Hiii. De eerste week van januari zit erop en ik kan niet anders dan zeggen dat die snel voorbij is gevlogen. Deze week vierden we uiteraard Oud & Nieuw, maakte ik mijn scriptie af en maakten Kim en iets ‘bijzonders’ mee. Kijk je mee naar de eerste week van 2018?

Zondag

Zondag was het de laatste dag van het jaar en ik stond al vroeg naast mijn bed om mijn scriptie grondig door te gaan lezen. De basis was klaar, maar het was tijd voor een grote taalcheck. Toen ik klaar was, kon ik nog even snel met Jorn en z’n ouders mee naar de stad en scoorde ik nog wat mooie items bij ICI Paris (ik had een cadeaukaart – altijd leuk!).

‘s Avonds gingen Jorn en ik naar mijn huis waar een aantal vrienden van mijn ouders ook waren. Een vriend van Jorn kwam ook nog even langs en we speelden 30 seconds. Waar ik overigens héél slecht in ben.

Maandag

We luidden met z’n allen het nieuwe jaar in en daarna at ik nog een oliebol. Goed begin van het nieuwe jaar toch, haha?

De volgende dag zette ik mijn nieuwe spulletjes van ICI Paris op de foto! Ik kocht het Urban Decay Ultimate Naked Basics palette, een Urban Decay lipstick en het Sleek Solstice palette. Uiteindelijk kreeg ik er nog een goodiebag bij, had ik dus een cadeaukaart en nog een kortingsbon. Zo hoefde ik nog maar een klein beetje bij te betalen!

‘s Avonds ging ik lekker in mijn bullet journal werken. Ik maakte een paar spreads voor 2018 en werkte daarna eerst m’n spreads voor januari uit. Pien vond het allemaal ook erg interessant en ging met haar kont op m’n journal zitten en speelde met het touwtje.

Daarna kwam Jorn en keken we Beauty & The Beast. Ik vind hem nog steeds prachtig! We keken hem nog niet helemaal, want halverwege de film werden we allemaal moe, ging Jorn naar huis en dook ik lekker op tijd mijn bed in.

Dinsdag

Dinsdag las ik nog een keer mijn scriptie grondig door en daarna leverde ik hem in bij mijn bedrijfsbegeleider, waaaah. Ik kreeg uiteindelijk een 7 als beoordeling, dus dat is nice!

Ook maakte ik daarna lekker wat foto’s (dat had ik al een tijdje niet echt kunnen doen). Ik zette onder andere alle items van de Rituals Adventkalender op de foto. Er zit zoveel lekkers bij!

Donderdag

Van woensdag heb ik geen foto’s, omdat ik bijna de hele dag weg was. Die dag was de crematie van Jorn z’n oom en daarna zijn we nog met een grote groep gaan eten. Het was een moeilijke, maar wel mooie dag.

Donderdag ging ik sinds tijden weer naar kantoor, want ik zou de beoordeling krijgen van mijn scriptie en dat wilden we ook graag bespreken. Nadat ik die had gekregen, maakte ik de allerlaatste dingen af en gingen Kim en ik naar het grafisch centrum. Zij konden binnen een halfuur onze scripties printen en inbinden en dus zaten we om 15:00u in de auto met onze scripties, waaaaah.

Het plan was om op tijd naar huis te gaan, zodat we allebei vanuit huis aan onze reflectieverslagen konden werken (op kantoor lukte het helaas niet). Maar dat liep even een beetje anders. We haalden een kop koffie en…

… wachtten op de ANWB. De auto wilde helaas niet starten (lege & kapotte accu) en daarom konden we niet weg van het parkeerdek. Na een aantal belletjes met Kim haar vader en de garage, besloten we toch maar contact te zoeken met de ANWB. Dat hadden we allebei nog nooit gedaan, dus stiekem konden we er wel om lachen dat we dit samen meemaakten. Kunnen we dat ook weer van onze bucketlists afstrepen, haha!

Uiteindelijk was ik alsnog pas rond 17:00 uur thuis en daarna besloot ik gewoon maar lekker rustig aan te doen. Het was tenslotte een heel raar idee dat mijn scriptie nu klaar was en ik er dus niks meer aan kon veranderen. Ik ging dus lekker in bad om te ontspannen en nam deze bubble bar van de Moederdagcollectie van Lush mee.

Vrijdag

Vrijdagochtend ging ik vroeg mijn bed uit om met mijn collegaatjes van de gemeente een kop koffie te drinken op het nieuwe jaar. Ondertussen plaatste ik deze foto van een deel van mijn gekregen kerstcadeaus. Na lang twijfelen deed ik het maar zo en niet in een video. Wat ben ik verwend door Jorn, z’n ouders, z’n broer, mijn ouders, opa en broertje. En ook van Kim en mezelf zitten er cadeautjes bij, ghehe.

Na de kop koffie kon ik het niet laten om even een rondje door Costes te lopen. Ik ging uiteindelijk van alles passen en wilde liever niks kopen. Ik had namelijk voor de week erna twee shopdagen ingepland. Toch kon ik het uiteindelijk niet laten om een hele gave broek te kopen voor slechts 15 euro!

& Zaterdag

Vrijdagavond kwam Jorn en keken we Grimm in bed met een kopje thee erbij. Uiteindelijk gingen we niet al te laat naar bed (ik viel al bijna in slaap).

Zaterdag moest ik werken. Ik had geen lunch bij me en was te lui om eten te gaan halen. Gelukkig lagen er pakjes noodles in de kast voor het team, dus dat was heel fijn! Het was een niet heel drukke dag, maar elke keer met vlagen. ‘s Avonds ging ik naar Jorn en daar werd ik al vrij snel moe. Ik ging rond 23:00u vast slapen terwijl Jorn nog even ging gamen. Ik was echt binnen 5 minuten in slaap gevallen.

Hoe was jouw week?