Hello hello. Afgelopen week was alweer mijn tweede werkweek, maar ik heb gelukkig heel wat foto’s weten te maken. Zo laat ik je zien wat ik met Pasen deed, bracht ik een bezoekje aan Amsterdam voor MOOI The Apartment en genoot ik van het lentezonnetje. Kijk je gezellig mee?

Zondag

Eerste Paasdag. Die begonnen we natuurlijk met een paasontbijtje met warme broodjes, verse sapjes en eitjes. Daarna maakten we ons allemaal klaar om naar opa te rijden.

Het was niet zo heel lekker weer, maar toen het even droog was, wandelden mama en ik een klein rondje om wat foto’s te maken. Ik had namelijk een gloednieuwe outfit aan! Het was overigens wel superkoud tijdens het maken van deze foto’s.

Op de weg terug van onze wandeling kwamen we langs de geitjes. Eentje kwam ons helemaal lief gedag zeggen. Kijk hem eens smilen!

‘s Avonds had opa weer een overheerlijk avondmaal voor ons gemaakt, namelijk vis met gebakken aardappels en salade. We hebben allemaal veel te veel gegeten en gingen met foodbaby’s weer naar huis.

Maandag

Zondagavond was ik naar Jorn gegaan en daar blijven slapen. Dus ook maandag stond er een paasontbijtje op ons te wachten. Of nou ja, Jorn ging lekker alles klaarmaken.

Daarna gingen mama en ik even naar het inkoopcentrum, omdat ze weer wat nieuwe voorraden nodig had. Daar namen we natuurlijk wel even een kopje koffie.

Nadat ik mijn weekartikel had afgemaakt, ging ik weer naar Jorn. We gingen namelijk gourmetten! Weer had ik veel te veel gegeten en had ik dus een enorme foodbaby.

Dinsdag

Dinsdagochtend was het nog niet voorbij, want op werk hadden we ook een paasontbijtje. Goed begin van de dag!

In de avond dook ik weer lekker in een warm bad met een boek. Ik gebruikte een bubble bar van de Halloween collectie en dus had ik een grijs bad met schuim.

Daarna ging ik even creatief aan de slag. Inmiddels was een nieuwe maand begonnen, dus dat betekende dat ik nieuwe habit trackers etc. moest gaan maken. Zo heb ik het deze maand gedaan (overigens zijn alle andere april pagina’s nog niet gemaakt, oeps).

Woensdag

Dinsdag was eindelijk mijn NS Business Card binnen, dus woensdag maakte ik mijn eerste volledige reis naar werk met deze kaart. Ik merk dat deze een stuk nieuwer is dan mijn persoonlijke OV, want het inchecken gaat veel beter.

We hadden een jarige op werk, dus hij had taart meegenomen. Lekker tussendoortje wel!

Donderdag

Donderdag moet ik normaal werken, maar vanwege een leuke afspraak die ik al had staan, had ik mijn dagen omgeruild. Ik ging namelijk een dagje naar Amsterdam met Daphne en Brittany voor MOOI The Apartment. Dit was mijn outfit van de dag!

Omdat ik dus best veel had zitten Whatsappen in de ochtend, was mijn batterij al een beetje leger. Het werd een lange dag, dus stopte ik mijn mobiel in de lader in de bus. Superhandig tegenwoordig!

We hadden rond lunchtijd afgesproken, zodat we eerst gezellig konden lunchen en foto’s konden maken. In plaats van te kiezen voor onze standaardplek in Amsterdam, gingen we Café de Paris/Metropolitain proberen. Natuurlijk wel een bakkie koffie.

Het duurde even voor we wisten wat we gingen bestellen, maar uiteindelijk zag onze tafel er heel gezellig uit. Ik had een croque madam (een soort tosti met een gebakken eitje erbij). Het was heel machtig, maar wel lekker!

Daarna liepen we een aantal rondjes op zoek naar leuke fotoplekjes en maakten we onze weg naar de Looiersgracht waar het event van MOOI The Agency en Etos zou zijn. We waren er al supervroeg en maakten een uitgebreid rondje langs alle merken. Ook namen we een foto met z’n drietjes bij de stand van Nars. Leukies!

Vanuit Etos waren Daphne en ik uitgenodigd om een masterclass bij te wonen van Diana en daarna gingen we nog even met haar op de foto en kletsten we nog gezellig. Een uitgebreid artikel met veeeeel meer foto’s van het event staat inmiddels ook online – klik.

Hier kunnen jullie vast een van de gemaakte foto’s bewonderen.

We waren ruim 4 uur op het event geweest en gingen daarna rustig weer naar huis. Ik rees tot Schiphol samen met Daphne. Ik was zo gefocust op het pakken van een trein naar Hoofddorp als eindstation, dat ik helemaal vergat dat de sprinter naar Leiden ook langs Hoofddorp kwam. Had dus gewoon eerder in de trein kunnen zitten, oeps.

Vrijdag

Vrijdag was ik dus in plaats van vrij aan het werk. Het was superzonnig buiten, dus maakte ik met twee collega’s een klein wandelingetje tijdens de lunch. Het windje was wel nog wat fris, maar wat een heerlijk zonnetje! Achter ons kantoor zit een woonwijkje waar dus ook bootjes lagen.

Thuis haalde ik alle spulletjes die ik tijdens het event had gekregen uit mijn tas en zette ze op de foto. OPI, Christian Faye, Invisibobble en Nars: bedankt voor de leuke goodies!

Iets wat ik ook donderdag nog had gekregen, was mijn verjaardagscadeau van Daphne en Brittany! Vlak voor Britt van huis vertrok, kwam hij eindelijk binnen. Ik ben nu eindelijk de trotse eigenaresse van het Morphe 35O palette, love it! Ik kreeg er ook nog een superzachte blendingkwast bij. Thanks ladies <3

In de avond ging ik naar Jorn toe. Zijn paps had weer een taartje gehaald, dus we namen een stukje. Het was een appel-citroenvlaai en heerlijk fris.

Vlak voordat ik naar Jorn ging, haalde ik nog een pakketje op bij de buren en die nam ik dus maar mee om bij hem open te maken. Kijk hoe leuk deze envelop is.

Jorn was op zijn computer aan het kijken en omdat het te lang duurde, zette ik stiekem vast een film op: Grease! Jorn was er niet zo blij mee, maar ik mocht hem uiteindelijk toch kijken, haha. Zelf ging hij maar gamen.

Zaterdag

Jorn moest voetballen, dus ik was zaterdag alweer redelijk vroeg thuis. Ik zette de inhoud van het pakketje op de foto: nagellakken van Sally Hansen. Binnenkort een review!

Daarna wilde ik wat spullen opbergen, toen mijn onderste lade niet meer dicht wilde, omdat er iets achter was gevallen. Ik moest dus het hele laatje leeghalen en eruit schroeven. Ik ontdekte nog veel meer spullen achter het laatje, zoals een vermiste sok en mijn waaier. Oeps.

Daarna typte ik een artikeltje en ging ik in de zon lunchen en koffie drinken. Wat een heerlijk weertje!

Pien had weer een ander plekje gevonden om te gaan slapen (nadat ze had lopen klieren in de tuin): bovenop een plaid.

Doordat Jorn vroeg moest voetballen, was hij ook weer relatief op tijd terug. Daarom besloten we nog even snel een wandelingetje te maken en een ijsje te halen. Jummie!

Daarna zaten we nog even gezellig in de tuin en ging hij weer even naar huis (om voetbal te kijken). Daarna kwam hij weer terug, keken we Lord of the Rings en gingen we op tijd slapen.

Hoe was jouw week?