Hiii. Afgelopen week heb ik weer lekker veel foto’s gemaakt voor jullie. Ik begon de week met een teamuitje, hield een meidenavondje met Brittany en we gingen samen een dagje naar Amsterdam. Ook stond vorige week al deels in het teken van de laatste loodjes voor mijn scriptie. Kijk je mee?

Zondag

Zondag stond ik redelijk vroeg naast mijn bed, want die dag zouden we beginnen met de opbouw voor de Country & Christmas Fair in Haarzuilens. Mama stond daar afgelopen week met haar webshop en ik maakte nog even wat leuks als voorbeeld. Credits voor Paperfuel, want zij heeft het in haar boek superduidelijk uitgelegd en het voorbeeld is ook makkelijk na te maken.

Vanuit Haarzuilens (vlakbij Utrecht) reed mama me door naar Haarlem, want er stond een teamuitje op de planning. Met mijn collega deed ik boodschapjes en daarna gingen we bij haar thuis allerlei kleine hapjes eten met het team. Daarna gingen we nog een escape room doen. Het was heel erg gezellig!

Maandag

Maandag stond ik op het punt om een velvet blazer te bestellen bij My Jewellery en nu ik hem weer zie, ben ik weer verliefd. Maar ik zou woensdag al gaan winkelen, dus ik wilde nog even wachten. Overigens ben ik er nog steeds niet uit of ik hem wil hebben, ghehe.

‘s Avonds besloot ik weer even lekker te gaan lezen voordat ik ging slapen. Ik word daar altijd rustig van, dus dat is fijn.

Dinsdag

Dinsdag bleef ik iets langer hangen op stage, want in de avond kwam Brittany bij mij eten en logeren en we zouden samen met de bus gaan vanuit Hoofddorp (zij werkt daar). Papa en mama waren namelijk allebei tot 22:00u op de beurs en mijn broertje was werken. Een heuse girls night dus! We aten pizza, keken The Little Mermaid en daarna ook nog High School Musical (inclusief dansje op het eind – die overigens ook nog gevlogd is door Britt).

Een grote bak popcorn kon natuurlijk niet ontbreken! Jammieeee.

Woensdag

Ik had mijn dagen op stage geruild, dus ik was woensdag vrij. Brittany en ik gingen daarom samen een dagje naar Amsterdam. We begonnen bij Primark waar we na 2,5 (!) uur de winkel weer uitliepen. Ik was nog nooit in deze Primark geweest en ik vond zoveel dingen die ik leuk vond. Uiteindelijk viel het na het passen mee hoeveel ik meenam, maar ik heb überhaupt nog nooit zo’n vol mandje gehad.

Daarna besloten we meteen door te lopen naar Calf & Bloom, want het was al na 13u en we hadden behoorlijk trek gekregen. We namen plaats aan een tafeltje in de zon en maakten wat foto’s van elkaar. Het lusje van mijn trui en de twee dames op de achtergrond maken de foto wel helemaal af, vind je niet? Haha.

Ik ging voor de kroketjes op brood, maar zat na anderhalf broodje wel heel erg vol. Brittany had na een broodje genoeg, dus de volgende keer gaan we gewoon samen drie broodjes bestellen.

Daarna gingen we verder met winkelen én onze pashokjes shoplogs! Toen ik eigenlijk al veel te veel geld had uitgegeven én ik de zoektocht naar een jas had opgegeven, vond ik deze roze fluffy jas bij Pull & Bear die echt alles had wat ik zocht. Die nam ik mee en hij is zó lekker warm!

Donderdag

Donderdag was een ‘fijne’ dag, want ik behaalde eindelijk (na bijna drie weken) het minimale respondentenaantal voor mijn enquête! Ik had dat serieus niet verwacht, dus als je hem hebt ingevuld: mijn dank is groot! <3

Ik liet de enquête nog wel even openstaan om nog wat extra respondenten te krijgen, maar ging toch alvast puzzelen met SPSS met een deel van de resultaten. Het ging op een gegeven moment best goed, maar uiteindelijk snapte ik er toch niks meer van, haha.

Eerder in de week had ik een leuke blouse gezien voor Jorn. Het is een blauwe blouse met allemaal kleine ijsberen erop: ze sleeën en ze skiën, haha.

In de avond kookten Jorn en ik samen pasta met Toscaanse kip en we hadden het erg lekker gemaakt; vonden we zelf.

Vrijdag

Vrijdagochtend stond ik weer vroeg naast mijn bed voor een afstudeerbegeleiding. Het was een beetje hectisch allemaal, maar uiteindelijk kon ik mijn belangrijkste vraag nog stellen. Daarna wandelde ik naar Starbucks, want ik vond dat ik wel een grote Gingerbread Latte had verdiend. Yum!

Thuis zette ik snel het nagellakje wat ik op had op de foto: eentje van L’oreal. Hij is echt supermooi en de kwaliteit is ook echt top. Daarna ging ik thuis aan de slag voor zowel de gemeente als mijn scriptie.

Tussendoor maakte ik nog wat foto’s. Onder andere van mijn nieuwste Etos-pakketje. Ik gebruikte als ondergrond mijn nieuwe plaid van Primark en ooooh, wat ziet dat er mooi uit.

Ook probeerde ik eens een halo-look uit met opvallende kleuren. Ik vond het heftig, maar was wel blij met het resultaat en vond het ook best tof voor een keertje.

Zaterdag

Zaterdag moest ik werken en het was DRUK. In de ochtend viel het nog wel mee en ik moest even snel wat boodschapjes doen. Ik liep langs de stroopwafelkraam op de markt en kon de verleiding niet weerstaan. Ik trakteerde mezelf en mijn collega op een jumbo stroopwafel.

En als lunch had ik een overheerlijk broodje filet americain van Hema. Hij was zo lekker gevuld. Ik genoot er echt van.

Mijn collega en ik liepen door alle drukte pas een halfuur na sluitingstijd de winkel uit en daarna ging ik meteen met Jorn naar een verjaardag. We gingen niet al te laat naar huis en eenmaal thuis lagen er twee pakketjes op me te wachten. Eentje van Kruidvat en eentje van Boozyshop: allebei besteld tijdens Black Friday.

In mijn bestelling van Kruidvat zat alleen make-up die bijna op was en dus aan vervanging toe was. In mijn Boozyshop bestelling zaten twee supermooie oogschaduwpaletten én een mystery bag. Ik wil jullie snel de inhoud laten zien!

Hoe was jouw week?