelijken. Bij Kiko kocht ik die dag namelijk twee oogschaduws van de Mini Divas collectie en ik wilde weten hoe groot het verschil was. Links de gemiddelde oogschaduw, rechts de mini. Zo schattig!

Donderdag

donderdag

Donderdag was ik weer lekker vrij. ‘s Ochtends gebruikte ik dan ook om een flatlay te maken van mijn essentials van de dag en een nieuwe ‘feed’ uit te proberen. Na heel wat stoeien en voorbeelden zoeken, bewerkte ik mijn foto zo. Toch was ik er nog niet helemaal zeker van of ik het zo wilde doen, dus ik plaatste de foto toch maar niet. Ik heb even jullie mening nodig: wat vinden jullie?

Ook nam ik twee video’s op en deed ik mijn nieuwe horlogebandje om mijn horloge. Ik vind het zo leuk! Hij is nu lekker zomers en dit natobandje zit ook veel lekkerder met het warme weer dan een leren bandje. Nu kan ik mijn leren bandje langer dragen hierna.

donderdag-2

De bewerking van mijn foto deed ik overigens in VSCO nadat ik op Google allerlei voorbeelden had gevonden. Dit is hoe ik het nu had gedaan en bij meerdere foto’s die ik probeerde stond het op zich wel nice.

Later in de middag werd het ineens superslecht weer. Het regende superhard en er hing ook onweer vlak boven ons huis. Pien vond het allemaal maar niks en verstopte zich dus onder het bed van papa en mama. Arm ding.

donderdag-3

Omdat het dus zulk slecht weer was, ging ik maar items zoeken voor een wishlist voor Den Bosch. Dit jurkje van WE kwam daar zeker weten op! It’s so pretty.

‘s Avonds hadden mama, Jorn en ik nog een ‘afspraak’. We gingen namelijk bij kittens kijken! Een paar weken geleden waren mama en ik al eens wezen kijken bij onze oude oppaskat, maar nu wilden we de ukkies nog eens zien als ze groter waren. POEPIES.

donderdag-4

Eentje ging een hele tijd met mama kroelen en op haar vingers bijten. Te lief! <3

Groepsfoto! Op een gegeven moment werden ze allemaal druk en gingen ze de halve kamer door. Zo leuk om te zien!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag ging ik een dagje bijspringen in Amstelveen. Natuurlijk was ik er veel te vroeg, dus ik ging even snel naar Van Os Tassen & Koffers. Mama had daar namelijk twee tasjes besteld dus ik ging even snel kijken of ze ze hadden. De eerste in elk geval wel.

De andere hadden ze ook, maar dan in een andere kleur. Voor mezelf zag ik een heel mooi tasje van Furla. Het kleurtje, het kleine formaatje: love it. Beetje jammer van die € 145. En dan was-ie nog in de aanbieding ook.. Wie weet heb ik van de zomer in Roermond meer geluk.

Zaterdag

zaterdag

Wees voorbereid op een hele spam foto’s, want mijn zaterdag was superleuk! Ik begon de dag vroeg op Haarlem station bij Starbucks. Caramel Macchiato it is.

Ik had zaterdag afgesproken met Brittany en Daphne in Den Bosch. De reis verliep voor ons allemaal niet helemaal soepel, want Daphne kon eerst niet weg vanwege een bommelding op Roosendaal en vervolgens hadden Britt en ik onze overstap gemist door vertraging. Maar goed, om 11 uur waren we toch allemaal in Den Bosch en begonnen we ons dagje winkelen bij de boutique van My Jewellery. We pasten alledrie wat items en keken lekker rond. Ik paste dit leuke jurkje, maar ging hem eerst nog even onthouden. Ik maakte een foto en natuurlijk stonden er twee gekkies bij <3 (ik ben later op de dag nog terug gegaan en heb het jurkje meegenomen!).

zaterdag-2

Ik was nog nooit eerder in Den Bosch geweest, maar het viel me meteen op dat er veel van dit soort oude pandjes stonden. Ik moest dan ook wel even snel een fotootje maken.

Nadat we de eerste winkels hadden gehad en ook al wat leuke dingen hadden gescoord, was het tijd voor de  lunch. We hadden geluk en vonden meteen een plekje bij de kleinste Bagels & Beans die we ooit hebben gezien. Normaal ga ik voor koffie, maar deze keer besloot ik lekker ice tea green te nemen.

zaterdag-3

Wat betreft mijn broodje: een tomaatbagel met creamcheese. Zoals altijd eigenlijk, haha. Lekker!

Na de lunch maakten we ons shoprondje af en was het alweer tijd om naar het station te gaan. Brittany en ik moesten allebei nog een stuk reizen en op tijd thuis zijn en ook Daphne had ‘s avonds nog andere plannen. Het was ‘roze zaterdag’ in Den Bosch, dus we kwamen onder andere deze toffe regenboog tegen op de route naar het station. Natuurlijk moest ik er een fotootje van maken.

img_2626

Nog even een selfie op het station en toen begonnen we allemaal aan onze treinreis terug. Het was een supergezellige dag en ik vond Den Bosch ook nog eens een hele leuke stad om een keer te winkelen (en rond te kijken!). Tot snel weer girls <3

zaterdag-4

Maar de dag was nog niet voorbij, want ‘s avonds had mama haar 25-jarig jubileum van haar werk en daarom gingen we uit eten met het gezin en een heleboel (oud)collega’s van mama. Ik besloot meteen een van mijn nieuwe shirtjes aan te trekken.

We gingen eten bij de Lieveling in Hoofddorp en vooraf kregen we een verrassing van de chef. Van links naar rechts: carpaccio, zalmtaartje, bruschetta caprese en courgette-paprikasoep. Alleen het zalmtaartje vond ik iets minder, maar met Jorn z’n carpaccio nog erbij was het precies genoeg, haha.

zaterdag-5

En omdat ik wil dat jullie honger krijgen, hier nog het hoofdgerecht haha. Saté van kippendijen met frietjes, jammie! Alles smaakte echt supergoed.

Als dessert hadden we ook superveel verschillende dingetjes en alles was lekker. Inmiddels zat ik wel echt propvol, dus ik heb niet alles van het dessert kunnen eten helaas. Maar het was in elk geval gezellig en lekker! Prima afsluiting van de week.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce