Hii. Afgelopen week was het schitterend weer! Ik probeerde dan ook zoveel mogelijk van de zon te genieten tussen het werken door. Hoe ik dat en allerlei andere dingen deed? Dat zie je in deze nieuwe A Week With Joyce. Kijk je gezellig mee?

Zondag

Zondag was ik met Jorn in Haarlem te vinden (voor mij al de tweede keer in een paar dagen). Ik had voor mijn verjaardag geld gevraagd en mijn kortingsbon van 20% bewaard om bij Pandora wat nieuwe dingen te kopen. Ze hadden nu weer nieuwe collectie (daar had ik op gewacht!). Ik heb een aantal hele leuke dingetjes gekocht, ook met een betekenis.

We gingen overigens na Pandora even lekker langs het water op het terras zitten. Het zonnetje scheen niet echt, maar koud was het ook niet. Een bakkie koffie en een appelgebakje gingen er wel in hoor.

Daarna deden we een uitgebreid rondje door de Hudson’s Bay: die zat er pas net in Haarlem. Daar spotte ik ineens iets heel leuks, namelijk de volledige collectie van Anastasia Beverly Hills. Normaal hebben ze bij Douglas alleen de wenkbrauw- en contourproducten, maar hier hadden ze ook de beroemde oogschaduwpaletten en highlighters. Supertof! Nu kon ik Modern Renaissance eens in het echt bekijken.

Thuis deelde ik mijn volle armband weer opnieuw in. Er waren tenslotte twee charms bij gekomen, dus die moesten ertussen. Het gaat hier om het diplomaatje met 2018 aan de linkerkant (die kreeg ik nog van papa en mama voor het afstuderen) en het veertje/vleugeltje aan de andere kant; die heeft ‘een nieuw begin’ als betekenis en staat voor mijn nieuwe baan. Nu is mijn armband weer compleet, symmetrisch én gevuld met extra betekenis. Yay!

Maandag

En toen was het alweer tijd voor een nieuwe werkweek. Op maandag stond ik alweer vroeg op het station (met een beetje zon) te wachten op de trein. Met een boodschappentas gevuld met broodjes en beleg voor de rest van de week.

Binnenkort ga ik met Daphne en Kim (van KimCarolina.nl) een dagje foto’s maken. We wisten dat het Rotterdam of Den Haag ging worden, maar welke van de twee kwamen we niet uit. Daarom besloot Daphne er een grabbelspelletje van te maken. Best een slim idee! Binnenkort zien jullie welke stad het is geworden, haha. Nog even geduld…

Dinsdag

Dinsdag werd het alweer een stukje warmer dan de maandag en daarom wilde ik een iets luchtigere, maar wel leuke outfit aan. Het werd uiteindelijk deze pantalon, mijn nieuwe ‘Friends’ t-shirt en loafers van Clarks. Comfy, maar toch ook netjes.

Op het station haalde ik een bakkie koffie, want ik was die ochtend totaaaal niet wakker, haha.

Eenmaal op werk ging ik aan de slag met een nieuw soort projectje: Photoshoppen & Illustratoren. Dat heb ik allebei natuurlijk wel al vaker gedaan, maar deze keer was het toch anders. Van een collega heb ik weer allerlei nieuwe dingen geleerd en ik wil me echt weer verder gaan verdiepen in Photoshop en zo.

In de avond wandelden Jorn en ik naar Verhage, omdat ik zin had in een softijsje met spikkels. Jorn nam er eentje met nootjes en we waren weer heerlijk aan het smullen (en ik aan het knoeien).

Woensdag

Ook woensdag werd het weer een zonnige, warme dag, maar ik moest gewoon naar werk. Dus ik ging weer voor een luchtige outfit. Uiteindelijk koos ik toch een andere schoen onder deze broek, maar de outfit zelf vond ik wel helemaal top.

Op werk drink ik bijna de hele dag thee, water of limonade. Maar meestal start ik de dag met een kopje thee.

En rond 17:30 uur zat ik weer in de bus naar Leiden Centraal. Hier kunnen jullie zien dat ik mijn Toms heb verwisseld voor All Stars.

Thuis lag er een envelop te wachten met een nieuw hoesje van iDeal of Sweden. Deze keer ging ik weer voor een tropische print! Ik vind hem heel gaaf. Wil je ook zo’n gaaf hoesje? Gebruik dan de code ‘LIFEOFJOYCENL’ in je winkelmandje en ontvang 20% korting op je bestelling!

Donderdag

Donderdag werd een van de warmste dagen van de week, dus dat vroeg er gewoon om om een rokje aan te trekken. Ik deed daarbij mijn loafers van Clarks aan en ik was helemaal ready om naar werk te gaan.

‘s Ochtends was een collega dozen met waterijsjes gaan halen, dus tijdens de lunch gingen we even buiten een ijsje eten. Wat was het heerlijk weer! Jammer dat ik mijn computer niet mee naar buiten kon nemen, haha.

Vrijdag

Vrijdagochtend was ik alweer vroeg wakker (stomme ritme..). Ik sliep al de hele week slecht en was telkens tussen 4:30 en 5:30 uur wakker, waarna ik niet echt meer sliep. Dan maar even rustig opstarten met Riverdale en goed gezelschap.

Daarna was het tijd om me aan te kleden en wandelde ik even naar de winkels. Wat een heerlijk weertje! Mama en ik dronken vervolgens lekker koffie in de tuin.

Donderdags had mama pasta pesto gemaakt en we hadden nog best veel over. Daarom namen we een heerlijke (restjes) pastasalade als lunch! Jammieeeee.

Rond 14:00 uur kwam Kim en werden we opgehaald door een vriendin van mama. Wij gingen namelijk een paar uurtjes helpen met hapjes rondbrengen tijdens de officiële opening van het nieuwe pand waar ze werkt. We hadden allebei niet echt onze dag wat betreft op de foto gaan, haha. Maar het was wel even gezellig en hebben toch een leuk extraatje verdiend.

Zaterdag

Zaterdagochtend stond de wekker om 6:00 uur, omdat Jorn en ik zijn ouders naar het vliegveld gingen brengen. Omdat we toen toch al wakker waren, wandelden we vroeg naar de markt, haalden we gebakjes en gingen we lekker in de tuin zitten. Vino wilde ook graag een stukje taart.

Panter was heel jaloers, want wij waren allemaal buiten, maar zij niet. Lekker ding is het ook, haha.

Vervolgens moest ik natuurlijk nog wel even op de foto terwijl ik van de zon en mijn gebakje aan het genieten was. Het is niet mijn meest perfecte foto geworden, maar ik vond hem wel leuk. Vino kwam ook gezellig erbij, haha.

Rond 11 uur ging ik alweer lekker naar huis, bewerkte ik eindelijk de video van mijn H&M bestelling (komt vanmiddag online!) en daarna dook ik lekker de tuin weer in.

Ik moest namelijk alvast aan mijn tan gaan werken. Nu ik veel minder vrij ben, moet ik alle vrije uurtjes met zon en warmte daaraan besteden, zodat ik niet spierwit naar Italië ga deze zomer ;p.

In de avond gingen we lekker barbecuen, maar omdat het buiten best fris was geworden, zaten we gewoon lekker binnen. Een goede afsluiter van de zaterdag!

Hoe was jouw week?