Hiii. Afgelopen week was ontzettend rustig en ik heb daarom ook niet heel erg veel gedaan en niet veel foto’s gemaakt. Ik hield heel veel ‘Netflix-dagen’, maar ging zo nu en dan ook de deur uit. Ik reisde last minute weer op en neer naar Leiden en besloot ook te gaan stemmen. Kijk je mee wat ik verder nog deed?

Zondag

Zondag waren mama en samen vrij. Daarom dronken we gezellig samen koffie. Een dag ervoor had ze op een soort minifair gestaan en daar Oreo-brownies gekocht. Die peuzelden we lekker op! En is Pien geen mooi achtergrondmodel?

Daarna ging ik druk aan- en uitkleden, want ik ging een heleboel kleding op United Wardrobe zetten. Ik had een tijdje geleden alles al uitgezocht en nu was het tijd om alle nette dingen maar eens online te gooien. Benieuwd wat er allemaal te koop staat? Kijk dan snel – klik!

Maandag

Maandag werd een extreem luie dag. Ik startte rustig op en trok een chille outfit aan. Het werd een stretchy jeans met een simpele, comfy basic.

Daarna deed ik wat sieraden om en zette ik mijn hand/arm op de foto. Ik had bovendien de dag ervoor mijn nagels gelakt, dus die wilde ik ook even laten zien. Hebben jullie trouwens al gemerkt dat mijn nieuwe dekbedovertrek en het roze plaid favoriet zijn voor mijn flatlays, haha.

In de ochtend had ik nog een weekartikel in elkaar gezet, maar in de middag had ik gewoonweg nergens zin in. Ja, ik wilde ergens heen of met vriendinnen gaan shooten, maar niemand kon en ik had geen zin om alleen ergens heen te gaan. Dus werd het een middag Netflix, handletteren en van het zonnetje genieten achter het glas. Pien genoot ook!

‘s Avonds ging ik lekker in bad aangezien ik al de hele dag lui was geweest. Ik nam ‘Bewitched’ mee van Lush: een katje! Ik brak er een stukje vanaf en kreeg vervolgens een grijs, schuimend bad. Heel gek gezicht, maar de geur is heerlijk.

Dinsdag

Dinsdagochtend ontbeet ik beneden en daarna ging ik met een kopje koffie naar boven om nog even in bed te Netflixen. Daarna maakte ik me klaar voor een belafspraak en in de middag keek ik nog wat rond voor vacatures.

Ik maakte ook nog een flatlay van mijn nieuwste creaties. Deze kaartjes had ik de dag ervoor gemaakt en ik vind ze allemaal ontzettend leuk geworden! Ik moet dit echt vaker doen.

Woensdag

Woensdag zat ik lekker relaxed op de bank toen ik ineens gebeld werd. Het bedrijf waar ik een week eerder op gesprek was geweest (en in principe niet door de procedure was gekomen) vroeg of ik alsnog op tweede gesprek wilde komen. Ik ging me daarom snel aankleden en opmaken, zodat ik dezelfde middag nog langs kon in Leiden. Dit werd mijn outfit: broek van de WE, blouse van Only.

Op de terugweg vanuit Leiden besloot ik naar Hoofddorp centrum te gaan. Mama werd met de auto opgehaald, dus dat betekende dat ik dan mee kon rijden als ik mezelf nog even zou vermaken. Ik had voor de zekerheid mijn stempas meegenomen en ik besloot daarom maar te gaan stemmen. In onze gemeente waren nog geen gemeenteraadsverkiezingen, dus ik stemde alleen voor het referendum.

Daarna ging ik winkels kijken om tijd te doden. Bij Costes ging ik met een heleboel items het pashokje in (maar kocht uiteindelijk niks). Ik paste onder andere dit rode t-shirt en ik vind hem echt zo leuk! Bovendien heb ik al helemaal in mijn hoofd waarmee ik hem kan dragen, dus ik denk dat ik deze binnenkort wel ga kopen.

Ook paste ik dit superschattige overslagjurkje met bloemetjes. Het is dat deze best duur is en ik er nogal aan moet wennen bij mezelf. Voor een lager prijsje dan – kuch – 60 euro had ik hem waarschijnlijk wel meegenomen.

Donderdag

Er was sinds tijden weer een review online gekomen op mijn blog, namelijk van dit peachy palette van I Heart Makeup. Heb jij hem al gelezen? – klik!

Ook maakte ik wat foto’s van de zilvershampoo van Etos voor op Instagram. Ik vind deze best goed gelukt!

Zaterdag

En toen was het ineens al zaterdag. Vrijdag ging ik voor een afspraak op en neer naar Hoofddorp centrum en verder deed ik vrij weinig. Zaterdagochtend wandelden Jorn en ik gezellig samen naar de markt. We liepen snel een rondje en haalden daarna een stroopwafel terwijl we weer naar huis liepen.

In de middag ging ik lekker uitgebreid foto’s maken van een heleboel make-upjes. Ik ben benieuwd hoelang het gaat duren voordat ik alle reviews online heb gezet, maar ik vond het maken van de foto’s alweer heel erg leuk om te doen. Zaterdagavond kwam Jorn naar mij, keken we tv en serie en kropen redelijk op tijd ons bed in.

Hoe was jouw week?