Hoooi. Waar het vorige week een bomvol weekartikel was, heb ik deze week een stuk minder foto’s voor jullie. Dat komt mede door wat extra (drukke) werkdagen en weinig plannen. Een rustiger weekje is soms ook wel lekker. Wat ik allemaal precies deed? Kijk snel verder naar deze A Week With Joyce en je weet het als eerste!

Zondag

zondag

Zondagochtend deed ik lekker rustig aan en vervolgens vertrok ik naar Haarlem voor een dagje werken. Ik begon pas om 13:00 uur en omdat ik de dag ervoor niet bij WE was geslaagd voor een bepaald jurkje, ging ik nog even snel voor werk naar binnen. En ja hoor: daar hing-ie! Lucky me was hij nog eens afgeprijsd ook, dus ik kon hem echt niet laten hangen. Nu mag het snel zomer worden!

Ik moest eigenlijk tot half 5, maar ik ruilde van eindtijd met mijn collegaatje. Ik bleef daarom tot sluit en ging daarna zo snel mogelijk naar huis (ik miste helaas net de bus, maar gelukkig kwam mama me ophalen). Na het avondeten had ik allerlei plannen, maar ik was te moe en had nergens zin in. Ik ging dus maar op bed liggen en Gossip Girl kijken met een kopje thee erbij.

Maandag

maandag

De volgende dag was ik weer vroeg uit bed, omdat de schoonmaakster er weer was. Ik startte dus rustig op. Ik besloot mijn nieuwe feed-idee op Instagram uit te gaan proberen door een fotootje te plaatsen van mijn nieuwe oorbelletjes van My Jewellery. Op het moment dat je je feed omgooit, ziet het er altijd zo raar uit, maar gelukkig wordt het inmiddels al wat meer een geheel.

‘s Middags kwam Jorn gezellig langs en keken we OITNB met een kopje koffie erbij. Helaas zijn we alweer door het hele seizoen heen en ik twijfel serieus nog of er wel een nieuw seizoen gaat komen. Huilen!

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag ging ik een dagje werken en het was een lekker (druk) dagje. We kregen onder andere nieuwe voorraad binnen, dus die ging ik opruimen (vanwege de telkens binnenlopende klanten heeft dat best lang geduurd). We kregen ook nieuwe charms van de zomercollectie binnen en hoe langer ik naar deze flamingo kijk, hoe leuker ik hem ga vinden!

‘s Avonds ging ik mijn nagels lakken, maar ik was een beetje dom bezig. Ik had een laagje aangebracht en wilde daarna laagje twee aanbrengen. Mijn hoofd dacht nog ‘let op, het dopje zit niet goed op de verpakking, dus niet schudden’. Je raadt het vast al: nog voor ik het door had, was ik aan het schudden. En dus belandde de dop mÊt groene/glitterige nagellak op mijn favoriete thuis-trui. Helaas heb ik de vlekken er ook niet meer uit gekregen. Lekker blond Joyce.

Woensdag

woensdag

Ook woensdag ging ik weer aan het werk. Tijdens werk kreeg ik een foto van Jorn doorgestuurd en ik ging helemaal stuk. Panter stak vet stom haar tongetje uit, hahaha.

Na werk ging ik vrijwel meteen door naar training (waar ik na 5 minuten alweer klaar was door m’n grafenkel). Omdat ik niet langer kon wachten, dook ik daarna snel in bed met de aller-, aller-, aller-, allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars EVER. Mijn conclusie? Ik ben best teleurgesteld. Maar ook verdrietig dat er NOOIT meer een nieuwe aflevering gaat komen. Dag ‘jeugd’.

Donderdag

donderdag

Uitslapen zat er donderdag niet in, want mama en ik wilden alweer vroeg richting het inkoopcentrum gaan. Mama had weer wat nieuwe voorraad nodig en we wilden weer nieuwe items zoeken om aan de webshop toe te voegen. Natuurlijk kon een kop koffie en een gedeelde appelflap niet ontbreken.

Eenmaal thuis besloten we mama haar verjaardagscadeau maar uit te proberen: de blender. We maakten een vers fruitsapje met aardbeien, jus d’orange en mango. Het was lekker!

donderdag-2

Daarna was het tijd om een grote bestelling van mama weg te brengen naar het postkantoor en om voor mij een pre-order op te halen bij Bruna. Daar zag ik ook dit nieuwe Bucketlist Boek liggen voor op reis. Die is superleuk en ga ik zeker even onthouden!

‘s Avonds besloot ik weer eens te gaan handletteren, want ik heb m’n journal verwaarloosd. Ik ging niet voor een tekstje, maar oefende twee lettertypes uit mijn nieuwe (‘s middags opgehaalde) ABC-boekje!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag besloot ik maar een nieuw shirtje aan te doen, ondanks dat het niet zulk heel lekker weer werd. Ik wilde namelijk mijn nieuwe off-shoulder shirt van Only eens aan.

Daarna ging ik supersnel de video voor die middag editen en uploaden, voordat ik de deur uit zou gaan. Het lukte echt net, want de video stond net een minuut ingepland, toen Jorn en zijn mams mij kwamen ophalen. Daartussen werd ik natuurlijk ook nog gestoord door een aandachtvragende kat. Pien ging gewoon half bovenop mijn laptop en oortjes zitten en waste zichzelf uitgebreid.

vrijdag-2

Jorn en ik hadden even zin om naar het centrum te gaan en zijn moeder wilde nog naar de markt, dus we konden meerijden, maar gingen daarna wel allemaal ons eigen gangetje. Jorn en ik besloten lekker ergens koffie te gaan drinken en we hebben heerlijk zitten kletsen.

De voornaamste reden dat we naar het centrum wilden, was omdat er een donutwinkel was geopend in Hoofddorp. We moesten natuurlijk wel een doosje meenemen om te proberen. Lekker!

Zaterdag

zaterdag

Een foto van mijn nieuwe handletteringboekjes moest natuurlijk ook even op Instagram gezet worden. Deze boekjes staan vol met verschillende soorten letters, cijfers en doodles en ik vind ze superleuk. Ik had nog een cadeaukaart van de Bruna, dus daar heb ik ze mee gekocht! Overigens had ik ook weer een ander kleurtje nagellak op gedaan.

Zaterdag werd een lange dag, want ik moest eerst een dagje werken. Het was gigantisch druk, maar we moesten ook nieuwe items aan de sale toevoegen. Waaronder de maandsteenringetjes (die nu – tijdelijk – voor slechts â‚Ŧ 19 weggaan!). Ik twijfelde de hele dag of ik het wel moest doen, maar jullie horen daar volgende week meer over haha. ‘s Avonds ging ik door naar de verjaardag van Brittany samen met Daphne en bleven we gezellig bij haar slapen! Ik heb alleen geen foto’s van de avond – shame on me – maar een goede afsluiter was het zeker!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce