Hiiii. Zo schreef ik vorige week nog een XL overzicht van twee weken en zo heb ik deze week een lekker kort overzicht van mijn week voor jullie. Ik had een rustig weekje, ging wel een dagje naar Leiden, maar deed verder niet zo heel veel en maakte niet zo heel veel foto’s. Kijk je alsnog gezellig mee?

Zondag

Zondag was het warm buiten, maar niet heel zonnig. Ook had ik echt gigantisch slecht geslapen door mijn hooikoorts en had ik er overdag ook veel last van. Maar dat hield me niet tegen om toch ‘s ochtends wat foto’s te maken met Jorn en daarna lekker in de tuin koffie te drinken.

Toen ik eventjes binnen ging zitten, kwam Pien meteen bij me zitten. Gekkie!

Na een lekker rustig dagje, gingen we ‘s avonds nog lekker barbecuen. De tafel werd weer gedekt met onder andere komkommer, brood en paprika.

En op de bbq lag het vlees al te garen. Zelf ben ik altijd dol op hamburgers en satéetjes.

Maandag

Een nieuwe werkweek was weer aangebroken. Het was die dag nog lekker weer, dus in de avond aten we lekker in de tuin. Overigens lekker simpele, maar altijd lekkere maaltijd.

Daarna reden mama en ik nog even snel heen en weer naar het inkoopcentrum. Daar zag ik deze supertoffe eettafel. Die zou ik stiekem wel in mijn huisje willen later, dus hopelijk is hij er dan nog. Hij was overigens ook echt niet duur!

Woensdag/Donderdag

Zo, we maken even een sprongetje naar de woensdag. Dinsdag heb ik gewoon weer gewerkt en ‘s avonds was het zulk slecht weer, dat ik niks uitvoerde. Woensdagavond moest ik wel actief doen, want met onze turngroep hadden we een soort onderlinge wedstrijd. Uiteindelijk wist ik nog twee medailles te halen, haha. Zie hier een van mijn handstanden op de balk (foto is door mama gemaakt).

Donderdag zat mijn werkweek er weer op en begon het weekend. Het weer was die dag echt super wisselvallig. Het ene moment kwam het met bakken uit de hemel en onweerde het gigantisch, maar toen ik ‘s avonds thuiskwam uit werk, scheen de zon en was het nog warm ook. Pien genoot er ook van en ging meteen bij de voordeur liggen rollebollen. Dikkerd.

Vrijdag

Vrijdag werd weer een leuk dagje. Irina en ik hadden namelijk eindelijk weer eens afgesproken! We gingen naar Leiden om lekker foto’s te maken en voor Irina haar kanaal een video te filmen (ik heb uiteindelijk gevlogd!). Het idee was om meerdere outfits te shooten, dus ik moest wel even wat leuke combi’s bedenken.

We hebben ontzettend veel rond gelopen, maar kwamen toch weer uit bij De Burcht, waar we vorig jaar ook al samen foto’s hadden gemaakt. Dit was overigens een van onze locaties, want we hebben nog veel meer locaties gehad. Hier was het nog superlekker weer!

Inmiddels was het wel tijd geworden om te gaan lunchen en dus namen we plaats op het terras van Bagels & Beans. Een grote kop koffie kon ik op dat moment wel gebruiken. We kletsten weer heel wat bij en schoten natuurlijk ook nog wat plaatjes.

Ik ging overigens deze keer weer voor mijn oude, vertrouwde creamcheese bagel, haha. Lekker hoor!

Daarna gingen we nog even wat winkels kijken (waar het gigantisch druk was, dus we niet echt slaagden) en wandelden we verder op zoek naar leuke locaties. Inmiddels was de zon weggetrokken en stond er een windje, dus het werd frisser. Gelukkig vonden we een plek uit de wind die ook supertof was. Dus we dumpten onze berg met spullen op de grond en poseerden er weer op los.

In de avond ging ik nog even snel met Jorn naar het dorp toe en daarna ging ik naar hem. Panter lag ineens vet random op de bank te tukken en was helemaal een beetje zen. Het verbaast me trouwens dat ze zo goed zichtbaar is op deze foto, haha.

Zaterdag

Zaterdag was ik alweer vroeg wakker. Jorn en ik wandelden weer op ons gemakje naar de markt om broodjes te halen (en wat andere boodschappen) en daarna gingen we naar mijn huis. We dronken een kopje koffie, lunchten en toen reed ik met mama naar Ikea. Daar kocht ik onder andere deze orchidee voor een spotprijs van 3,49. Jammer genoeg was hij in de auto alweer geknakt, maar daar zie je op deze foto niks van. Als er hier toevallig mensen zijn die weten of dat nog te redden valt, let me know please!

Daarna gingen mama en ik nog even in de tuin zitten. Hoewel de zon niet scheen, was de temperatuur wel heel aangenaam. Kopje koffie erbij. Na het avondeten ging ik met Jorn en zijn gezin naar een verjaardag, waar het iets later werd dan we hadden gedacht. Pas na 1:00 uur lagen we in bed.

Hoe was jouw week?