Hiii. Wanneer jullie dit lezen, zit ik met mijn gat in Oostenrijk voor een weekje wintersport (eerste keer, whaa!). Ook daarom zal het deze week niet zo druk worden op mijn blog. Maar goed: we kijken eerst even terug naar een hele drukke, gezellige week én mijn 22e verjaardag! Kijk je mee?

Zondag

Geen uitslapen op zondag, want ik had met Daphne en Brittany afgesproken om te gaan winkelen en foto’s te maken in Utrecht. Het was ontzettend koud en Britt en ik moesten nog even op de trein wachten, dus haalde ik een koffie bij Starbucks.

We waren iets te vroeg in Utrecht waardoor de winkels nog niet open waren. Daphne en Brittany maakten vast wat foto’s. Toen de winkels eenmaal open waren, begonnen we vrijwel meteen met Costes en & Other Stories. Ik vind alles in die winkel altijd zó mooi, maar zó duur.

Daarna maakte Brittany nog wat foto’s van mij voor op Instagram en vervolgden we onze weg naar diverse winkels. Dit was overigens mijn outfit van die dag.

Zodra we My Jewellery hadden gehad, was het tijd om te lunchen. We gingen bij Bagels & Beans zitten en as always bestelde ik weer een bagel met creamcheese. Hoe kan het ook anders?

We shopten nog even verder, maar alleen Brittany wist te slagen. Maar dat geeft niet, want het was ontzettend gezellig weer met z’n drietjes! De standaard-selfie kon natuurlijk niet ontbreken voordat we weer naar huis gingen. Tot snel weer ladies <3

‘s Avonds kreeg ik een appje van een vriendin met allerlei vragen over handlettering en bullet journalling. Ik besloot een foto te maken van de spullen die ik het meest gebruik (dus eigenlijk de basis). Jorn kon het niet laten om zijn vinger ook op de foto te plaatsen, haha.

Maandag

Maandag hoefde ik niet heel vroeg op te staan, maar ik werd al vroeg wakker. Mama heeft nu vakantie, dus we dronken lekker samen koffie. Daarna trotseerde ik de kou, want ik had met Irina afgesproken om samen video’s te filmen.

Toen ik eenmaal bij haar thuis was, kreeg ik meteen mijn verjaardagscadeautje in mijn handen gedrukt. Ik had vorige week natuurlijk al een sneak peek gehad, maar nu mocht ik hem toch echt uitpakken!

We hadden heel wat plannen om foto’s te maken en video’s te filmen, maar uiteindelijk werden het alleen video’s en gewoon heel veel kletsen en lachen. Ik was rond etenstijd weer thuis en zette mijn cadeautjes op de foto. Ik heb van haar twee producten van Ofra gehad: de Nikkietutorials Glazed Donut highlighter én Dutchess liquid lipstick. De highlighterkwast kreeg ze erbij en ik ben zó blij met mijn cadeau! Irina, als je dit leest: <3!

In de avond ging ik nog lekker even in bad zitten en daarna deze shampoo en conditioner van Etos eens uitproberen. De geur van de shampoo vind ik heerlijk. Ook de conditioner is fijn, maar die ruikt anders. Dus stiekem smeerde ik twee keer shampoo in mijn haar; voor en na de conditioner, haha.

Dinsdag

Dinsdag kon ik slapen tot 9:00u, maar natuurlijk lukte dat niet. Ik had namelijk met mama en een oud-collegaatje van haar een dagje Amsterdam gepland. We gingen naar De Pijp. Dat hadden we tijdens mijn stage bij vtwonen ook al eens gedaan, maar toen waren sommige winkels dicht en dat was inmiddels alweer even geleden. Per toeval liepen we tegen Café Blond aan toen we op zoek waren naar een plekje om koffie te drinken. Dit is het café van het merk Blond Amsterdam!

Ik vond het echt zo’n leuke hotspot en ik heb er ook meerdere foto’s gemaakt. Ik geef jullie na mijn wintersport-vakantie meer informatie! Ik bestelde een koffie en een cheesecake. Jammie!

Uiteraard moest ik nog even op de foto met mijn koffie, de roze bank en gave bakstenen muur.

Daarna begon onze shoproute. Natuurlijk brachten we nog een bezoekje aan de Blond Amsterdam winkel. Als groot liefhebber (en spaarder) van het servies, was dit een soort servieshemel op aarde. Loved it!

Woensdag

Ook woensdag was ik weer met mama op stap. Ondanks dat het ontzettend koud was, gingen wij toch een dagje shoppen in Den Haag. Ik was tenslotte bijna jarig en dat doen we altijd voor mijn verjaardag. We begonnen natuurlijk de dag met een kop koffie bij Hometown.

