Hello hello. Het is even een weekje stil geweest op mijn blog, want ik had het druk, was moe en heb gewoonweg andere dingen gedaan. Daarom vandaag een uitgebreid fotoverslag van de afgelopen twee weken! Ik ging naar het strand, was een ‘weekendje’ in Friesland en ontdekte een hotspot in Leiden. Lees je gezellig mee?

Zondag 13 mei

We beginnen deze A Week With Joyce lekker ver terug. Die zondag deed ik lekker rustig aan en dronk ik koffie met mama en Jorn.

Daarna ging ik lekker aan de slag met wat flatlays, waaronder deze. Die vond ik uiteindelijk ook weer best leuk geworden!

Maandag 14 mei

Een andere flatlay die ik maakte op zondag, was deze. Maandag moest ik eerst even op en neer naar Haarlem om wat op te halen en daarna heb ik weer gewoon de hele dag gewerkt.

In de avond moest ik mijn autootje gewoon helemaal om de hoek parkeren, omdat alle vakken voor de deur bezet waren.

Dinsdag 15 mei

Dinsdagochtend was ik op kantoor en in de middag ging ik met een collega richting Rijswijk voor de Carerix Roadshow. Ik wilde een foto maken van onze vlag bij de ingang, maar ik klikte natuurlijk precies verkeerd (wat ik overigens ook pas tijdens het editen van de foto zag, haha). Dus je ziet wel alle andere vlaggen, maar die van ons niet.

Aan het einde van de dag gingen we met alle collega’s die op de beurs waren geweest eten bij McDonald’s. Ik had niet heel veel trek, dus ik besloot gewoon te gaan voor een Happy Meal. Altijd goed!

Donderdag 17 mei

Op woensdag had ik geen foto’s gemaakt, maar had ik wel gewoon een dagje gewerkt. Donderdag begon de dag lekker rustig, want mijn computer moest eerst even een flinke update doen. Na 20 minuten kon ik eindelijk beginnen met mijn dag.

En toen was het alweer (een lekker lang) weekend! In de avond kwam Jorn gezellig langs en keken we naar de nieuwe afleveringen van The 100.

Vrijdag 19 mei

Vrijdag waren mama en ik lekker samen vrij, dus we gingen dan ook samen koffie drinken en op stap. Ook zette ik die ochtend mijn nieuwe bullet journal op de foto. De vorige is bijna vol, dus het was tijd voor een nieuwe en ik ben gewoon weer voor dezelfde gegaan. Superleuk was dat er allerlei andere leuke goodies bij zaten (het potlood had ik overigens wel zelf nog besteld).

Daarna gingen mama en ik naar de winkels en ook naar Etos. Bij Etos hadden ze namelijk superveel producten in de aanbieding. Ik kocht uiteindelijk vier nagellakken van Essie en een nieuwe Beautyblender en was nog geen 30 euro kwijt voor alles. Ik kreeg van het meisje achter de kassa ook nog een Vera Camilla Travelbag erbij. Leuk!

Dit was overigens mijn outfit van de dag. Lekker simpel en comfy, maar toch leuk.

Aan het einde van de middag besloot ik nog even lekker wat foto’s te gaan maken. Jullie kunnen vast wel raden (en zien) welke palette dit is, maar hier alvast een voorproefje. Binnenkort een uitgebreide review!

Zaterdag 19 mei

Zaterdagnacht om 3:00 uur moesten mijn broertje en ik onze ouders naar Schiphol brengen, omdat ze een weekendje naar Lefkas gingen voor een bruiloft. Daarna ben ik nog wel even terug gegaan naar bed, maar echt slapen kon ik niet meer. Dus startte ik lekker rustig op in mijn pyjama met Pien, Netflix en koffie.

Daarna wandelde ik even naar de winkels met Jorn, kocht ik bloemen en deed ik wat huishoudelijke klusjes. In de tussentijd was mijn Douglas bestelling geleverd. Ik had het Too Faced Natural Face Palette besteld en de NYX Glitter Primer. Whiii, zo pretty.

Ik had een heleboel plannen voor die dag, maar ik was uiteindelijk te moe om echt iets uit te voeren. Dus lakte ik lekker mijn nagels met een nieuw kleurtje van Essie.

En ik had ook nog even de EHBO-skills van mijn broertje op de proef gesteld, want deze meid sneed met een scherp broodmes in haar vinger. Uiteindelijk viel het mee hoe diep de snee was, maar hij bloedde wel behoorlijk. Dus dan maar even een gaasje en een pleister.

Zondag 20 mei

Na een rustige ochtend, reden Jorn, zijn ouders en ik naar Friesland, omdat het weer die tijd van het jaar was waarin de elfstedentocht gefietst werd. Omdat die pas de volgende dag zou zijn, maakten we nog even een wandelingetje door Bolsward.

Vrienden van Jorn zijn ouders wonen hier en we mochten dan ook bij hun slapen. Bolsward is echt wel een leuk stadje met leuke straatjes. Het was bovendien superlekker weer, dus helemaal geen ramp om even rond te lopen.

Maandag 21 mei

En maandag was het dan weer zover. De wekker ging om 5:30 uur, want de start van onze groep was al rond 7:00 uur. Ze wilden ook op tijd die kant en dat soort dingen, dus het was lekker vroeg. We zwaaiden de groep uit en gingen daarna even wakker worden en ontbijten.

