Hello hello. Het is lang geleden dat mijn A Week With Joyce op een maandag verscheen, maar ik had eindelijk een keer de puf en zin om op zondagavond na een drukke werkdag dit artikel in elkaar te zetten. Afgelopen week ging ik op mijn enige vrije dag naar de kerstshow van Tuincentrum Osdorp en was ik gastvrouw voor het jurybezoek voor de verkiezingen van Beste Binnenstad van NL. Kijk je mee naar mijn weekje?

Zondag

We beginnen de week weer… op werk. Want tegenwoordig ben ik daar bijna meer te vinden dan thuis. Het was geen drukke dag, maar wel een beetje chaotisch op een gegeven moment.

We hadden op een gegeven moment een klant die welgeteld meer dan 3 (!!) uur in de winkel is geweest. Hier zien jullie minder dan de helft van wat ze uiteindelijk kocht. Pfoe.

Maandag

Maandag was ik een dagje vrij van stage. Ik had al superveel gewerkt en daarom vond een collega dat ik maar een dagje vrij moest nemen. Die ochtend stuurde Daphne deze herinnering van Facebook door: het was precies een jaar geleden dat Brittany, Daphne en ik voor het eerst met z’n drietjes hadden afgesproken. Het was zo’n leuke dag en we vonden dat we snel weer een nieuwe date moesten plannen!

Een vriendin van mama kwam met haar dochtertje en daarna reden we met z’n viertjes naar Tuincentrum Osdorp. Daar was een groot deel van de kerstshow al opgebouwd en ik werd er alweer zo gelukkig van! Ik vind de dorpjes altijd echt geweldig gemaakt.

Ook spotte ik de meest geweldige kerstbal ever en die stuurde ik door naar Dap en Britt. Uiteindelijk nam ik voor hen beiden eentje mee, maar voor mezelf nog even niet. Ik heb zelf veel koperkleurige details en niks met goud, maar stiekem vind ik hem wel heel erg leuk. Misschien vind ik hem ergens anders of een andere keer nog.

Rond een uurtje of één waren we weer thuis en na een broodje te hebben gegeten, namen mama en ik nog een bakkie koffie. Lekker! Het was alweer lang geleden dat we gezellig samen koffie hadden gedronken.

In de middag wandelden mama en ik nog even naar de winkels om een pakketje weg te brengen en we keken ook even rond bij Hema. Daar namen we deze geweldige paperclips mee, waarvan ik er meteen eentje in mijn bullet journal deed.

Daarna ging ik aan de slag met waterverf. Ik was bezig met een projectje voor mama haar webshop. Binnenkort staat ze op de Country & Christmas Fair en ik wilde wat leuks voor haar ontwerpen.

Woensdag

Een fotoloze dinsdag slaan we maar even over en dan komen we alweer aan bij woensdag. Tussen het werken aan mijn scriptie en andere taken door, las ik wat blogjes bij. Eén van de standaard dingen als blogger die ik altijd vergeet.

In de middag haalde ik met Kim twee kratten met pakketjes op bij Bakkerij Gorthuis, want we moesten de goodiebags voor de dag erna gaan vullen. We hadden verwacht dat het kleine pakketjes waren, maar ze waren toch iets groter.

‘s Avonds dook ik onder de douche, omdat ik het ijskoud had en daarna ging ik samen met mama op haar kantoortje tv kijken. We keken eerst naar House Rules.

Daarna was het programma Arie & de kleine mensen op tv en supertoevallig: Arie was met iemand in Londen en het hotel waarin ze verbleven, was het hotel waar Jorn en ik bijna 5 jaar geleden ook verbleven. Ik herkende het meteen ook al was de binnenkant iets veranderd!

Donderdag

Donderdagochtend was ik samen met Kim gastvrouw voor het jurybezoek voor de verkiezingen van Beste Binnenstad van Nederland. Een wethouder leidde de jury rond en Kim en ik stonden elke keer een stuk vooruit om ze de juiste kant op te wijzen. Het was heel raar om te doen en ik was daarna ook echt best wel moe. Maar leuk was het voor een keer wel.

Ik mocht gelukkig toen het afgelopen was naar huis en daar dronk ik samen met Jorn koffie en keken we Designated Survivor: de nieuwe serie die we volgen. ‘s Avonds moest ik weer een koopavondje werken.

Vrijdag

En ook vrijdag stond er weer een middagje werken op de planning, maar in de ochtend was ik nog lekker even vrij. Mama en ik dronken daarom samen koffie voor we allebei moesten werken. Voor haar Instagram maakte mama een indeling in dit hoekje in de woonkamer en ik vond het eigenlijk ook wel leuk om een keer te delen. Ik wil stiekem gewoon wat meer met interieur gaan doen.

Ook kwam die dag de Doutzen Stories collectie van Hunkemöller online en ik wilde het liefst dit setje kopen. Ik vind hem zó mooi, maar ik ga toch nog even wachten. Ik wilde namelijk ook een adventkalender kopen en het werd of-of.

Voor ik ging werken deed ik nog even voor de grap een test op Facebook: welk karakter van Riverdale ben jij? Ik was Veronica Lodge. Of ik het daarmee eens ben, dat weet ik nog steeds niet.

‘s Avonds besloot ik op AliExpress op zoek te gaan naar een hoesje voor om mijn telefoon met kerstthema. Uiteindelijk kocht ik er drie (want één is natuurlijk niet genoeg) waaronder deze te leuke van Disney.

Zaterdag

En ook zaterdag moest ik weer werken. Het was heel druk en chaotisch (ik zou die dag zelfs eigenlijk vrij zijn, maar een collega van een ander filiaal die zou helpen had afgebeld, dus ik had maar aangeboden om te komen werken). In de avond ging ik naar Jorn toe waar ik vrijwel meteen een stukje appelcake voorgeschoteld kreeg. Jammie!

Vervolgens lagen we in een scheur, omdat Panter ook tv ging kijken. Ze zat helemaal gebiologeerd naar het weerbericht te kijken. Rare kat. Uiteindelijk ging ik rond half 12 slapen, want ik was kapot.

Hoe was jouw week?