Hiii. Vorige week was een week met veel uitstapjes en lunches buiten de deur: een dagje naar een beurs, een dagje Alkmaar voor stage, een dagje Den Haag. Wat ik verder nog deed om de week door te komen, dat zie je vandaag!

Zondag

Zondag ging ik weer met mama naar ShowUp Event. Net als een halfjaar geleden maakten we er een dagje van en keken we onze ogen uit en maakten we praatjes met een aantal van onze leveranciers. Yoshiko stond er ook weer!

Uiteraard gaat een dagje beurs gepaard met een kop koffie en een gebakje. Ik had een chocolate red velvet cake en hij smaakte jummie!

Ook Broste stond er. Zij hebben sinds kort meubels in het assortiment en ik werd stiekem verliefd op deze bank en stoel. So pretty! Doe mij die maar in mijn eigen huisje.

Thuis ging ik nog even aan mijn blog werken voordat ik bij Jorn thuis ging gourmetten. Ik zat met m’n ouders beneden en van alle schootjes, moest Pien precies die van mij hebben waar mijn laptop ook al stond. Lekker handig.

Maandag

Maandag begon mijn een-na-laatste stageweek en die begon meteen goed: ik ging met mijn team lunchen voor mijn slagen. Ik besloot eens wat anders te bestellen en ging voor een uitsmijter. Ook erg lekker!

Na stage moest ik nog wat dingen in het centrum doen. Omdat ik wist dat mama opgehaald zou worden met de auto, besloot ik winkels te gaan kijken en mee te rijden. Bij H&M paste ik deze broek en ergens vond ik hem heel erg leuk. Later in de week heb ik hem nog eens gepast, maar toch laten hangen.

Bij Costes paste ik een kanten blouse. Ik heb een gave rode broek, maar ik wist niet zo goed hoe ik hem kan combineren. Ik werd geïnspireerd door iemand op ShowUp om een kanten blouse te doen en dus begon de zoektocht. Dit was een mooie, maar niet helemaal wat ik zocht.

‘s Avonds keek ik nog een aflevering van Friends in bed, maar hij liep telkens vast. Irritant!

Dinsdag

Dinsdagochtend vond ik deze quote op Pinterest en stuurde hem door naar twee vriendinnen die wel een steuntje in de rug konden gebruiken.

‘s Avonds kwam ik thuis en werd er een groot pakket van Oona Amsterdam bezorgd. Wat een verrassing! Er zaten allemaal mooie spulletjes in van Primark, waaronder een springtouw, handdoekje en fles. En natuurlijk nieuwe make-up geschikt voor het sporten en erna. Misschien is het een hint, haha.

Woensdag

Woensdag zat ik weer op stage en tussendoor zocht ik van alles uit voor de vrijdag erop, want dan zou ik naar Den Haag gaan met Kim. Ik moest even kijken hoelaat ik weg moest, want ik moest ervoor nog even naar Haarlem.

Na stage ging ik meteen door naar de bioscoop, want mama en ik stonden er weer op de Ladiesnight. We stonden op een ander plekje dan normaal en hadden wat nieuwe spullen meegenomen, maar het ging gelukkig heel goed.

Donderdag

Donderdag moest ik niet naar kantoor, maar gingen we met het team op werkbezoek bij Alkmaar Marketing. Daarna deden we nog een rondleiding en we hadden prachtig weer!

In de avond ging ik lekker relaxen en in bad. Ik had vorig jaar nog een Unicorn Horn gekocht en die nam ik lekker mee.

Vrijdag

Vrijdag had ik met Kim afgesproken om een dagje naar Den Haag te gaan. Na lang zoeken gingen we lunchen bij de Yoghurt Barn. Ik nam een sojayoghurt met granola, walnoten en chocolade. Het was even wennen, maar wel lekker!

Daarna maakten we even snel wat foto’s met de miniscule vlokken sneeuw en probeerden we Rutte te spotten (dat ging uiteraard niet, want die is bij de Olympische Spelen). Daarna gingen we snel weer verder shoppen: winkel in – winkel uit.

Bij H&M doken we allebei met een volle shopping bag de paskamers in. Uiteindelijk namen we allebei maar weinig mee naar de kassa, maar we zijn wel lekker aan het teuten geweest. Ik scoorde uiteindelijk deze supercomfortabele trui!

We waren ook op zoek naar het ‘Werkboek voor een structuurjunkie in spé’ en daarom liepen we last minute nog een boekenwinkel in. Het werkboek hadden ze niet, maar dit boek vond ik wel heel grappig. Die ga ik onthouden!

In de avond ging ik naar Jorn en kreeg ik nog een klein cadeautje van z’n ouders. Panter vermaakte zichzelf daarna met de strik die erom heen zat, hihi.

We aten nog een mini-appeltaartje met slagroom en daarna vielen Jorn en ik vroeg in slaap.

Zaterdag

Zaterdag was voor het eerst in weken/maanden dat ik vrij was en nu dat ik geen bijbaan meer heb, zal dat ook nog wel zo blijven. Jorn en ik sliepen uit, keken de Olympische Spelen en daarna ging ik op m’n gemakje naar huis. Daar deelde ik mijn Pandora-armbanden opnieuw in, want er was weer een nieuwe bij gekomen als afstudeercadeautje aan mezelf, hihi.

Daarna keek ik nog naar het shorttracken en de 3km van het schaatsen. Pien wilde graag in het middelpunt van de belangstelling zitten en ging daarom voor de tv liggen. Gekkie.

Niet veel later besloot ze op mijn schoot te kruipen. We zaten samen heerlijk in het zonnetje!

Daarna reed ik met mijn ouders nog even naar Heemstede. Mama moest voor een stylingsklus naar een bepaalde winkel en we gingen mee. We namen nog even snel plaats bij Tummers voor koffie met een gebakje. Ik word echt een keer dik, haha. ‘s Avonds kwam Jorn, keken we de eerste Harry Potter en daarna vielen we weer vroeg in slaap.

Hoe was jouw week?