Hello hello. Vorige week was mijn eerste ‘vrije’ weekje sinds mijn laatste stagedag. Hoewel ik langzaam begon met solliciteren, heb ik ook ontzettend genoten van de vrijheid die ik voorlopig nog heb. Zo ging ik naar de lancering van interieurmerk WOWN!, ontbeet ik bij Ikea, ging ik shoppen in Den Haag en ging ik voor het eerst in m’n leven naar een kattencafé. Kijk je weer gezellig mee?

Zondag

Ik begon de week met een wandeling langs het meertje. Het was niet eens heel koud en met het zonnetje en weinig wind, was het gewoon heerlijk.

Daarna deed ik lekker rustig aan. Ik at bij Jorn en daarna keken we weer een film van Harry Potter. Volgens mij was dit het begin van deel 5.

Maandag

Maandagochtend stond ik redelijk vroeg naast mijn bed, maar ik startte rustig op met een ontbijtje en wat afleveringen van Friends. Ik ontbijt tegenwoordig met cruesli en sojayoghurt (en soms walnoten en een beetje honing) en het is zó lekker.

Daarna zette ik koffie, typte ik een artikel en ging ik op zoek naar leuke banen. Ik reageerde op twee banen en hield het daarna weer voor gezien. Ik vond dat ik een mooi begin had gemaakt.

Pien hield me in de tussentijd gezelschap.

‘s Avonds hield ik weer lekker me-time. Ik besloot dit keer niet alleen voor een fijn, warm bad te gaan met een boek, maar ook een sheet mask van Action te proberen. Ik weet nog niet helemaal wat ik ervan vind, haha.

Dinsdag

Dinsdag ging ik met mama naar de lancering van interieurmerk WOWN! Ik maakte die dag meerdere foto’s en besloot er een PLOG van te maken. Die kun je nog teruglezen! – klik.

Ik maakte niet alleen foto’s van de lancering en de producten, maar ook gezellig met Melissa van GlamandGlitters.

En natuurlijk ook met mama erbij! Was gezellig! <3

Woensdag

Woensdagochtend stonden mama en ik vroeg naast onze bedjes, want we gingen ontbijten bij Ikea. Ik bedacht me alleen pas na het ontbijt dat ik geen foto had gemaakt, dus dan maar eentje van mijn lege bord.

Daarna gingen we uiteraard nog even een rondje lopen om te neuzen tussen alle producten.

Ik kocht uiteindelijk twee soepkommen, twee mokken, een setje koffielepels, een vaas en een fruitschaal. Altijd handig voor mijn uitzet. Bovendien waren deze mokken etc. nieuw en ik vond ze supercute.

‘s Avonds kreeg ik de nieuwsbrief van Costes in mijn inbox en ik stond erin, haha! Ik had al eerder een berichtje gehad dat ze mijn foto wilden gebruiken en dat vind ik alleen maar heel erg tof.

Donderdag

Donderdag was ik ontzettend lui. Ik was echt niet vooruit te branden, maar Pien gelukkig ook niet. Zo konden we samen chillen en tv kijken. Oh en: ja, er staan konijnen op mijn pyjamabroek en ja, ik heb kerstsokken aan.

Op een gegeven moment moest ik toch echt wat gaan doen en ik begon met het wassen van AL mijn make-upkwasten. Het was even een klusje, maar het moest wel echt gebeuren.

Na de lunch moest ik toch echt wat gaan doen. Ik wilde nog wat sollicitaties eruit sturen en dat deed ik dan ook. Natuurlijk wel met een kopje verse muntthee.

Daarna bracht Jorn me op het idee om een lijstje te maken met al mijn sollicitaties. Ik maakte er eentje in Word, maar besloot ook een simpele variant in mijn bullet journal te maken. Ik vind het leuk! Nu maar hopen dat het lijstje niet al te lang hoeft te worden.

Vrijdag

Vrijdag had ik met Irina afgesproken om een dagje in Den Haag door te brengen en te gaan winkelen. Dit was mijn outfit. Broek en top allebei van H&M.

We hadden afgesproken op Leiden Centraal en ik was er iets te vroeg. Daarom haalde ik weer eens een kop koffie bij Starbucks. Een caramel macchiato om precies te zijn.

Ik wist dat ze sinds kort Too Faced verkopen bij geselecteerde filialen van Douglas en daarom gingen we even kijken. Vervolgens hadden we last van een ‘ik-wil-dure-make-up-kopen-bui’, maar we wilden er niet aan toegeven. Onze shopsessie ging dan ook niet zo heel goed, haha.

We maakten nog wel een leuke foto samen in de spiegel bij Too Faced. Het was gezellig!

Natuurlijk lunchten we bij Bagels & Beans (hoe kan het ook anders als wij samen winkelen of iets dergelijks). En ik nam weer hetzelfde als altijd, ghehe.

Irina had mijn verjaardagscadeau al gekocht, omdat ze er niet kan zijn en ze zou hem meenemen. Maar ze was hem vergeten en gaf me vast een hint waar het vandaan kwam. Zó nieuwsgierig!

Zaterdag

Ook zaterdag zat uitslapen er niet in, want Jorn en ik hadden om 10:00 uur gereserveerd bij Jippies Kattencafé in Haarlem. Deze zit er sinds oktober en sindsdien wilde ik er al heen en nu was het eindelijk zo ver. Ze hebben op dit moment 7 katten en het was zó leuk. Dit schatje heet Kimberly en hoewel ze hier niet heel vrolijk kijkt, vond ze aandacht heerlijk.

We bestelden eerst alleen een kopje koffie, maar besloten uiteindelijk te gaan voor een vroege lunch/tweede ontbijt. Het smaakte ook nog eens erg goed! We hebben er uiteindelijk ruim anderhalf uur gezeten en ik zou er zeker nog eens heen gaan.

Gezellig!

Daarna deden Jorn en ik nog een rondje Haarlem, haalden we gebakjes op de markt en hielden we een hele relaxte middag en avond. We sneden de gebakjes in tweeën, zodat we beide gebakjes konden proeven. We hadden een chocoladetaart en carrot cake gehaald. Het was heerlijk!

Hoe was jouw week?