Hallo hallo. Afgelopen week was het echt heerlijk weer en daar genoot ik optimaal van. Maar natuurlijk moest er ook gewerkt worden. Door Hemelvaartsdag had ik lekker een dagje extra weekend en probeerde ik weer zoveel mogelijk leuke momenten voor jullie te fotograferen. Kijk je gezellig mee?

Zondag

Zondag werden Jorn en ik om 5:15 uur wakker gebeld door zijn ouders, omdat ze ruim een uur eerder waren geland op Schiphol vanuit Amerika. We pikten ze snel op, reden weer naar huis, kletsten kort en kregen onze ‘cadeaus’. Jorn zijn ouders hadden – superlief – een Michael Kors tas voor me meegenomen, zodat ik die als ‘eerste-salaris-cadeau’ kon geven aan mezelf. Superblij mee!

Nadat we nog even een uurtje op bed waren gaan liggen, kleedden we ons aan en gingen we met wat familie naar de Molerplas. Het was superlekker weer, dus we zaten lekker op het terras. Een kopje koffie kon ik wel gebruiken na zo’n vroege ochtend.

Daarna had ik zin om nog wat te doen en het liefst iets wat met tulpenvelden te maken had (foto’s!). Ik was wat aan de late kant, maar Jorn wist nog wel wat plekken waar we het konden proberen. Dus we pakten de fiets en gingen op zoek naar een vol tulpenveld. Gelukkig vonden we die nog!

Natuurlijk moesten er na wat foto’s van mij (zie de details over de outfit in dit artikel) ook wat selfies gemaakt worden. Daarna stapten we op de fiets en fietsten nog een flink stuk verder.

Toen we vlakbij Noordwijkerhout waren, hadden we wel dorst gekregen en lustten we wel iets lekkers. Gelukkig kwamen we een caféetje tegen. Ik besloot – heel gek – een rosé te bestellen en het was nog lekker ook. Jorn bestelde een biertje en we deelden een portie bitterballen. We bleven niet al te lang zitten, want we moesten redelijk op tijd weer terug zijn én moesten nog een stuk fietsen.

Uiteindelijk fietsten we via de Keukenhof weer terug naar huis en tikten we zo’n 30 kilometer aan. Pfoe, zoveel fiets ik nooit. In de avond gingen we nog lekker uit eten bij Beef & Burgers, waar we overigens nog steeds lekker op het terras konden zitten. Ik ging voor een burger met mozzarella en tomaat. Het was heel lekker, maar wel echt heel veel.

Maandag

Tijd voor een nieuwe, korte, maar behoorlijk drukke werkweek. Maandag was het behoorlijk warm op kantoor, dus een ijsje ging er wel in.

In de avond had ik weer een ijsje, maar dit keer slagroomijs met aardbeien. Jammie!

Na het eten liep ik even naar boven om nagellak te pakken en toen zette ik snel mijn andere USA-cadeau op de foto. Ik had Jorn z’n ouders gevraagd of ze het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance voor me wilden meenemen en uiteindelijk heb ik hem van hun gekregen! Superlief. Ben er echt heel blij mee. En het scheelde nog veel geld met Nederland ook.

Ik lakte nog even snel mijn nagels met een nieuwe nagellak van Sally Hansen. Een hele mooie kleur, maar niet voor de warmere dagen.

Woensdag

Dinsdag was een drukke werkdag en ‘s avonds was ik met Jorn. Woensdag was alweer de laatste werkdag van deze korte week. ‘s Ochtends kwam Pien gezellig bij me zitten voor ik naar werk ging. Vervolgens stapte ik bepakt en bezakt in de auto, omdat ik de hele dag foto’s moest gaan maken.

Toen het weekend was en ik weer thuis kwam, wist Pien meteen weer mijn schoot te vinden voor een nap. Gekke kat! In de avond ging ik nog naar de turnhal, waar ik niet helemaal mijn dag had.

Donderdag

Donderdag was het Hemelvaartsdag en daarom had ik lekker vrij (maar wel betaald, ghehe). Toch hadden mama en ik plannen om naar het inkoopcentrum te rijden. Dit werd mijn outfit: lekker matchende schoenen en top. Ik moet overigens mijn Vans echt vaker dragen, want ze zijn echt heel leuk.

Bij het inkoopcentrum was het lekker rustig en we besloten dan ook om op ons gemakje rond te kijken en  koffie te drinken. Natuurlijk deelden we weer een appelflap.

Ik zag er ook een superleuk idee voor een tuinset. Ik wil later ook gewoon van die gave pallets met kussens erop in de tuin/op het balkon!

