Hiii. Vorige week was echt een ontzettend spannende week en hij kon wat mij betreft niet snel genoeg voorbij gaan. Ik kreeg namelijk de uitslag van mijn scriptie. Wat ik nog meer deed? Dat zie je vandaag!

Zondag

Zondag hield ik een lekker rustig dagje. Aan het begin van de middag maakte ik met mijn ouders een wandelingetje en daarna gingen we lekker aan de koffie. Ondertussen zette ik het vorige weekartikel in elkaar.

‘s Avonds aten we sinds tijden weer Mexicaanse wraps. Die vind ik zo ongelooflijk lekker!

Maandag

Maandag moest ik een dagje naar stage. Eenmaal thuis besloot ik om Gossip Girl weer opnieuw te gaan kijken. Pien kwam gezellig bij me zitten.

Ook zocht ik vast even wat leuke cadeautjes uit voor als ik zou afstuderen. Deze charm van Pandora wil ik echt supergraag, want aan de andere kant staat ‘hard work pays off‘. Ik moet er alleen even voor naar het buitenland, want hier in Nederland hebben we hem niet.

Dinsdag

Ook dinsdag had ik weer een dagje stage. Een kopje koffie kon ik wel gebruiken die dag.

In de middag kreeg ik van Kim een doosje met van die schatkistsnoepjes: superlekker en ook nog eens een soort jeugdsentiment, haha.

‘s Avonds probeerde ik even wat outfits uit met mijn rode broek van WE en deze vond ik erg leuk. Maar dan wel alleen met de pet, zonder was het alweer een stuk minder leuk.

Daarna hield ik een rustig avondje en dook ik lekker in bad met een boek.

Donderdag

Van woensdag heb ik geen foto’s. Ik was eerst een dagje op kantoor en telde alle uren weg naar de donderdag. In de avond ging ik nog even sporten om mezelf af te leiden.

De volgende ochtend was het zo ver. Om 9:04 uur kreeg ik het verlossende telefoontje: ik mag mijn scriptie verdedigen (op het moment dat dit online komt, is dat vandaag). Maar echt vieren kon ik het nog niet, want ik moest daarna wel gewoon nog wat dingen voor stage doen. Tussendoor keek ik nog even naar wat items bij WE, maar bestelde uiteindelijk niks. Ineens ging de deurbel en werd dit pakket van Greetz bezorgd.

Zat er een superleuke ballon in met een kaartje van mijn collegaatjes van Pandora. Dat maakte de dag toch nog feestelijk!

In de avond gingen we met z’n achten uit eten bij Itoshii om de positieve uitslag al te vieren. Het was echt lang geleden dat ik sushi had gegeten, dus het ging er echt goed in! Jammieeeee.

Vrijdag

Vrijdag bekeek ik een van de cadeautjes aan mezelf eens goed. De rechtercharm kocht ik al van de zomer in de sale, maar nu mocht hij eindelijk op m’n armband. Het is er eentje met 14 Karaats roségoud en die had ik dus al al die tijd als afstudeercadeautje liggen.

In de middag ging ik met mama en drie vriendinnen van haar lekker lunchen bij De Lieveling. Een latte macchiato ging er wel in!

En ook de kroketten gingen er goed in. We zaten heerlijk in het zonnetje achter het glas en hebben gezellig gekletst met z’n allen.

In de avond reed ik met Jorn naar de winkels, omdat ik op zoek was naar iets specifieks. Vervolgens bedacht  ik me dat een winkel in Hoofddorp ook Blond Amsterdam verkoopt. Aangezien Pien laatst mijn favoriete ‘geslaagd’ mok had gesloopt, wilde ik weten of ze nog nieuwe hadden. Deze hadden ze nog en heb ik doorgestuurd aan mama.

Zaterdag

Zaterdag was ik een dagje vrij en die besteedde ik dan ook vooral met het maken en voorbereiden van de scriptiepresentatie. Ook paste ik mijn nieuwe blouseje van H&M die vrijdag binnen was gekomen. Helaas kwam ik er na het maken van wat foto’s achter dat er een gat in zat, maar er staat al een nieuwe in bestelling.

Vanaf een uurtje of 13:00u was ik alleen thuis en ging ik gewoon lekker op m’n gemakje dingen doen. Vlak voor het eten werd er nog een grote doos van Boozyshop bezorgd waar ik het een en ander had besteld, oeps. Jorn kwam eten en we keken ‘s avonds naar Reign.

Hoe was jouw week?