Hiii. Het begint inmiddels een soort gewoonte te worden om mijn weekartikelen op dinsdag te plaatsen, maar door mijn drukke schema met stage, scriptie en werken is het bijna niet te doen. Zo ging het namelijk afgelopen week ook weer: stage, werken, stage, werken. Vrije tijd? Geen idee wat dat is. Weekend? Nog nooit van gehoord. Vandaag toch een overzichtje van de week.

Maandag

We beginnen deze week op maandag, omdat ik op zondag moest werken en mijn broertje jarig was. Ik heb daarom geen foto’s van die dag. Maandagochtend zat ik op kantoor, maar in de middag ging ik met een vriendin en medestagiaire Hoofddorp centrum in om posters en flyers uit te delen onder de winkeliers. Hoofddorp is namelijk genomineerd om Beste Binnenstad van Nederland te worden, dus wij hielpen vorige week met de promotie daarvan.

Hoe mijn Facebook-meldingen eruit zien? Nou zo. Kim en ik taggen elkaar de hele dag in memes die betrekking hebben op make-up, shoppen of het scriptieleven.

Dinsdag

Dinsdag was weer een dagje stage en ik begon de dag met het bijwerken van de habit tracker in mijn bullet journal. Ik wil – als ik ooit tijd heb – een video gaan maken over mijn bullet journal, dus houd mijn kanaal wel in de gaten.

Daarna ging ik aan de slag met mijn werkzaamheden voor de gemeente. Ik had vorige week maandag een deadline gehad voor mijn onderzoeksopzet, dus het is nu wachten op feedback en dat kan wel even duren.

Eenmaal thuis ging ik lekker op de bank liggen en niks uitvoeren. Ik kreeg gezelschap van Pien en ik keek naar de laatste aflevering van The Vampire Diaries van seizoen 7. Kom maar door met seizoen 8.

‘s Avonds in bed las ik The One uit en ik ben gewoon de hele nacht en woensdag gefrustreerd geweest dat het boek tot een einde was gekomen. Ik was nog helemaal niet klaar met het verhaal, wilde nog meer uitgemolken zoetsappige romantiek. Deze boekenserie (The Selection, The Elite en The One) is wel een échte aanrader. Van begin tot eind heb ik compleet in het verhaal gezeten en wilde ik niet stoppen met lezen.

Woensdag

Woensdag was het Coming Out Day en de gemeente had leuk uitgepakt: er hing een regenboogvlag voor het raadhuis en bij de kantine kon je kleine gebakjes krijgen. Nog een groter voordeel: de koffie was gratis, dus ik genoot er extra veel van.

In de middag ging ik weer met Kim samen aan de slag met de promotie voor Beste Binnenstad van Nederland. Het liep niet helemaal lekker, maar we hadden wel supergoede ideeën voor de vrijdag erop, dus die gingen we meteen in werking zetten. Ook keken we nog even snel bij de boekhandel, waar ik dit leuke boek zag liggen. Ik heb me ingehouden, maar ik vind hem hilarisch.

Toen ik thuiskwam, was ik alweer heel moe en daarom dook ik op de bank en keek ik serie. Ik besloot de training maar even over te slaan. Pien kwam weer bij me zitten.

Op een gegeven moment lag ze zo lekker te slapen, dat ze bijna van mijn schoot viel. Ik hield haar daarom maar vast, haha.

Na het eten ging ik lekker aan de slag met mijn bullet journal en ik maakte onder andere een book tracker. Hierin kan ik bijhouden welke boeken ik lees, nog moet lezen en heb gelezen. Superleuk!

Donderdag

Donderdagochtend moest ik na drie maanden weer naar de chiropractor en het was hard nodig. Mijn onderrug, schouders en nek zaten helemaal op slot vanwege het vele achter een bureau zitten. Daarna werkte ik een ochtendje vanuit huis voor stage en in de middag was ik vrij.

Die middag kwam onder andere een nieuw boek binnen. In Happily Ever After staan nog allemaal bijverhalen en verhalen vanuit andere oogpunten van The Selection. Ik hoor en lees er veel wisselende verhalen over, maar ik wilde het gewoon zelf lezen. En zo voelt het toch niet helemaal alsof het ‘over’ is.

Echt als een vrije middag voelde het niet, want ik moest ‘s avonds wel gewoon nog werken. Voor ik ging werken dook ik even snel de Van Haren in. Van een collega had ik de tip gehad dat zij Puma sneakers verkochten voor ‘maar’ € 65 die mogen op werk. Supernice, want ik kan wel een comfortabel paar sneakers voor werk gebruiken. Wat bleek nou: het zijn exact dezelfde schoenen als de Puma sneakers die ik van de zomer in Roermond kocht en met liefde draag. Ik nam ze daarom mee.

Ook had ik weer een Etos pakketje binnen gehad. Deze keer een aantal producten van de Limited Edition Botanical Boost lijn in de geur Rosemary & Fig. Echt een hele lekkere geur!

Vrijdag

Vrijdag stond ik weer vroeg naast mijn bed voor de vierde afstudeerbegeleiding. Deze keer hadden we individuele begeleiding en ik vroeg daarom ook feedback op mijn vragenlijst. Conclusie: die had nog wel wat aanpassingen nodig, oeps.

Daarna kon ik even snel naar huis en was het tijd om weer naar Hoofddorp centrum te gaan. Kim en ik zouden die middag namelijk weer de Beste Binnenstad van Nederland promoten. Deze keer pakten we het groots aan met een kraam met veel merchandise, snoepjes en veel uitingen voor Hoofddorp. Op deze manier kregen we iets meer aandacht. Nu maar hopen dat we genoeg stemmen krijgen via de app.

Zaterdag

En van de zoveelste werkdag, rolde ik meteen weer in een werkdag bij Pandora. Of eigenlijk werkweekend. Zaterdag begon de 3=2 actie en we verwachtten daardoor veel drukte. Het viel achteraf mee, maar het liep wel door gelukkig.

Tussendoor moest ik even wat dingen halen voor de winkel en op de markt kon ik het niet laten om een grote, warme stroopwafel mee te nemen. Jummie! Zaterdagavond kwam Jorn bij mij, maar om half 10 zat ik al te knikkebollen van de slaap. Ik had al 8 dagen achter elkaar gewerkt, dus was kapot. Ik ging vroeg slapen en de volgende dag weer aan het werk.

Hoe was jouw week?