Hiii. Ik begin het idee te krijgen dat mijn weken voornamelijk bestaan uit werken en zonnige dagen, haha. Toch heb ik weer een aantal foto’s weten te verzamelen voor een gevuld weekoverzichtje. Deze keer natuurlijk weer met werk- en zonfoto’s, maar ook een spontane lunch en wandelingetje. Kijk je mee?

Zondag

Zondag was het al supervroeg lekker warm en daarom ontbeten we lekker in de zon. Heer-lijk begin van de dag!

Omdat het nog niet eens heel laat was, besloten Jorn en ik lekker een rondje te gaan lopen. Het was echt zo lekker al buiten. We wilden een kort rondje doen, maar uiteindelijk waren we toch nog langer weg dan we dachten en werd het een groot rondje.

Halverwege maakten we nog deze charmante – kuch – selfie.

Daarna ging ik de hele middag relaxen in de tuin. Pien deed met ons mee, maar die zit liever in de schaduw. Daarom bouwde ik een soort bunker voor d’r waar ze uit de zon kon zitten. Ze heeft er echt bijna de hele middag gelegen, haha.

Aan het eind van de middag ging ik toch nog even wat dingen doen, zoals een flatlay maken van mijn nieuwe telefoonhoesje van iDeal of Sweden. Ik vind hem echt supermooi! (De flatlay is niet helemaal zoals ik hem wilde qua kleuren, maar qua setting vond ik hem wel tof geworden.)

Daarna ging ik nog even een soort klusvrouw uithangen. Zaterdags had ik een nieuwe kleine Alex-ladekast gekocht bij Ikea en hij moest en zou die (veel te warme) zondag nog in elkaar gezet worden. Het ging weer, zoals gewoonlijk. bijna helemaal goed. Ik maak eigenlijk altijd één foutje, maar deze keer viel het niet op, dus ach. Inmiddels staat het kastje onder mijn bureau!

Maandag/dinsdag

Tijd voor een nieuwe werkweek met een nieuw perenijsje. Lekker! In de avond was ik bij Jorn, want zijn paps was jarig.

Dinsdagavond zat ik lekker op de bank en Pien zat gezellig naast me op de rugleuning. Dan kan ik d’r altijd goed kroelen.

Woensdag

Nog een Pien-foto. Woensdagochtend kwam ze weer eens zeiknat binnen en ik heb me weer kapot gelachen. Vooral haar kop was nat. Pien, wat doe je als je buiten bent?

En weer een dagje op kantoor.

In de middag haalde ik een veel te dure ijskoffie bij de benzinepomp voor werk. Maar lekker was hij zeker (en hij ging er ook goed in, haha!).

In de avond lag er een pakketje te wachten, maar deze keer niet voor mij: ik had cadeautjes besteld voor een vriendin, want die vierde in het weekend haar verjaardag. Ik bestelde met Jorn en een andere vriendin van alles in de webshop van Paperfuel en het zit altijd zó leuk verpakt.

Donderdag

Donderdag was alweer mijn laatste werkdag van de week en die dag hadden we taart! Lekker hoor.

Thuis lag er een extra pakket van Etos op me te wachten met allerlei EHBO-spulletjes. Daar zaten onder andere deze veel te foute discopleisters in. Maar ze zijn wel handig voor de naderende zomervakantie.

Vrijdag

Weekend! Ik begon de vrijdag productief met het editen van een video. Ik had vorige week vrijdag gevlogd met Irina en die wilde ik ‘s middags online zetten. Stiekem had ik het wel gemist hoor (dus hopelijk komt er weer regelmatig wat online).

Daarna dronk ik lekker koffie met mama. We zijn de laatste weken veel samen de weekenden vrij en dan moet er wel koffie gedronken worden samen.

Daarna deed ik wat minimale make-up op mijn gezicht en probeerde ik een lipgloss van Etos. Ik ben geen fan van lipgloss, maar deze viel me mee.

Dit was mijn outfit van de dag: die broek is echt mijn nieuwe favoriet.

Daarna besloten we heel spontaan ergens te gaan lunchen. Mama moest nog wat ophalen in Heemstede en ik wilde samen iets gaan doen. We gingen zitten bij Tante Bep, waar we ook nog een Bekende Nederlander zagen zitten (Gaston van de Postcodeloterij, haha). Een tweede kopje koffie lustten we nog wel hoor.

Het duurde even voor we wisten wat we wilden eten, want er stond genoeg lekkers op de kaart. Uiteindelijk ging ik ‘gewoon’ weer voor twee kroketten van Van Dobben. Altijd goed!

Na de lunch liepen we nog een rondje over de Binnenweg in Heemstede. Er zitten echt superleuk leuke, kleine winkeltjes. Maar ook ketens, zoals Sissy Boy. Daar zag ik deze prachtige roze stoel: die wil ik ook in mijn interieur!

Thuis deed ik lekker rustig aan, keek ik 13 Reasons Why en lakte ik mijn nagels. Na het eten gingen Jorn en ik nog even een rondje wandelen door het bos.

Zaterdag

Zaterdagochtend ging ik met mama mee naar het inkoopcentrum voor een stylingsklus. Natuurlijk moesten we wel even een kopje koffie drinken tussendoor.

Thuis keek ik weer eens op de website van My Jewellery, waar ik deze supermooie rok zag. Die ga ik onthouden voor als mijn nieuwe salaris er is!

Het was inmiddels best warm geworden buiten, dus voordat mama ik naar de markt zouden wandelen, trok ik even wat luchtigere kleren aan. Ik besloot mijn knooprokje er weer eens bij te pakken. Hij is iets strakker geworden, maar zit nog steeds precies goed en hij is stiekem toch wel heel leuk!

Na wat boodschapjes gedaan te hebben, kwam Jorn nog langs voor een kopje koffie en een gevulde koek. In de avond at ik bij Jorn en gingen we naar de verjaardag van een vriendin. We lagen uiteindelijk niet eens zo heel laat in bed.

Hoe was jouw week?