Hiiii. Aan de drukke werkweken lijkt haast geen einde te komen, maar afgelopen vrijdag had ik eindelijk eens een vrije dag en die besteedde ik gezellig samen met Jorn. Daarnaast opende ik mijn scriptie weer eens, spotte ik toffe kerstballen en hielden Jorn en ik een Disney-marathon. Kijk je weer gezellig mee?

Zondag

Ik begon de week weer op mijn werk. Het werd die dag lekker weer en dat merkte je ook in de stad; het was er behoorlijk druk. De dag was daarom zo voorbij. Op mijn nieuwe werkschoentjes kan ik gelukkig lang staan.

Vlak voor sluitingstijd pakte ik wat charms uit de winkel en creëerde ik mijn ‘droomarmband’. Er zitten drie charms aan die ik nog graag zou toevoegen aan mijn collectie, hihi.

Maandag

Maandag was weer een stagedag en ik begon met het maken van mijn SLC-portfolio. Het zonnetje scheen heerlijk op mijn bureau. Voelde het toch nog een beetje alsof ik de zon zag, haha.

Flatlay of the day. Op mijn Instagram is het door alle drukke dagen ook wat stiller, want ik kom vaak thuis als het al donker begint te worden (dat zie je helaas ook een beetje op deze foto). Maar mijn nieuwe boek ‘On Fleek’, canvastasje met relatable quote en nieuwe hoesje van iDeal of Sweden, moest ik wel even delen tussen het schoolwerk door.

Ik koos er uiteindelijk voor om een blogfoto op mijn voorblad te zetten, omdat ik die gewoon heel erg leuk vond. Gelukkig had ik het portfolio al snel klaar, dus dan kan ik hem tegen die tijd inleveren.

Eenmaal thuis ging ik een blogje typen en mijn nageltjes lakken. Deze donkergroene kleur van Hema vind ik geweldig en had ik al ruim een week klaarstaan om op mijn nagels te doen.

Maandagavond besloot ik lekker rustig aan te doen en echt me time te nemen. Ik pakte mijn nieuwe masker van Lush, liet een bad vollopen en ging heerlijk zitten lezen in bad. Ik nam deze ster van de kerstcollectie mee in bad voor het ultieme herfstgevoel. Hij ruikt zo lekker naar kaneel!

Dinsdag

Dinsdag was het weer een stagedagje en ik besloot een rokje aan te trekken. Het werd mijn leren rokje van Costes met een stipjespanty.

‘s Avonds ging ik lekker even Pinteresten en daar vond ik dit idee voor een tattoo. Nu ben ik absoluut niet van plan om er eentje te nemen, maar ik vond dit wel een hele gave plek en gaaf idee.

Als avondeten had ik lekker weer eens pizza. Tegenwoordig hebben we ook mozzarella in de vriezer liggen en die vind ik echt heel erg lekker!

Na het eten ging ik naar Jorn toe en keken we een Disney Nature film. Vino besloot dat het ook wel gezellig was bij ons en hij kwam er dus bij liggen, haha.

Woensdag

Eeeeeeen weer een dagje op stage. Ik begon de dag met een kopje thee en deze leuke vraag. Het beste gevoel: als die verdomde scriptie eindelijk is ingeleverd, voldoende is beoordeeld en ik dus kan slapen voor mijn leven. Ik ben zó moe.

In de pauze liep ik even met een collegaatje naar Hema en daar spotte ik deze te leuke kerstballen. Ik maakte uiteraard meteen een foto en stuurde deze door naar Daphne. Hema heeft onder andere ook camera’s, panda’s, voetballen en ander soort gekke kerstballen. Voor Jorn nam ik een panda mee en ik kocht later in de week nog de camera, hihi. Je kunt nooit te vroeg met kerstversiering kopen beginnen.

Daarna was het weer scriptietijd. Het was even geleden dat ik hem had geopend vanwege de deadline op 9 oktober en omdat ik nog geen feedback had, maar ik wilde toch wel vast weer een check erover gooien.

‘s Avonds ging ik – met veel tegenzin – naar de turnhal, omdat ik gewoon echt veel te moe was. Veel heb ik ook niet gedaan, omdat de toestellen die ik graag wilde doen bezet werden gehouden en de warming-up had mijn motivatie al helemaal onder het nulpunt gegooid. Wat wel een goed idee was: om na de training naar Maccie te rijden met twee groepsgenootjes. We deelden met z’n drietjes een Happy Meal en 20 kipnuggets, lekker!

Donderdag

Donderdag werd ik verward wakker van de wekker en bleef ik de hele dag echt supermoe. Ik was echt niet vooruit te branden en dat was ook zichtbaar bij collega’s op stage. Om even ‘wakker’ te worden scrolde ik langs wat blogs. Op de blog van Daniëlle zag ik een verzameling van de leukste adventkalenders. Heel stiekem wil ik deze van Selfridges, maar die is me toch wel iets te duur.

Maar een kalender die ik wel overweeg te kopen is deze van Rituals. Ik ging even voor een avondje werken kijken en kwam tot de conclusie dat ik hem toch wel heel erg leuk vind. Nu nog even mijn salaris afwachten.

Vrijdag

Vrijdag had ik sinds lange tijd ein-de-lijk weer eens een vrije dag en die was hard nodig. Jorn had ik door alle drukke dagen ook minder gezien dan normaal (voornamelijk korter) en daarom gingen we gezellig samen lunchen bij Zoet & Zalig. We hebben heerlijk gegeten en een hele gezellige dag samen gehad <3

Zaterdag

Zaterdag was het weer over met de pret en moest ik gewoon weer werken. Om ons keukenkastje op te leuken, zochten we quotes op Rumag. Deze was wel heel toepasselijk, haha.

Nadat de ochtend heel erg rustig was, werd het in de middag een stuk drukker. Mijn collega grapte dat ze nog nooit goud had verkocht en de eerstvolgende klant stapte binnen voor goud. Hadden we mooi de dagomzet meteen gehaald, woehoe! ‘s Avonds kreeg ik deze leuke quote van dezelfde collega doorgestuurd, haha.

Thuis lag er een pakketje te wachten van Maison PR met daarin een product van Kruidvat. Superleuk! Binnenkort komt deze in een artikel of video voorbij 🙂

‘s Avonds besloten Jorn en ik een Disney-film marathon te gaan houden. We begonnen met Lilo & Stitch, want die hadden we al superlang niet gezien. Ik was vergeten hoe leuk die film is! Daarna zetten we Aladdin aan, maar halverwege viel ik in slaap. Dan maar een andere keer verder kijken, hihi.

Hoe was jouw week?