Er is daar ook een stand met allerlei boeken en daar word ik altijd heel erg hebberig. Ik vond weer een boek voor op mijn wishlist, want deze zag er vanbinnen en -buiten heel erg leuk uit.

Ik maakte die dag ook nog een flatlay met mijn Etos-producten van april en ik was er zelf supertrots op. Sinds tijden was er weer eentje goed gelukt. Ik kreeg ook een superlief compliment van flatlay-queen Daphne. De volledige foto vind je op mijn Instagram.

Daarna reed ik met papa en mama naar Global Garden om wat inspiratie op te doen. Het was er gigantisch druk en we waren er uiteindelijk niet heel lang. Eenmaal terug was de zon lekker gaan schijnen (dat was niet voorspeld!) en dus moesten we wel even in de tuin zitten met een kopje koffie. Ondertussen werkte ik nog wat pagina’s uit in mijn ‘oude’ bullet journal. Ik moet snel een nieuwe bestellen, want deze is bijna vol.

Daarna besloot ik nog even in mijn ‘nog-te-reviewen’ lade te kijken en daar wat producten uit te halen om gewoon te gaan gebruiken of om te fotograferen. Dit palette van Freedom ben ik maar gewoon gaan gebruiken.

Dit grote oogschaduwpalette ging ik daarentegen wel op de foto zetten en oh my gucci, kijk dat pigment. Jullie kunnen vast raden welk palette het is en zo niet, dan kunnen jullie hopelijk snel een review verwachten.

Vrijdag

Vrijdag was ik alweer redelijk vroeg wakker, want Jorn en ik gingen even snel heen en weer naar Haarlem. We gingen onder andere kijken voor Moederdagcadeaus. Maar een kopje koffie op het terras moest natuurlijk ook. We bestelden ook een gebakje, maar het was niet echt onze favoriet. Jorn vond hem helemaal niet lekker en ik heb weleens lekkerder gebak gehad. Maar ach, we zaten wel even lekker.

Bij Pandora scoorden we de Moederdagcadeaus en ik kocht nog wat voor mezelf. Jullie zien hier mijn reisarmband en daar heb ik de ‘Brandenburger Tor’ van Berlijn aan toegevoegd. Ik ben jaaaaren geleden meerdere keren in die stad geweest, maar toen had ik nog geen Pandora armband. Nu is hij weer aangevuld! 🙂

Tijd voor weer een nieuwe flatlay. Deze vond ik ook leuk geworden, maar niet zo goed gelukt als die van de dag ervoor. Maar hier zien jullie wel mijn MK tas en ABH Modern Renaissance palette.

In de avond aten we ontzettend vroeg en daarna ging ik lekker even serie kijken en mijn nagels lakken. Wel met een slaapkop op schoot.

Zaterdag

Zaterdag ging ik met mijn ouders mee boodschappen doen en kocht ik twee tijdschriften. Ik bladerde door de &C bij Primera en vond een interessant artikel en de Glamour kocht ik vanwege NikkieTutorials. Heb ik weer wat te lezen (en voor flatlays, haha).

Het was weer heerlijk weer buiten, dus een kopje koffie in de tuin konden we niet overslaan. Lekker hoor!

Dit was overigens de kleur waar ik mijn nagels de vrijdagavond mee had gelakt. Een lekker zomers kleurtje na de donkere lak van Sally Hansen eerder in de week.

Het was toch wel heel warm, dus ik besloot een jurkje aan te trekken. Daarna gingen we even snel op en neer naar het centrum, want papa en mama hadden allebei nieuwe schoenen nodig voor een bruiloft die ze binnenkort hebben. Ik kreeg overigens in de Manfield nog een compliment over mijn jurkje, haha.

Daarna doken we weer snel de tuin in voordat de zon weer verdwenen zou zijn. Ik vroeg mama of ze een foto wilde maken met mijn boek, verse muntthee en nieuwe telefoonhoesje van iDeal of Sweden. Met de code ‘LIFEOFJOYCENL’ krijg je 20% korting op jouw bestelling!

Ik haalde Jorn over om even lekker naar het strand te rijden na het eten. Zo kon de hond even lekker uitwaaien en wij een wandelingetje maken. Gezellig!

We waren er wat ‘later’, dus de zon ging al langzaam een beetje onder. Mooi gezicht altijd! Jammer van de wolkjes.

Daarna liepen we Zandvoort zelf nog even in voor een Italiaans ijsje. Ik ging weer voor mijn standaardsmaakje meloen en koos daarnaast kokos. Lekker lekker! Daarna reden we weer naar huis en keken we naar het Songfestival. Daarna was het wel bedtijd geworden.

Hoe was jouw week?