Toen het wat later werd, gingen we lekker in de tuin zitten. Het was al rond 10:00 uur heerlijk buiten!

Uiteraard hadden Jorn z’n moeder, een vriendin van Jorn z’n ouders en ik weer ons ‘coach’-shirtje aan. Het was een ontzettend lange dag en we hebben ook weer wat grappige verhalen om te vertellen.

Uiteindelijk finishten Jorn en zijn vader rond 20:00 uur ‘s avonds weer. Jorn zei zelf dat hij heerlijk had gefietst (hij is echt dol op wielrennen met warm weer, haha). Om 21:30 uur kwamen de laatsten van onze groep binnen en konden we weer bijna richting huis. Om 23:45 uur was ik weer lekker thuis.

Dinsdag 22 mei

Na een kort nachtje stond ik weer naast mijn bed om te werken. In de middag haalden we ijsjes bij de benzinepomp voor de deur. Ik ging voor een Magnum, jammie!

‘s Avonds moest ik nog even flink aan de bak, want ik moest mijn privacyverklaring en disclaimer nog maken en nog wat andere zaken regelen voor de AVG. Ik heb nog niet alles helemaal af, maar wel een groot deel.

Woensdag 23 mei & donderdag 24 mei

Woensdag weer een nieuw werkdagje. Ondanks dat ik net een weekend van vier dagen had gehad, zat ik er even zo doorheen deze week. Pfoe. Maar een kopje koffie helpt soms wel.

Donderdag was het alweer lekker weekend voor mij na een kort weekje. Thuis kwam Pien me weer begroeten en dus kroelden we even gezellig samen.

Vrijdag 25 mei

Vrijdag had ik met Kim (jullie weten wel; mijn afstudeerbuddy) afgesproken. Ze moest die dag haar scriptieherkansing inleveren en ik ging met d’r mee. Dit werd mijn outfit van de dag: jurkje van Forever 21.

Nadat Kim haar scriptie had gedropt op school, wandelden we lekker richting de stad. We ontdekten een superleuke nieuwe hotspot op weg naar de winkelstraat: Lavendi. Ik heb uitgebreid foto’s gemaakt, dus ik wil snel een hotspotartikel online zetten. Zien jullie trouwens mijn cappuccino? Daar zit een selfie op. Het is niet heel duidelijk, want mijn foto’s wilden niet, maar de ‘selfieccino’ van Kim was wel echt heel goed gelukt! Superleuk.

Hoewel we niet van plan waren te lunchen bij Lavendi, hebben we het uiteindelijk toch gedaan. De kaart is niet heel uitgebreid, maar er zit voor iedereen wel iets lekkers bij. Ik ging voor een sandwich caprese en hij was echt superlekker!

Natuurlijk kon een foto met mijn koffie niet ontbreken, hihi. Ik ga zeker weten nog eens terug!

We gingen ook nog even wat winkels kijken en uiteindelijk scoorde ik onder andere een kimono en crop top voor de zomer. Kim moest ‘s middags nog boodschappen met haar moeder doen, dus niet al te laat was ik alweer onderweg naar huis. Ik had nog geen zin om naar huis te gaan, dus ik maakte nog een tussenstop in Hoofddorp centrum.

Daar wandelde ik de Kruidvat in om hooikoortsneusspray te halen, maar uiteindelijk kwam ik ook met twee make-upjes thuis. Er was 1+1 gratis op alle make-up en ze hadden ineens een supergroot schap van I Heart Makeup.

Toen ik net klaar zat om video’s te gaan editen, vroeg Jorn of we nog even naar het strand gingen. En dat deden we! De zon was al langzaam aan het ondergaan en dat geeft altijd zo’n mooi effect.

Daarna deden we nog even een drankje bij een strandtent. Ik nam gewoon lekker een verse muntthee en Jorn ging voor een Corona. We hebben er niet lang gezeten, maar het was wel ff gezellig!

Zaterdag 26 mei

Zaterdagochtend was ik alweer vroeg wakker (stomme ritme) en dus wandelden Jorn en ik weer even naar de winkels. Daar kocht ik macarons, omdat ik daar superveel zin in had. Ik nam ze mee naar huis en we namen er een paar bij de koffie.

Het was superwarm die dag, dus nadat mama en ik naar Intratuin waren gereden voor onder andere kattenvoer, was het tijd om mijn bikini aan te trekken en lekker te gaan zonnebaden. Heerlijk! Het bruin worden ging alleen niet zo snel als altijd (snap er niks van).

Ook kwam die middag een pakketje binnen voor mama en mij. We hadden samen kleren besteld bij WE voor de zomer en het was al heel erg snel binnen.

Ik moest natuurlijk even mijn nieuwe kleren passen en ik combineerde mijn nieuwe shirtje dan ook met een broek die ik vrijdags had gekocht. Supertoffe combi! In de avond gingen papa, Dylan en ik barbecuën, vervolgens bewerkte ik een video en keek ik Gossip Girl. Jorn kwam na de voetbal naar mij en we gingen niet zo heel laat slapen.

Hoe was jouw week?