Hiii. Afgelopen week was mijn eerste ‘volle’ werkweek waarin ik vier dagen achter elkaar werkte. Daarnaast probeerde ik natuurlijk weer zoveel mogelijk leuke dingen te doen en te fotograferen voor jullie! Zo lakte ik mijn nagels met nieuwe nagellakken, zaten mama en ik voor het eerst dit jaar op het terras en kwamen er wat bestellingen binnen. Kijk je mee?

Zondag

Zondag waren Jorn en ik de hele dag best actief. We gingen ‘s ochtends naar zijn opa, maakten het konijnenhok schoon en reden naar de Ranzijn en supermarkt. Daarna gingen we lekker rustig aan doen: ik lakte mijn nagels, typte een blogje en Jorn keek naar allerlei soorten sport. Dit lakje is van de OPI Grease collectie, superleuk! Helaas lakte hij niet helemaal lekker, maar de kleur vind ik alsnog heel mooi.

In de avond probeerden Jorn en ik eindelijk de slice sheet masks die ik van Kocostar had mogen ontvangen. Lekker charming! De uitgebreide review staat al online – klik!

Maandag

Maandagochtend moest ik eerst naar de tandarts en daarna ging ik meteen door naar mijn werk. Omdat ik op Leiden nog even tijd had voordat ik de bus moest hebben, haalde ik lekker koffie bij Starbucks.

Na een dag werken, die overigens echt supersnel voorbij vloog, kwam ik thuis en stond mijn bestelling van H&M al op tafel. Wauw, dit had ik zaterdags besteld. Supersnelle levering. Dit werd overigens misschien ook nog wel mijn grootste bestelling ooit en zien jullie binnenkort in een video. Dus abonneer je vast op mijn kanaal als je hem niet wil missen.

Dinsdag

Ook dinsdagochtend kon ik een kop koffie wel gebruiken. Ik had van NS een bonnetje gekregen om bij de Kiosk een warme drank te halen (als bedankje voor het gebruiken van de NS business card voor mijn werk). Een koffie verkeerd ging er wel in.

Op werk drink ik voornamelijk thee en water. Op mijn theezakje stond deze vraag, dus vertel: wat zou je doen wanneer je wakker werd en alles mogelijk zou zijn? Mijn antwoord op deze vraag verschijnt binnenkort weer in een aparte Pickwick Tea Topics.

Work, work, work, work…

Eenmaal thuis was er weer een pakketje binnen: deze keer mijn bestelling van Boozyshop. Ik had met Glamourday wat dingen besteld: drie items die ik al een tijdje heeel graag wilde proberen. Willen jullie nog ergens reviews van?

Woensdag & Donderdag

Woensdag was ik gewoon weer een dagje aan het werk en daarna ging ik door naar de turnhal. Helaas was ik weer een pechvogel en zat ik vervolgens thuis met een ijspack op mijn enkel en heb ik dagenlang mank gelopen van de pijn (het is inmiddels nog steeds pijnlijk, maar ik kan al iets beter lopen).

Donderdag was mijn vierde en laatste werkdag van de week en ik was weer lekker bezig met een aantal projectjes. Ik heb het hier toch maar even geblurd, sorry.

Vrijdag

Vrijdagochtend stond ik alsnog redelijk vroeg naast mijn bed, want mama en ik gingen even snel de stad in. Na lang twijfelen werd dit uiteindelijk mijn outfit. Ik was vergeten hoe leuk deze blouse is!

Mama scoorde wat kledingstukken bij de WE en daarna gingen we snel de laatste zonnestralen van de dag pakken op het terras. Heel warm was het niet en later werd het zelfs gewoon koud (toen de zon eenmaal weg was). Maar een kopje koffie ging er natuurlijk wel in.

Op de terugweg haalden we verse broodjes, walnoten, honing en brie voor een lekker broodje met de lunch. Jammieeee!

Daarna maakte ik nog wat foto’s voor een artikeltje wat ik binnenkort online wil zetten en gingen mama en ik nog even naar Intratuin.

Daar keek ik weer even bij Blond Amsterdam en ik heb mijn wensenlijstje weer flink aan kunnen vullen. Bovenaan het lijstje staan nu deze pastaborden, zo leuk!

Daarna gingen mama en ik lekker relaxen. We zetten koffie, pakten Glee uit de dvd-lade en gingen lekker tv kijken. Ondertussen lakte ik mijn nagels weer met een ander kleurtje uit de OPI Grease collectie: Pink Ladies Rule The School. Ook deze lakte niet helemaal top, maar weer vind ik de kleur geweldig!

Zaterdag

Op zaterdag ging ik mee boodschappen doen, zodat ik ook wat dingen voor op mijn werk kon scoren. Daarna maakte ik, tijdens het filmen van een video, mijn H&M bestelling eindelijk open. Ik had hem de hele week dicht gelaten en geduldig gewacht. Hier zie je vast een van de items, hihi.

In de middag ging de zon nog heerlijk schijnen, dus zijn papa, mama en ik lekker in de tuin gaan zitten met een kopje koffie. Heerlijk! Doe mij nog maar een heleboel van dit soort dagen.

Pien vond het ook erg gezellig dat we weer allemaal buiten te vinden waren en kroop lekker tussen mama en mij in op de loungebank.

Nog even poseren voor een nieuwe Instagram-foto. Dat kan ook niet anders met het heerlijke zonnetje, haha! En dat terwijl het nog maar 14 graden was. Het was een heerlijk rustige zaterdag.

Hoe was jouw week?