Hiii. Het spijt me dat hij deze week zoveel vertraging heeft opgelopen: blame it on mijn vrije tijd die ik anders besteedde en vermoeidheid. Maar vandaag heb ik alsnog mijn overzichtje van vorige week voor jullie, waarin ik vooral moest werken en met mijn scriptie bezig was, maar ook gezellig uit lunchen ging. Kijk je mee?

Zondag

De week begon weer eens op mijn werk (verrassend hè?). Mijn collega en ik besloten onszelf te verwennen met een stroopwafel en deze legden we op onze kopjes thee, zodat de stroop een beetje zou smelten. Jummie!

En later in de middag haalden we ook nog warme chocomel met slagroom, omdat we daar gigantisch veel zin in hadden (het is tenslotte kouder aan het worden). Lekker slecht bezig samen, maar zo kwamen we de redelijk rustige middag wel door.

Maandag

Maandag was het weer tijd voor een dagje op stage en ik begon de dag meteen met het inleveren van mijn SLC-portfolio. De link was eindelijk beschikbaar, dus dan kan ik het maar vast gehad hebben. Nu is het afwachten hoe snel het wordt nagekeken en wanneer ik het moet komen presenteren.

Na een dagje stage dook ik ‘s avonds in een overheerlijk bad met een bath bomb van Lush. Ik had nog de Ups-A-Daisy bath bomb liggen dus die besloot ik eens te proberen. Hij was heel lekker!

Dinsdag

En ook dinsdag ging ik weer naar stage. Pien zat gezellig voor het raam toen ik wegliep. Ik stuurde deze foto naar mama door met de opmerking “Pien zwaait me uit”. We moeten haar alleen nog even leren te zwaaien, hihi.

Het was alweer bijna tijd voor een nieuwe maand in mijn bullet journal, dus ik had hem de avond ervoor weer wat bijgewerkt. Ik maakte onder andere deze quote (Pinterest is my friend), omdat ik hem zo toepasselijk vond. Al is het tegenwoordig niet echt meer studeren, maar goed.

In de middag spamde Jorn me met foto’s van deze hele gave Nikes. Hij vond dat ik ze moest kopen, maar voorlopig heb ik wel even genoeg schoenen (en geen geld ervoor). Maar onthouden ga ik ze zeker, want ik vind ze echt heel erg tof.

‘s Avonds ging ik gezellig naar Jorn toe. Vino had een soort kussen voor op de bank gehad en in een klein balletje mét zijn favoriete knuffel was hij erop gaan liggen. Cutie!

Woensdag

Woensdag ging ik keihard aan de slag met mijn vragenlijst voor mijn scriptie, want de start van mijn praktijkonderzoek kwam steeds dichterbij en er waren nog wel wat aanpassingen nodig.

Overdag had ik met afstudeermaatje Kim een gesprek gehad over een lipstick die ik per ongeluk dubbel had gekocht. Ze vroeg me hoe die eruit zag, dus ik maakte een foto.

Donderdag

Donderdag was alweer mijn laatste stagedag van de week en ik probeer minder geld uit te geven aan de koffie en lunch daar. Dus ik zat aan de automaat-capuccino (die overigens echt niet heel erg lekker is, maar ik moet wat om scherp te blijven).

Eenmaal thuis maakte ik nog snel een foto van mijn outfit van die dag, omdat ik hem best leuk vond: boyfriend jeans, blauw-witgestreept shirt en een oversized wollen vest. Ik zie mezelf hier nog wel vaker in lopen deze winter!

Vrijdag

Vrijdag was ik eindelijk weer een dagje vrij en ik trok meteen een chille, maar toch leuke outfit aan; een trui met cut-out-shoulders van Superdry en een girlfriend jeans met gaten van H&M. Ook deze outfit vond ik weer heel erg leuk en ga ik zeker vaker dragen!

Daarna ging ik heerlijk tutten en foto’s maken. Ik maakte onder andere foto’s van een aantal producten die ik nog moet reviewen, maar die eigenlijk al te lang liggen of zelfs niet meer te koop zijn. Binnenkort wil ik daar een stapelreview van maken (sommige foto’s zijn daardoor alleen wel met m’n iPhone 7 gemaakt, omdat ik het idee natuurlijk pas later bedacht, maar gelukkig zijn het mooie foto’s!). Hier zien jullie vast een sneak peek naar een oogschaduwpaletje van Kiko.

En daarna gingen mama en ik met een vriendin van mama lekker lunchen bij Long Island. Dat zit bij ons op loopafstand en ik had er eigenlijk alleen nog maar een keer geborreld op het terras. Ik nam allereerst een latte macchiato en we kregen er een superlekker koekje bij.

Als lunch twijfelde ik tussen de carpaccio of kroketjes, maar ik koos uiteindelijk toch voor de kroketjes aangezien dat altijd goed is. Het smaakte heel erg goed en het was ook supergezellig!

Zaterdag

En als laatste deze week de zaterdag. Ik moest gewoon weer werken, maar deze keer maar 4 uurtjes in de middag, dus dat was ook wel even wat anders en fijn. Op ons keukenkastje hangt een heel toepasselijke Rumag quote, haha.

En vervolgens probeerde ik met m’n collega’s nog wat nieuwe ringetjes waaronder die ene om mijn wijsvinger. Ik vind die zó tof he: hij is minimalistisch, maar toch ook wat ‘aparter’ en hij heeft steentjes. Love it! Die ga ik onthouden (of eigenlijk op mijn waslijst met items die ik nog wil hebben zetten, haha). In de avond ging ik gezellig naar Jorn toe en keken we Aladdin af.

Hoe was jouw week?