Hiii. Afgelopen week was erg pittig en komende weken worden ook heel erg druk. Maar gelukkig was er ook tijd voor leuke dingen, zoals een dagje naar opa en naar de vtwonen & design beurs. Ook kwam de Disney collectie van Pandora eindelijk in de winkels! Kijk je gezellig mee?

Zondag

Zondag ging ik met Jorn en mama naar opa. Het zou die dag oma haar verjaardag zijn geweest en we wilden niet dat opa alleen was. Om het toch een beetje te ‘vieren’, had opa een heerlijke aardbeientaart gehaald.

En de enige andere foto die ik die dag maakte, lijkt erop. Ik deed de hele middag rustig aan en ging aan de slag met mijn bullet journal. ‘s Avonds hadden we weer een lekker ijsje met aardbeien en slagroom. Het was een gekke dag, maar wel gezellig.

Maandag

Nieuwe week, nieuwe stageweek. Ik koos voor een lekkere comfy trui met skinny jeans.

Het werd een week met veel werk voor de eerste tussentijdse deadline die op 9 oktober stond. Dus de onderzoeksopzet moest afgemaakt worden en alvast de puntjes-op-de-i worden gezet.

Ik begon de week met een document van 36 pagina’s en ruim 8000 woorden. Aan het einde van de week waren er ruim 10 pagina’s en (inclusief bijlagen) 4000 woorden bijgekomen. Ik was lekker op dreef.

Eenmaal thuis keek ik Dance Dance Dance van het weekend terug, maar helaas viel halverwege de aflevering de verbinding weg en moest ik opnieuw beginnen. Ik kon namelijk niet vooruit spoelen. Uiteindelijk keek ik alle dansen maar terug op YouTube.

Dinsdag

Dinsdag trok ik weer een comfy trui aan, maar dan in de vorm van een jurk. Ik vind deze jurk echt geweldig (de panty die ik aan had was wel vervelend, want hij zakte telkens af en dan hing het kruis zowat op mijn knietjes).

‘s Middags kwam ik thuis en toen was na een week eindelijk mijn pakketje van Fashionchick er: ik bestelde On Fleek en kreeg er ook een supertoepasselijk en leuk tasje bij.

Woensdag

Woensdag had ik echt een hele aparte ochtend, maar gelukkig had ik Kim en kregen we samen een gigantische lachbui door Snapchat-filters. De tekst zegt ‘productief’, maar dat werden we pas rond de middag. Oepsie.

Daarna was het keihard doorwerken, want ineens stond er druk achter. Ik moest woensdagavond namelijk mijn onderzoeksopzet naar mijn begeleider mailen, zodat ze ernaar kon kijken voordat ik het definitief inlever. Voor het eerst opende ik het boek ‘Wat is onderzoek?’ deze scriptieperiode.

Na stage ging ik snel het dorp in, want ik moest een pakketje ophalen bij WE. Ik had net de bus gemist, dus spiekte even snel bij Costes. Daar zag ik onder andere deze leuke top die ik zeker ga onthouden.

Ook paste ik een broek die ik al eerder bij Costes in Amstelveen had gezien, maar niet in mijn maat was. Het is een supercomfy pantalon met een glitter erdoorheen. Supertof voor de feestdagen! Maar ik vind het nog iets te vroeg om hem mee te nemen.

Thuis kwam mijn pakketje van H&M binnen die ik maandags bestelde. Supersnel! Ik bestelde twee broeken in de sale en kreeg nog extra korting. Het zijn nieuw soort modelletjes voor me, maar ik vind ze superleuk. Het wordt weer tijd voor een shoplog op mijn YouTube-kanaal.

Ook dit groene vest is nieuw. Deze is van WE en had ik dus opgehaald in de winkel. Hij is oversized, maar dat maakt hem juist leuk.

Donderdag

Donderdag had ik een dag stage en daarna was het afscheid van mijn eerste stagebegeleider. We hielden eerst een borrel en daarna mocht ik ook een hapje mee-eten. Ik ging voor een carpaccio vooraf en een pasta bolognese als hoofdgerecht. Het was alleen echt zó-veel.

En omdat ik maar één foto had van donderdag, hierbij een throwback naar maandagavond. Ik ging lekker aan mijn bullet journal werken voor oktober.

Vrijdag

Vrijdag stond ik alweer vroeg naast mijn bed, want het was weer tijd voor een dagje vt wonen&design beurs met mama! We begonnen de dag vrijwel meteen met een gesprek met Anki van Zilverblauw. Haar nieuwste boek was net uit en ik wilde hem graag kopen. Dat kon gelukkig bij haar en ze overhandigde hem aan mij met een leuke ‘handtekening’ erin! Superleuk.

Daarna was het toch wel echt tijd voor koffie met wat lekkers. Jammie!

Ook nog even een leuke foto bij een bepaald hoekje bij het vtwonen-huis. Het was weer een leuke en inspirerende dag! Binnenkort een apart artikeltje.

Thuis lag de nieuwste folder van Pandora op me te wachten met Disney-thema. Ik werd meteen verliefd op deze armband en safety chain. De armband heb ik voorlopig nog niet nodig, maar ik kon het niet laten om de safety chain te bestellen.

Zaterdag

Op de beurs hadden mama en ik een plaktattoo op onze pols gedaan, want dat vonden we grappig. Ik waarschuwde Jorn maar vast, zodat hij het wist, haha. Daarna werd het een druk weekend met werken.

Op werk probeerde ik even wat dingetjes uit op mijn nog-niet-zo-volle-armand. Voor deze armband moest ik nog clips hebben, dus ik ben uiteindelijk gegaan voor de rosé-clips. De Disney-charm rechts wil ik ook heel graag hebben, dus dat is wel een leuk idee voor kerst. De rest is wel al van mij :). Na werk ging ik meteen door naar een verjaardag en dook ik voor zover het ging op tijd in bed.

Hoe was jouw week?