Hiii. Mijn eerste vrije week begint vandaag, maar het solliciteren moet natuurlijk ook gaan beginnen. Vorige week had ik nog mijn laatste stageweek, verraste Jorn me op Valentijnsdag, bracht ik een dag door op een beurs en ging ik lunchen met mama. Kijk je mee wat ik nog meer deed?

Zondag

Zondag was een productieve dag. Hoewel ik van alles voor mijn blog had willen doen, maakte ik wel veel foto’s voor Instagram, ruimde ik mijn kamer op en haalde ik mijn plank met schoolboeken leeg en zette deze te koop. Er moest natuurlijk ook nog een foto gemaakt worden van mijn Etos-pakketje van januari.

De lege plank wist ik al snel weer te vullen met nieuwe boeken, maar dan al mijn lifestyleboeken!

Een andere foto die ik maakte was deze flatlay. Ik ben stiekem best trots op het eindresultaat!

‘s Avonds ging ik nog even naar Jorn, keken we een stuk van de tweede Harry Potter-film. Omdat Jorn niet zo laat wilde slapen, bracht hij me op tijd weer naar huis. Bovendien was ik zelf ook heel erg moe, dus ik dook al heel vroeg m’n bed in.

Maandag

Maandag had ik een dagje kantoor. Mijn laatste stageweek was aangebroken en er moest nog het een en ander geregeld worden voor mijn laatste dag. ‘s Middags haalde ik een kleinigheidje voor mijn team en in de avond maakte ik nog zelf een kaartje. Op de voorkant een toepasselijke quote en op de achterkant een bedankt-tekstje.

Ook schreef ik namens Brittany en mij een kaartje voor Daphne voor het halen van haar masterdiploma.

Woensdag

Van dinsdag heb ik geen foto’s, maar ik had een dagje stage en ‘s avonds keken Jorn en ik weer Harry Potter. We zijn alle films achter elkaar aan het kijken.

Woensdag had ik mijn laatste dagje kantoor, want donderdag zou ik alleen nog aanwezig zijn op de Event Summit. ‘s Avonds keek ik lekker naar Friends (ik zit inmiddels in seizoen 10, het laatste seizoen, oeps). Opeens ging de deurbel drie keer en stond Jorn voor de deur met een bos bloemen en een chocoladehartje vanwege Valentijnsdag. Lief! Ik had stiekem nog nooit bloemen van Jorn gehad, dus nu mag ik dat niet meer tegen hem zeggen, haha.

Donderdag

Donderdag stond ik dus op de Event Summit. Namens de gemeente Haarlemmermeer hadden we een straat met zes stands en ik was de gastvrouw. Het was een lange en vermoeiende dag. Het was bovendien mijn laatste stagedag. Vanaf nu gaat het echte leven beginnen.

Gelukkig kon ik al rond 17:00u met de trein weer naar huis. Thuis zette ik mijn bloemen maar eens in een vaas. Leuk bosje zo!

In de avond moest ik lachen om Pien. Er zat een kat voor het raam en ze zat maar de miauwen en grommen achter het raam. Toen ik net een foto maakte, wandelde de kat ervandoor. Je ziet hem nog een klein beetje in de rechterbovenhoek bij het pijltje.

Flatlay of the day!

Vrijdag

Vrijdag werd ik al vroeg wakker (en ik kon nog wel uitslapen!). Ik startte rustig op met Friends, reed met mama naar het inkoopcentrum en daarna door naar het dorp. We hadden bedacht om gezellig samen te gaan lunchen en een rondje markt te doen. We gingen natuurlijk eten bij Zoet&Zalig. Yummy coffee!

Natuurlijk vroeg ik mama ook of ze een foto van me wilde maken met mijn koffie, haha.

Als lunch had ik twee kroketten op brood. Daar had ik dus stiekem al weken zin in, haha. Nu had ik ze eindelijk en ze waren weer heerlijk!

Daarna ging ik zoeken naar een leuk paar schoenen voor een samenwerking. Ik vind onder andere deze Vans heel erg tof voor het voorjaar.

Zaterdag

Vrijdagavond was Jorn uit zaalvoetbal naar mij gekomen en we waren best laat gaan slapen (of tenminste, ik wilde al heel vroeg, dus alles was laat). Daarom deden we zaterdagochtend lekker rustig aan, keken Harry Potter 3 af en dronken lekker koffie. Heerlijke opstart zo!

Daarna wandelde ik even naar de markt om wat dingetjes te halen en ging ik thuis de Olympische Spelen kijken. Ik was op een gegeven moment Pien kwijt, maar ze lag dus al een tijdje in het zonnetje.

Rond 15:00 uur ging ik naar boven op m’n make-up te doen en me om te kleden voor een verjaardag. Dit werd mijn outfit en ik gebruikte het Naked Heat palette van Urban Decay voor mijn ooglook. Heerlijk om te kunnen tutten!

Na de verjaardag pakte ik mijn spullen en ging ik naar Jorn. Daar kreeg ik een soort schuimgebakje. Het was lekker, maar stiekem niet mijn favoriete gebakje. Daarna keken Jorn en ik de vierde Harry Potter-film vanuit bed.

Hoe was jouw week?