Hiii. Afgelopen week was een spannende, maar ook leuke week. Zo gingen Jorn en ik naar vrienden, heb ik welgeteld twee keer gegourmet, was papa jarig en bezocht ik weer een kerstshow. Kijk je gezellig mee naar alles wat ik gedaan heb? 

Zondag

Zondag hadden Jorn en ik met vrienden uit Barendrecht afgesproken. Een paar dagen ervoor hadden we Pumpkin Spice kruidnoten bij Hema gekocht, dus die gingen mee als snack voor onderweg. Ze zijn erg lekker, maar je kunt er niet zo heel veel van eten haha.

We kletsten gezellig onder het genot van koffie en een tompouce, maakten een wandeling met de hond (en werden kletsnat van de plensbui die ineens neerstortte) en gingen ‘s avonds lekker gourmetten. Het was weer supergezellig!

Maandag

Maandag was een spannende dag, want die ochtend zette ik na een allerlaatste check mijn enquête online, waaaaah. Ik was er de hele dag een beetje zenuwachtig en gespannen door. Na een paar uur had ik al 10 reacties en waren er al veel mensen bezig.

Thuis kon ik ook niet stilzitten, want ik besloot mijn kledingkast weer eens uit te ruimen (of in elk geval: een deel ervan). Zo kon ik de stapel met spullen die op United Wardrobe staan weer uitbreiden, dus binnenkort maar snel foto’s maken, zodat ik ze kan toevoegen.

Dinsdag

Toen ik dinsdagochtend de enquête-tool weer opende, had ik gewoon al 78 reacties gehad. Wauw, ik was echt best wel tevreden met de eerste 24 uur!

Na een dagje stage dook ik even lekker Hoofddorp centrum in (zonder geld, dus ik kocht niks). Bij H&M vond ik een shirtje wat me stiekem heel erg deed denken aan een turnpak, ghehe. Het was een velvet-stofje (of zoals ik het noem: turnpakkenstof) en er zaten allemaal kleine glittertjes op geplakt. Jup, net een turnpak. Bij Zara spotte ik vervolgens net zoiets, maar dan in een body. Resultaat: ik vond het écht een turnpak, haha.

Ook paste ik een paar items, omdat ik daar zin in had. Ik paste onder andere dit jurkje en ik werd opslag verliefd.

‘s Avonds ging ik naar Jorn en hij maakte meteen bij binnenkomst een warme chocomel met slagroom voor me. Ik had een heel nieuwsgierig katje naast me zitten, dus ik moest wel een foto maken met haar op de achtergrond, hihi.

Woensdag

Woensdag was papa jarig en daarom had ik een dagje vrij gekregen van stage. Maar ook Brittany werd verrast: Daphne en ik hadden naar namelijk een bosje bloemen gestuurd. Overigens echt superservice, want we bestelden het rond 10 uur en om half 1 had ze het bosje al binnen!

In de middag kwam mijn opa op visite en aten we lekker een stukje taart. Mama en ik hadden in de ochtend speculaasvlaai gehaald bij Hema en ik vond hem echt heel erg lekker!

‘s Middags wandelden we voor de tweede keer op die dag naar de winkels (‘s ochtends hadden we haast) en brachten meteen een pakketje voor mama haar webshop weg. Ook scoorden we eindelijk batterijen, waardoor ik mijn nieuwe letter-/figuurlampjes aan kon zetten.

Ook kocht ik een metallic liquid lipstick en rosegouden eyeliner van de Essence Made To Sparkle collectie. Ik vind ze echt supermooi eruit zien en ik zie het al helemaal voor me met kerst. Willen jullie een review?

Donderdag

Donderdag was ik kapot na een dagje stage, dus ik ging naar mijn kamer en zette gezellige sfeerlichtjes aan. Daarna ging ik online shoppen en bestelde onder andere het jurkje van H&M. Hij kwam ontzettend snel binnen, maar helaas moet ik hem toch terugsturen (volgende week meer daarover).

‘s Avonds lag Pien echt zo lief te slapen bij mama, cutie.

Vrijdag

Vrijdagochtend dronk ik met mama gezellig een kopje koffie met een aantal kaarsjes aan. Het was door de regen echt superdonker buiten, dus de kaarsjes maakten het extra sfeervol.

Daarna was het tijd om richting de stad te gaan om een middagje te werken. Ik liep nog even snel de Hunkemöller in en spotte daar deze geweldige kerstsokken! Ik wilde ze het liefst meteen meenemen, maar ik heb ze toch laten hangen.

Op werk lag eindelijk een pakketje op me te wachten. Ik had een hele tijd geleden al een Disney safety chain besteld en nu was hij er eindelijk! I love it.

Vervolgens gingen mijn collega en ik met wat dingen aan de slag en ook probeerde ik wat items op mijn armbanden. Deze Christmas Kitten wilde ik vorig jaar al, maar nu ik hem op mijn armband had gedaan (mijn volle armband) vond ik hem alleen nog maar leuker. Dus het kan best eens dat ik deze al besteld heb, kuch.

Zaterdag

En toen was het weekend! Eindelijk kon ik dat ook eens zeggen en had ik lekker even twee dagen achter elkaar vrij. Heerlijk om even bij te tanken. Ik sliep bij Jorn en ‘s ochtends brachten we samen een bezoekje aan ons konijnenkind Nibbit. Het is zo’n poepie!

Daarna reden we met Jorn en zijn ouders naar Tuincentrum De Boet in Hoogwoud om de kerstshow te bewonderen. Daar paste ik ook nog eens een hele leuke kerstmuts, haha! Zo eentje had ik nog nooit gezien. Ik heb hem uiteindelijk toch laten liggen, omdat ik er geen 4 euro voor wilde betalen.

Ook poseerde ik even bij een skiliftje, zodat het leek alsof ik op wintersport ben. Volgend jaar maart ga ik voor het eerst in mijn leven op wintersport (en nee ik ga niet skiën of snowboarden om mezelf te beschermen). Net echt zo.

Ook heel leuk: het megakerstdorp wat ze gebouwd hadden met onder andere een Eiffeltoren! Die had ik echt nog nooit gezien.

Bij De Boet hebben ze ook superleuke huisjes van de Efteling, hoe verzinnen ze het!

Onderweg naar huis appte Jorn z’n broer dat we wel konden gaan gourmetten en dat is dan ook wat we hebben gedaan. Jammie! Heerlijke afsluiter van de week.

Hoe was jouw week?