Hooooi. Deze week was weer lekker druk. Zo bracht ik een laaaange dag door op de Country & Christmas Fair, stond ik met mama op de ladiesnight in de bios en werkte ik weer veel aan mijn scriptie. Wat ik verder nog meer deed? Daar kom je vandaag achter!

Zondag

Zondag stond ik alweer om 7 uur naast mijn bed, want ik ging mama een dagje helpen op de Country & Christmas Fair in Haarzuilens. Zelf had ze daar al 5 dagen gestaan en zondag was de laatste dag. De fair was bij Kasteel de Haar, een supermooie locatie!

Nog even snel op de foto voordat het open ging. Het was een lange dag. We waren er rond 9:15 en pas om 22:15 stapten we weer in de auto naar huis. Alles was wel al opgeruimd en in de twee auto’s geladen, waardoor papa niet de dag erna nog terug moest.

Maandag

Maandag ontdekte ik dat het alweer bijna december werd en dat betekende dat ik een nieuw soort weekplanning moest gaan beginnen. Ik koos voor een rood-groenthema: lekker kerstig!

Ik uploadde de video die ik samen met Irina had opgenomen en bewerkte de thumbnail. Ik vond ons zo wel grappig, haha. De video kwam afgelopen zaterdag online. Nog niet gezien? Klik!

Ook probeerde ik mijn nieuwe sjaal voor het eerst uit. Ik had deze op de Country & Christmas Fair gekocht en hij is zó groot, zacht en warm!

Ik genoot nog even van wat video’s, waaronder de opruimvideo van Irina. Ik kreeg meteen weer zin om mijn eigen make-upstash uit te gaan zoeken.

Dinsdag

Dinsdag was ik al ontzettend vroeg op stage en daarom kon ik om 16:00u al naar huis. Jammer genoeg reed de bus net voorbij toen ik naar buiten stapte en zelfs met rennen had ik het niet meer gehaald. Dus ik ging maar op m’n gemakje naar de bushalte lopen.

Eenmaal thuis had ik zin om een kerstfilm te gaan kijken en het werd ‘How the Grinch stole Christmas’. Een superslechte, maar juist daardoor leuke film. Ik heb weer genoten, haha!

Ondertussen werkte ik in mijn bullet journal een van de spreads voor de maand december. Ik ben echt zo blij met het resultaat van mijn ‘december’ pagina. Ik had wel een voorbeeldje, maar verder wel alles nagemaakt en mijn eigen draai eraan gegeven.

Na het eten ging ik naar Jorn toe en speelden we Sims 4! Die hadden we online gekocht en het was echt zo leuk. We maakten allebei onze eigen Sim, richtten ons huisje in en zorgden ervoor dat ze elkaar leuk gingen vinden.

Woensdag

Woensdag was ik weer een dagje op kantoor, maar tussendoor wandelde ik even naar Winter Village. Ik wilde namelijk wat foto’s en een video maken voor het Instagramkanaal van de gemeente. Ik beheer deze pagina en het leek mij wel leuk om wat zelfgemaakte foto’s te delen.

Daarna was het weer scriptietijd: feedback verwerken en ondertussen wachten op een belangrijk mailtje van een docent.

Vanuit stage ging ik nog even snel naar huis en daarna raceten mama en ik naar de bioscoop. Het was weer ladiesnight en we stonden weer met een kraampje van de webshop. Het was druk en we hebben niet heel veel verkocht, maar we hadden als de enige wat kerstspullen meegenomen.

Donderdag

Donderdag was weer een stagedagje en ik maakte eigenlijk weinig foto’s. Wel kwam er een artikeltje online wat ik zelf heel erg leuk vond om te maken en al een tijdje duurde om te maken: een Pickwick Tea Topics! – klik.

‘s Avonds keek ik lekker tv op de bank en Pien hield me gezelschap. Wat ze supervaak doet is op schoot gaan liggen, maar toch ook half ernaast, dus ik moest haar tegenhouden dat ze er niet af zou kukelen. Zie mijn arm rechts, haha.

Vrijdag

Vrijdag was ik lekker een dagje vrij, maar had ik wel een interview met een vriend van mijn broertje voor een schoolopdracht van hem en wilde ik werken aan mijn SPSS-file. Dit werd mijn outfit: flared broek van Costes, t-shirt met katje van My Jewellery en vest van WE. Heel comfy, maar toch ook wat ‘netter’. Overigens was ik echt gigantisch verkouden geworden, dus ik klonk heerlijk.

Vrijdag was het 1 december, dus toen mocht ik eindelijk het eerste vakje van mijn Rituals Adventkalender openen! Zouden jullie het leuk vinden om aan het einde in een blogje te zien wat er allemaal in zat? Let me know.

En dat was het alweer voor dit weekoverzichtje. Zaterdag moest ik werken en ging ik daarna door naar Jorn z’n oma. Ik had geen foto’s gemaakt.

Hoe was jouw week?