Hallo hallo. Afgelopen week was het eigenlijk weer een gewone werkweek. Daarnaast genoot ik van het overheerlijke zonnetje, was ik toerist in eigen land, sprak ik af met (blog)vriendinnen en zat ik in een roze ballenbak. Kijk je weer gezellig mee naar dit overzicht?

Zondag

Zondag was een lekker rustig dagje. In de ochtend gingen Jorn en ik met zijn broer en een deel van de familie naar Van der Valk om wat te drinken. Papa en mama waren een nachtje weg en mama stuurde dit boek door. Die had ze gekocht en we willen snel wat hotspots gaan ontdekken! Er staan er overigens ook een aantal in waar we al eens geweest zijn, haha.

Ik zette ‘s middags mijn nieuwe schoenen op de foto. Die kocht ik een dag ervoor in Batavia Stad voor maar 36 eurootjes. En ze zitten goddelijk.

Maandag

Maandag had ik weer een dagje gewerkt. Dit was de eerste dag dat ik alleen met mijn autootje op stap ging. ‘s Avonds was mama nog niet thuis met de auto, dus parkeerde ik hem voor de deur om te pesten, haha.

Ook was mijn H&M pakketje die dag binnen gekomen. Uiteindelijk heb ik twee van de drie items gehouden. Laat de zomer maar komen.

Dinsdag

Dinsdagmiddag was het zonnetje gaan schijnen en toen ik thuiskwam, was Pien heel blij dat ze de huiskamer in kon. Ze ging meteen in de zon liggen en zich uitgebreid poetsen.

Inmiddels was er weer een pakketje binnen gekomen, namelijk de sandaaltjes die ik op Zalando had besteld.

Ik kon niet wachten met ze aantrekken en ze zitten perfect. Me likey!

Toen Jorn en ik in de avond serie lagen te kijken vanuit bed, kreeg ik allemaal foto’s vanuit Amerika doorgestuurd. Jorn z’n ouders waren daar en wilden wel voor mij kijken bij Michael Kors voor een nieuwe tas. Ik had namelijk besloten om dat als ‘eerste-salaris-cadeau’ te kopen voor mezelf.

Woensdag

Woensdag ging ik op werk door een megagroot boek bladeren op zoek naar onder andere leuke relatiegeschenken. Er stond een heleboel in, dus we hebben wat ideetjes op kunnen slaan.

‘s Avonds lag er weeeeer een pakketje op me te wachten (oeps). Ik had al ruim een maand geleden The Greatest Showman besteld als pre-order en nu was hij eindelijk uit. Mama en ik keken hem dezelfde avond nog!

Woensdag/Donderdag

Voordat mama en ik de film gingen kijken, typte ik nog een artikeltje. Pien was het daar niet mee eens en kwam weer eens bovenop mijn arm zitten, haha.

Donderdag was het nieuwe boekje van H&M weer binnen gekomen. Ik wist gewoon dat het niet goed zou komen, want ik zag meteen weer allerlei leuke dingen. Waaronder deze twee outfits! Voorlopig heb ik nog niks besteld/gekocht, maar het gaat vast fout binnenkort.

Vrijdag

Vrijdag had ik met Daphne en Kim van KimCarolina.nl afgesproken in… Rotterdam! We begonnen de dag lekker met een lunch bij Bagels & Beans, omdat Kim daar nog nooit was geweest. Ik ging uiteraard weer voor een soepkom met koffie.

En dit keer weer geen creamcheese bagel, maar carpaccio! Dat is wel een nieuw favorietje hoor.

We hadden afgesproken om lekker foto’s te gaan shooten in meerdere outfits, maar die dag was er toevallig ook een pop-up ballenbak bij Clinique in Hudson’s Bay. We gingen er dus wel even naartoe, haha. Mijn pretkop hier kwam voornamelijk voordat ik was uitgegleden door de ballen en plat op m’n gat zat. We mochten na de foto grabbelen naar een prijs en uiteindelijk grabbelde ik een mini-mascara tevoorschijn (met een beetje hulp van Kim).

Daarna vervolgden we onze weg om nog meer foto’s te maken. Ik was overigens nog nooit bij de Erasmusbrug geweest, dus daar moesten we ook wel even heen.

Zoveel leuke plekjes in Rotterdam tussen alle grote gebouwen en drukte.

En nog meer foto’s van de Erasmusbrug, haha. Het was overigens echt superlekker weer, dus we genoten ontzettend van het zonnetje.

Natuurlijk gingen we ook nog even ‘voor’ de brug poseren. Ik weet niet precies hoeveel foto’s we die dag hebben gemaakt, want ik moet ze nog uitzoeken. Maar het zijn er in elk geval een heleboel.

Daphne maakte met haar camera nog wat foto’s van mijn nieuwe telefoonhoesje van iDeal of Sweden. Met de code ‘LIFEOFJOYCENL’ krijg je 20% korting op jouw bestelling!

Zaterdag

Zaterdag stonden Jorn en ik alweer vroeg naast ons bed. Jorn moest de hond een beetje bijtijds uitlaten en ik ging met mama naar het inkoopcentrum. Ik paste nog een keer dit rokje van H&M en besloot hem toch te houden. Hij is toch wel heel leuk! Het was nog wat fris buiten, dus trok ik wat anders aan.

Maar in de middag had ik het alweer heet en verwisselde ik mijn kleding weer voor een jurkje. We dronken heerlijk een kopje koffie in de tuin en gingen aan het einde van de middag borrelen bij onze nieuwe achterburen. In de avond kwamen Jorn en zijn broer bij ons barbecuen en gingen Jorn en ik op tijd naar bed.

Hoe was jouw week?