Hello. Bereid je voor op een bomvol overzicht van afgelopen week. Ik genoot nog van een aantal vrije dagen, ging mijn diploma ophalen op school (+ prachtige outfit), startte iets heel spannends en ging winkelen in Breda. Kijk je gezellig mee?

Zondag

Zondag hadden Jorn en ik zin om even naar de winkels te gaan. Maar in de ochtend waren we ook al productief, want we maakten een kwarktaart. Daarna reden we naar het centrum en dronken een kopje koffie bij Zoet & Zalig. Ze hadden weer nieuwe smaken aan hun assortiment toegevoegd, waaronder de ‘kokos latte’ dus die moesten we even proberen. Goedgekeurd!

Daarna maakten we een snel rondje winkels, scoorde Jorn nieuwe schoenen en daarna haalden we wat lekkers bij Toko. Ik durf niet meer precies te zeggen wat het waren, maar het smaakte erg goed!

Daarna gingen we weer naar huis waar we natuurlijk onze zelfgemaakte kwarktaart moesten proberen. Ook goedgekeurd! Al hebben we de bodem weleens lekkerder gehad.

Daarna dansten we erop los tijdens Just Dance.

Maandag

Maandag begon mijn dag al vroeg, want mama vroeg of ik voor haar naar de apotheek kon fietsen. Daarna ontbeet ik en ging ik het vorige weekartikel in elkaar zetten. Natuurlijk wel met een kopje koffie erbij.

Daarna vertrok ik weer richting Hoofddorp centrum, want ik had met mijn beste vriendinnetje afgesproken om te gaan lunchen en winkels kijken. Ik werd getrakteerd op een overheerlijke lunch bij Woodstone nog vanwege mijn verjaardag.

Gezellig! Het broodje met carpaccio was echt zo ontzettend lekker.

Daarna gingen we een paar winkels in én besloot ik spontaan mijn derde gaatje opnieuw te laten schieten. Ongeveer een jaar geleden had ik dat ook al spontaan gedaan, maar helaas heb ik ze vanwege een gigantische ontsteking moeten laten dichtgroeien. Hopelijk gaat poging 2 wel goed.

Nadat ik de gaatjes had laten schieten, gingen we even op het terras zitten. Het zonnetje was inmiddels lekker gaan schijnen, dus daar moesten we wel even van genieten. Heerlijk!

Daarna gingen we alleen nog even naar Costes. Een dag eerder met Jorn had ik deze broek gezien en nu ging ik hem toch maar passen. Maar nee, ik vond het niks.

‘s Avonds dook ik weer lekker in bad en nam ‘Shoot for the stars’ van Lush mee. Deze was van de kerstcollectie en ik vind hem erg lekker!

Daarna keek ik nog even wat afleveringen van Gossip Girl op Netflix en was het bedtijd.

Dinsdag

Dinsdagochtend deed ik lekker rustig aan, maar op een gegeven moment ging ik me klaarmaken voor iets leuks; mijn diploma-uitreiking. Ik ging een bordeauxrode broek aandoen, dus ik wilde een ooglook maken met rode tinten. Ik wist niet zo goed welk palette ik moest gebruiken, dus ik vroeg klasgenootje Kim om hulp. Uiteindelijk koos ik voor het eitje.

Hier had ik de helft van mijn make-up al gedaan en als highlighter gebruikte ik Glazed Donut van Ofra. Highlight on fleeeek.

Uiteindelijk was dit mijn complete look!

En dit was de outfit die ik aan had. Een bordeauxrode broek van WE, een kanten top met flared mouwtjes van Costes en ik had pumps aan van Tamaris. Na de uitreiking verwisselde ik die nog met loafers van Clarks; iets comfortabeler.

En toen was het moment eindelijk daar: het ondertekenen van mijn hbo-diploma. Mijn Bachelor of Arts in de richting Communicatie heb ik nu écht op zak. Meest charmante outfit ook wel zo, toch? Haha.

Natuurlijk gooiden we aan het einde nog allemaal ons petje in de lucht.

Daarna maakte Kim nog wat foto’s van ons gezin en ook ging ik met Kim op de foto. We hadden samen onze scripties geschreven bij de gemeente, maar helaas had Kim het nog niet gehaald. Mocht je dit lezen Kim, no worries, over een paar maanden staan we samen op jouw uitreiking!

Maar daar hield de avond niet mee op, want vervolgens ging ik met Kim en twee vrienden van haar naar The Lion King. Zij hadden last minute supergoedkope kaarten weten te scoren en ik mocht ook mee.

