Hello hello. Er is weer een nieuwe week aangebroken waarin gewoon gewerkt moet worden. Maar afgelopen week was gelukkig een weekje met een druk en gezellig weekend, met onder andere Koningsdag. Wat ik allemaal deed? Dat zie je vandaag!

Zondag

Zondag was het nog superlekker weer en daarom besloten Jorn en ik richting zijn opa te rijden om een kopje koffie in de zon te drinken. Dit werd mijn outfit van de dag. Ik ben echt dol op deze broek!

Na een middagje waarin ik ook ging autorijden en van de zon probeerde te genieten, ging ik na het eten nog een stukje rijden met mama. Daarna zette zij me af bij Jorn en keken we serie. We begonnen met ‘Lost in Space’ en tot nu toe vinden we het heel goed.

Maandag

Maandag was het alweer een stuk minder lekker weer, maar een perenijsje op het werk ging er alsnog wel in.

In de avond gingen mama en ik weer een stukje rijden en we reden naar Intratuin. Daar kochten we twee nieuwe soepmokken van Riverdale voor papa aangezien er laatst een kom gesneuveld was. Ik besloot er eentje in te pakken in roze papier met roze lintjes, ghehe.

Donderdag

En toen was het alweer donderdag. Het zonnetje scheen in de ochtend lekker, maar ik was toch heel erg moe. Een kopje koffie kon ik dan ook wel gebruiken. Ik ben erachter gekomen dat ik de koffie van de Broodzaak lekkerder vind dan die van de Kiosk.

Omdat het na donderdag al weekend zou zijn (voor mij sowieso altijd op donderdag), besloten mijn collega’s de ‘vrijmibo’ te verplaatsen naar een ‘domibo’. Snacks uit de airfryer konden daarom ook niet ontbreken. Mmmm, een kaassoufflé.

Na werk controleerde ik nog een keer mijn kledingkast, zocht ik nog wat laatste spullen bij elkaar, reed ik een klein rondje met mama en laadden we de auto in: we gingen namelijk weer onze spullen verkopen tijdens de Koningsmarkt.

Rond half 11 werd het dan ook wel eens tijd om naar bed te gaan, want mijn wekker zou om 3:30 uur alweer gaan. Pfoe, wat vroeg.

Vrijdag

En op Koningsdag waren we alweer rond 4:00 uur van de partij. We zaten dit jaar eens op een andere plek op het plein, maar we merkten toch dat we hier minder verkochten als anders. Volgend jaar weer beter dus. We verkochten niet slecht, maar het had beter gekund.

Toen het lunchtijd was geweest waren we wel toe aan wat lekkers en daarom haalde ik een bak patat met pinda en mayo voor mama en mij. Jammie!

Die vriendin van mama die Kim en ik vorige week hadden geholpen kwam langs en had allemaal potjes met glitters voor ons meegenomen. Whiiii, zo leuk!

Rond half 4 waren we het weer zat en reden we naar huis. Pien was al op ons aan het wachten!

Eenmaal thuis sloeg de verveling en vermoeidheid toe en dat leidde in een heleboel rondjes langs verschillende apps van winkels. Ik bestelde uiteindelijk wat zomerkleding bij H&M en een paar sandaaltjes bij Zalando. Ik kan niet wachten tot het binnen is! (Meteen mijn winst weer uitgegeven, haha).

Zaterdag

Om half 11 lag ik de avond ervoor in bed en rond half 9 was ik alweer wakker. Ik was wel echt supermoe, maar dat mocht de pret niet drukken. Jorn en ik hadden een superleuke dag gepland. Dit werd mijn outfit!

Onderweg naar onze eerste stop van de dag (daar zo meer over), kreeg ik een foto van mijn baas doorgestuurd. De komende tijd is dit mijn autootje om van en naar werk te rijden. Vandaar al het oefenen de dagen ervoor (moest weer even wennen aan het schakelen etc.). Voelt toch wel fancy hoor, zo’n tijdelijk bedrijfsautootje.

Maar goed: Jorn pikte mij op en we reden naar Ouwehands Dierenpark. We waren er al superlang niet meer geweest en anders zou het zonde zijn van onze abonnementen. Het weer zat niet helemaal mee en het was natuurlijk zaterdag en vakantie, dus wat drukker, maar wel weer gezellig. De leeuwen lagen in elk geval lekker lui te wezen.

Dat geldt ook voor de panda’s: die waren ook niet bepaald actief. Maar wat kunnen ze toch gek liggen slapen, haha.

Kijk dit bijvoorbeeld maar, haha. Uiteindelijk kwam een van de panda’s toch nog in actie voor we weer naar onze volgende stop zouden rijden.

We reden uiteindelijk nog naar Batavia Stad (geen foto’s helaas). Jorn wilde naar de pop-upstore van Patta en ik wilde even naar Michael Kors. Uiteindelijk slaagde ik alleen voor een paar nieuwe sneakers bij Puma en Jorn voor schoenen, een t-shirt en een jack. We sloten de supergezellige dag lekker gezond af bij de Mac.

Hoe was jouw week?