Hii. Afgelopen week was weer een weekje met leuke momenten en momenten van stress en paniek. Zo ging ik met Irina afspreken, brachten Jorn en ik een bezoekje aan Utrecht, maar moest ik ook gewoon door met mijn scriptie en enquête. Kijk je mee wat ik vorige week deed?

Zondag

Ik begon de zondag vroeg, want mama en ik reden rond 10 uur naar het inkoopcentrum. Waarom zo vroeg? Omdat ik om 12 uur met Irina had afgesproken in Hoofddorp. We maakten even een rondje winkels voor een video en gingen daarna lunchen bij Bagels & Beans. Ik ging weer eens voor een latte macchiato met karamel.

En natuurlijk zou ik geen blogger zijn als ik niet nog even op de foto ging. Wel met gezellige mensen op de achtergrond (wie weet worden ze wel beroemd door mij ;p). Overigens was het ook wel scherp van Daphne (op Instagram) dat de bovenkant van het theepotje op het raam met een halo is.

Als lunch had ik een tomaatbagel, maar mijn geliefde bieslook-creamcheese hebben ze niet meer. Ik ging dus voor een creamcheese met komkommer en die was ook heel erg lekker! Goedgekeurd hoor.

Daarna gingen we naar mijn huis om de video’s te filmen. Rond half 5 ging Irina weer met de bus naar huis, want ik had nog meer plannen. Ik zette nog even snel mijn H&M bestelling op de foto. De bestelling is helaas teruggegaan, want het jurkje (die jullie vorige week al konden zien) is helaas superstatisch, waardoor hij gewoon niet mooi zat. Het hemdje had ik voor erbij gekocht, maar die paste niet. Helaas. De zoektocht naar een kerstjurkje gaat verder.

Ik ging even snel nog langs Jorn en daarna werden we opgehaald door een vriend van hem. We gingen op dubbeldate naar Ramen-Ya in Amsterdam. Ik ging voor het eerst in mijn leven ‘ramen’ eten. Ik vond het lekker, maar ik kreeg echt bijna niks op (had helaas niet zoveel trek). Het was wel gezellig!

We sjeesten op de terugweg nog even snel langs Maccie voor een toetje en ik koos eens voor een ice coffee. Erg lekker, maar ook erg veel.

Maandag

Maandag ging ik na een dagje stage lekker in bad. Deze keer besloot ik eens wat anders te proberen dan Lush: mama en ik hadden al ruim een jaar geleden deze badthee gehaald en het werd eens tijd om het te proberen.

Hoe zoiets eruit ziet? Nou, letterlijk als een theezakje maar dan groot. Een echt spectaculaire kleur kwam er niet vanaf (beetje vies zelfs, haha) en de geur was ook niet heel sterk. Maar het was zeker leuk om een keertje te proberen 🙂

Dinsdag

En weer een dagje stage. Ik had eindelijk weer geld op m’n rekening staan en ik gebruikte het meteen goed voor een kop lekkere koffie, haha.

Vanuit stage had ik allerlei plannen, maar ik wilde eerst even zitten, tv kijken en chips eten. Pien vond dat ook wel een erg goed idee, want ze klom meteen op schoot. Vervolgens kon ik de rest van de tijd dus nergens meer heen.

Woensdag

Woensdag zaten Kim en ik samen op stage, zodat we konden werken aan onze scripties en makkelijk konden overleggen. Ik besloot de themawijzer nog eens te lezen en bij het lezen van één zin ontstond de paniek: ik heb nog grofweg zo’n 1,5 maand voordat alles klaar moet zijn. HELP. Kim wist me te ‘kalmeren’ met een doosje van deze Red Band snoepjes. Jeugdsentiment!

‘s Avonds raapte ik mijn laatste beetjes energie bij elkaar om te gaan sporten en het ging een stuk beter dan gedacht. Maar alle moeite om calorieën te verliezen (oke, dat valt mee) was voor niks, want ik reed met twee vriendinnen door de McDrive na de training. Kan gewoon, haha.

Donderdag

Donderdag besloot ik me maar eens te gaan wagen aan SPSS. Ik begon met het lezen van een boek wat mij was aangeraden, maar ik zat er echt naar te kijken en begreep er helemaal niks van. Hoe ga ik dit in godsnaam redden, jongens..

Vanuit stage had ik even tijd om me om te kleden en toen was het alweer tijd om naar werk te gaan. Na werk ging ik meteen door naar Jorn en omdat ik nog niks had gegeten (ja slecht), maakte Jorn bakjes met kalfsragout. Het ziet er zo smerig uit, maar het smaakte heel erg lekker.

Vrijdag

Ook vrijdag stonden Jorn en ik weer vroeg naast ons bed, want we hadden bedacht dat we een dagje naar Utrecht zouden gaan. Jorn was daar nog nooit geweest en voor mij was het ook alweer een tijdje geleden. We begonnen natuurlijk in Hoog Catherijne, waar het al supermooi versierd was.

In Urban Outfitters maakten we een spiegelselfie, waar ik ook nog eens een bril van de winkel had gepakt. Ik vond hem stiekem best grappig. Het was een leuke dag! Dat was alweer de laatste dag van deze week, want van zaterdag heb ik geen foto’s.

Hoe was jouw week?