Wat ik ervan vond? LOVED IT. Ik heb van begin tot eind met een smile op mijn gezicht gezeten en ik zit alweer acties in de gaten te houden, zodat ik nog een keer kan gaan. Wat een topdag zo!

Woensdag

Na een kort nachtje stond er woensdag iets heel spannends op de planning: mijn allereerste werkdag. Zoals jullie wellicht al hadden gelezen in mijn vorige artikel, heb ik voor de komende drie maanden een baan!

‘s Avonds blikte ik na een lange, vermoeiende dag terug op de dag ervoor. Zo bijzonder dat ik nu mijn diploma echt heb.

Donderdag

Donderdag was alweer mijn tweede werkdag en daarna had ik lekker weekend. Het ging goed en ik kon zelfs in het zonnetje naar huis lopen vanaf de bushalte. Heerlijk!

Een cadeautje wat ik van Kim had gehad voor het afstuderen en mijn verjaardag, was dit setje met oorbelletjes. Nu dat mijn derde gaatje er weer zit, kon ze het eindelijk geven (ze zat ook al tijden te zeuren wanneer ik ze weer ging laten schieten, haha). Ik ben er superblij mee en kan niet wachten tot ik ze alledrie in mijn oren kan!

Vrijdag

Vrijdag had ik al lekker weekend en daarom gingen mama en ik op ons gemakje naar Ranzijn wandelen. We kochten niet heel veel, maar het zonnetje scheen dus de wandeling zelf was al heerlijk.

In de middag scheen het zonnetje nog steeds en daarom besloten we ons eerste kopje koffie in de tuin te gaan drinken. Nog wel met onze jassen aan, maar het was wel heel erg lekker! Helaas bleef de zon niet heel lang.

In de avond gingen Jorn en ik uit eten om mijn nieuwe baan te vieren. We wilden sushi gaan eten, maar ik had niet gereserveerd, dus het zat vol. Daarom besloten we een pizzaatje te gaan eten en die ging er ook supergoed in. Ik koos voor eentje met mozzarella, tomaatjes en rucola en damn, wat was die lekker!

We namen ook nog samen een dessert (neem ik normaal niet, maar doe eens gek). Het was een soort brownie, maar dan met een zachte binnenkant en een bolletje vanille-ijs. Superlekker! Met propvolle buikjes gingen we weer naar huis.

Zaterdag

Zaterdag rond 11 uur zaten Brittany en ik in de trein richting Breda. We hadden met Daphne afgesproken om onze verjaardagen te vieren, te shoppen en foto’s te shooten. Vanwege tijdgebrek haalde ik vast twee drankjes bij Starbucks, waardoor Brittany ook was omgedoopt tot Joyce, haha.

De reis naar Breda was gelukkig superkort (lang leve de Intercity Direct zonder toeslag!). We begonnen onze dag bij My Jewellery en van alle winkels waar ik ben geweest, vond ik deze het mooiste en ook ruimste ingericht.

Terwijl Britt ging passen, ging ik vast klaarzitten voor mijn eerste foto. Namelijk in de paskamers op een supermooie stoel, haha!

Daarna namen we plaats bij Daphne haar favoriete tentje in Breda met de naam JA! Breda. Op aanraden van Dap nam ik een latte macchiato en hij was inderdaad heel erg lekker.

Als lunch nam ik twee rundvleeskroketjes op brood. Wel bruin brood voor de zogenaamde ‘gezonde’ variant, haha. Ook deze waren erg lekker!

Daarna vervolgden we onze shopping spree bij winkels als H&M, Bershka en Hudsons Bay. Of eigenlijk: we gingen Hudsons Bay in voor deze wand met ‘oui oui!’ waar we natuurlijk alledrie even op de foto gingen.

Na nog een paar winkels en wat lege bankrekeningen, vonden we een gave muur voor nog een aantal foto’s. We wisselden telkens af met wie er foto’s maakte en daarom verzamelden we alle tassen bij elkaar. Best erg dit toch?

Omdat we een keer geen selfie wilden, vroegen we een voorbijganger of hij foto’s van ons kon maken. Hij snapte gelukkig dat hij maar beter gewoon kon blijven klikken, zodat we genoeg keuze hadden. Top! Het was weer een supergezellige dag en we gingen alledrie weer voldaan naar huis. En we zien elkaar alweer heel snel!

Hoe was jouw week?