Hii. Na een weekje vrij van stage begon het ‘echte’ werk deze week weer. Tussendoor wist ik nog wel een supertof item te scoren bij My Jewellery voor een koopje en ging ik met Irina foto’s maken en lunchen in Haarlem. Kijk je weer gezellig mee wat ik allemaal heb gedaan?

Zondag

Zondag stond ik vroeg naast mijn bed, want ik ging met mama naar Trendz in Gorinchem. We gingen daarheen voor haar webshop en zodat we de mensen van een van onze merken weer eens konden spreken. Daarnaast zagen we eigenlijk vrij weinig leuke dingen, behalve deze stand!

Daarna hield ik lekker een luie zondag en voerde ik weinig uit. ‘s Avonds typte ik een artikeltje terwijl Pien bij mijn laptop en mij op schoot kroop. Altijd handig dat ik daardoor ook zo goed bij mijn toetsenbord kan.. Haha.

Maandag

Maandag begon weer een nieuwe week op stage en aangezien ik nu niet meer met m’n scriptie bezig ben, werk ik een stuk meer mee. Ik werd overladen met taken voor de komende paar weken en daar ben ik voorlopig nog wel even zoet mee. Ik start wel altijd even rustig op met een theetje.

‘s Avonds las ik Daphne haar masterthesis door. Een superinteressant onderwerp en ook helemaal geen straf om door te lezen! Duimen jullie mee dat Daphne en ik binnenkort samen afgestudeerd zijn? 🙂

Dinsdag

Dinsdag zat ik weer op stage en na een productief ochtendje, nam ik even een korte pauze met een kop koffie en werkte ik mijn achterstand met blogjes lezen bij. Hier was ik een artikel van Daphne aan het lezen over een blush van I Heart Makeup die ik ook nog heb liggen, hihi.

‘s Middags zwichtten Kim en ik voor de verse frietjes uit de kantine (oepsie). We waren wel zo ‘goed’ bezig door een bakje te delen en daarnaast ook onze eigen broodjes nog te eten.

Maandag was het blue monday en ik kon de verleiding niet weerstaan om iets te bestellen bij My Jewellery. Dinsdag had ik het al in huis toen ik thuiskwam van stage!

Ik bestelde een superleuk overslagjurkje voor de zomer! En de deal? Hij was maar 7,50. Ik kon hem daardoor echt niet laten gaan en kan nu al niet meer wachten op warmere dagen.

Die dag plaatste ik ook nog deze foto van de Etos Spicy Mandarin body cream. Los vind ik veel foto’s uit mijn feed heel erg mooi, maar helaas passen ze allemaal niet helemaal bij elkaar (het roze kleedje lijkt de ene keer meer roze dan de andere keer).

Begin januari keek ik met Jorn en mama Beauty & The Beast, maar die hadden we toen niet helemaal gekeken. Dinsdagavond keken we eindelijk het tweede stuk van de film. Mijn favoriete scène? Absoluut de dansscène!

Woensdag

Woensdag: een nieuwe dag op stage. Tussendoor haalde ik met Kim een kop koffie bij Barista Café. We moesten er een stukje voor lopen, maar het was heel erg lekker. En het effect van deze foto met de bakstenen vind ik stiekem heel tof.

Ik veranderde de achtergrond van mijn mobiel ook maar weer eens naar iets anders. Op Pinterest vond ik deze met een katje en ik vond hem te leuk.

Donderdag

Donderdag werd een lange dag. Het zou gaan stormen en daarom had ik besloten om vanuit stage direct door te gaan naar werk. Normaal ga ik tussendoor even naar huis. Op donderdag hebben we op stage altijd het ‘koffiemomentje’ waar elke week iemand anders iets lekkers meeneemt. Deze keer had de clustermanager appeltaart gebakken en hij was heel erg lekker!

Ik moest een avondje werken van 18-21:15 en daarna gingen we met z’n allen alvast borrelen voor mijn afscheid. Officieel is 3 februari pas mijn laatste dag, maar we waren die avond allemaal al in Haarlem, dus het kwam zo goed uit. Ik kreeg nog lief een cadeautje (die overigens veel kleiner was dan deze doos, haha).

Het cadeautje wat ik had gehad, is deze Pandora Essence charm in rosé. Ik had heel subtiel gehint – kuch – dat ik die wel leuk vond. Er zit een kaartje bij met ‘love’, maar stiekem heeft deze de betekenis ‘caring’. Maar dat maakt hem niet minder leuk, dank je wel collega’s!

Ook had ik die avond eindelijk mijn ‘kerstpakket’ gehad. We mochten allemaal uit een lijstje iets uitzoeken en ik had gekozen voor deze ring. Heel erg wennen, maar heel erg gaaf.

Vrijdag

Naar de vrijdag keek ik al de hele week uit, want ik had met Irina afgesproken om te gaan lunchen omdat ik mijn scriptie had ingeleverd en foto’s te gaan maken. We begonnen de dag met een wandeling van het station naar de Bagels & Beans en maakten tussendoor een tussenstop bij Lush. Het liefst had ik van alles meegenomen, maar ik wist me in te houden.

Het was rond half 12 dat we gingen zitten bij Bagels, dus we bestelden eerst alleen wat te drinken. Ik besloot te gaan voor een grote latte macchiato met karamel. Dan krijg je dus altijd zo’n soepkom met koffie. Heerlijk!

Irina maakte al wat foto’s van mij bij Bagels, we kletsten uitgebreid bij (we hadden elkaar al een hele tijd niet gezien) en uiteindelijk stapten we rond half 2 weer met gevulde buikjes de deur uit. Daarna begon de zoektocht naar een leuke plek om foto’s te maken.

Dat was nog best een dingetje, want het was nog steeds niet echt geweldig weer. Op veel leuke plekken stond wind, waardoor de foto’s niet lukten en niet alle straatjes waar minder wind stond waren fotogeniek. Uiteindelijk na heel wat kilometers vonden we een straatje wat goed genoeg was voor de foto’s. We hadden het inmiddels ook best koud gekregen, dus we maakten minder foto’s dan we wilden.

Daarna wandelden we weer terug richting het centrum, waar ik een kat in een etalage spotte. Poepie was aan het slapen in een stapel confetti en het was zó CUTE.

We zochten nog even snel een grote passpiegel om een leuke foto te maken en daarna gingen we allebei weer naar huis.

Zaterdag

Zaterdag moest ik weer een dagje werken. Het was niet zo heel druk. Ik zat er al een tijdje aan te denken om een charm te kopen als aandenken aan Jorn z’n oom. Het werd uiteindelijk deze hartjes spacer, omdat ik wist dat deze nog wel op mijn armband ging passen en ik vond de hartjes ook wel toepasselijk.

Omdat ik hem op mijn armband wilde hebben, haalde ik hem helemaal uit elkaar en maakte ik hem schoon. Mijn collegaatje vind het altijd geweldig om een armband symmetrisch te maken, dus ik liet haar lekker puzzelen met de volgorde: mijn enige eis was dat de drie belangrijkste charms in het midden kwamen. Later kwam ik erachter dat zij het hartje onbewust naast een kerstmannetje op mijn armband had gedaan; heel toepasselijk, want Jorn z’n oom was gek op Kerst en overleed met kerst. Die twee ga ik dus nooit meer uit elkaar halen als de volgorde verandert.

Zaterdagavond deed ik het lekker rustig aan en keken Jorn en ik naar Reign. Daarna gingen we lekker slapen.

Hoe was jouw week?