Deze foto plaatste ik uiteindelijk in mijn feed, maar in mijn stories had ik nog een soort pretfoto geplaatst, haha.

Alle keren dat ik de afgelopen dagen was gaan shoppen wist ik me in te houden, maar woensdags met mama rolde mijn geld heel erg goed. Bij H&M scoorde ik twee tops, maar ook de Home afdeling slaan we niet over. Daar zag ik deze opstelling qua beddengoed, kussens en plaids en ik vond het heel erg mooi qua kleur en sfeer!

Bij de kinderspullen stond dit servies met katjes. Kijk nou hoe leuk! Ik stuurde deze foto naar Jorn met de mededeling dat ik dit voor mijn kinderen later ging kopen. Jorn zei dat ik het eigenlijk gewoon voor mezelf wilde en stiekem is dat wel waar.

We gingen lunchen bij Bagels & Beans en VERRASSING: ik besloot deze keer écht eens iets anders te bestellen dan creamcheese. Ik ging voor carpaccio en my goodness, wat is die lekker! Die ga ik vaker bestellen (ontzettende cravings nu!).

Rond kwart voor zes waren we weer de trein en bus uit en gingen we nog even wat boodschapjes halen. De Primera was gelukkig nog open, want ik moest iets doen waar ik geen zin in had: mijn studenten OV stopzetten. Dag gratis reizen, ik mis je nu al.. *huilt*

Donderdag

Donderdag was de eerste dag waarop ik maar één ding gepland had en verder niks, namelijk een afspraak bij de schoonheidsspecialiste (om 9:00u ‘s ochtends). Van mama had ik voor het afstuderen een cadeaubon gekregen voor een gezichtsbehandeling; het was echt superlekker! Ik was overigens lopend die kant op gegaan als een soort eskimo, dus daarna keek ik heel erg uit naar een kop koffie.

Ik deed de hele dag rustig aan, want ik had stiekem ook helemaal nergens zin in na alle drukte. Ik werd zelfs een beetje chagrijnig op een gegeven moment. Daarom besloot ik ‘s avonds helemaal te relaxen en in een heerlijk warm bad te gaan. Ik nam The Crown mee en las hem bijna uit in bad en de laatste hoofdstukken uiteindelijk in bed. De gehele Selection Series van Kiera Cass zijn een absolute aanrader!

Vrijdag

Vrijdag was weer een volgeplande dag en ik heb daardoor ook maar heel weinig foto’s. In de ochtend kroelde ik lekker met Pien (en ze kroop weer in mijn nek). Daarna ging ik aankleden, koffie drinken, met mama verjaardags- en weekboodschappen doen, mijn tas voor de wintersport inpakken en hapjes voorbereiden voor de avond. Ik vierde namelijk mijn verjaardag in de avond!

Toen alle hapjes waren voorbereid, nam ik uitgebreid de tijd om me op te maken. Ik had eerder in de week foto’s gemaakt van het peach palette van I Heart Makeup en ik besloot er een look mee te maken. Ik ging voor een zachte smokey cateye en was er superblij mee! Helaas kun je dat op deze foto niet zo goed zien, maar ach. Het was een hele gezellige, drukke avond en uiteindelijk ging ik pas veel te laat slapen.

Zaterdag

En zaterdag was ik dan echt jarig! Ik mocht gewoon alweer 22 kaarsjes uitblazen. Heel voorspelbaar scoorde ik nog ballonnen die samen de cijfers 22 vormden, omdat ik inspiratieloos was voor een foto. Overigens klinkt het verschil tussen 21 en 22 echt zó groot. 22 klinkt gewoon veel ouder, haha.

Een taartje hoort er natuurlijk ook bij. Stiekem was dit papa zijn stuk, maar die was het mooiste gesneden voor de foto. Ik hield een lekker relaxt dagje, pakte wat laatste spullen in voor de wintersport en schreef dit artikeltje (mooi op tijd, maar anders was hij te laat!).

Ik had voor mezelf afgelopen week een cadeautje gekocht bij Pandora en die pakte ik uit. Ik ben helemaal vergeten daar een foto van te maken, maar het is een Eyoor (schrijf ik dat zo?) van Disney Winnie the Pooh. Supercute!

Van Jorn z’n ouders had ik vrijdagavond al een cadeautje gehad; een charm met ski’s. Heb ik alvast een aandenken aan de wintersport en bovendien zijn ze supercute! Die heb ik meteen aan mijn reisarmband gedaan.

Zoals ik dus al zei, ben ik deze week met wintersport en zullen er dus geen artikelen verschijnen. Ik ga wel kijken of ik wat mooie foto’s kan maken voor een artikel en jullie krijgen natuurlijk een overzichtje van de week!

Hoe was jouw week?