Hello hello. Het aftellen naar de zomervakantie is begonnen: over minder dan een maandje zit ik weer in Italië. Maar tot die tijd moet er gewoon gewerkt worden, net als afgelopen week. Bovendien waren Jorn en ik 7 jaar samen, was mama jarig en sjeeste ik op en neer naar de stad. Kijk je mee?

Zondag

Zondag was een heerlijke relaxte dag. Het was lekker weer, dus we dronken in de ochtend weer koffie in de tuin.

Daarna ging ik aan de slag met mijn bullet journal. Ik besloot een pagina te maken met mijn make-up wishlist en tekende er ook wat producten bij. Dat was overigens nog best lastig, maar het resultaat vind ik wel heel erg schattig!

Ik zette tussendoor dit pakket van Etos op de foto. Sinds deze maand ben ik geen Etosfriend meer, dus dit was het pakket om me te bedanken voor de samenwerking.

Daarna ging ik in de weer met allerlei producten om een ‘from-where-I-stand’/flatlay te maken in de tuin. Dit is hem uiteindelijk geworden.

In de avond probeerde papa iets nieuws: pizza maken op de BBQ. Het duurde even, maar het was wel lekker!

In de avond besloot ik weer eens verder te gaan met 13 Reasons Why: ik was daar toen aan begonnen, maar had nog niet echt veel gekeken. Inmiddels ben ik bij seizoen 2, haha.

Maandag

Maandag had ik weer een dagje gewerkt. In de avond deed ik niet zo heel veel, behalve dan dit boekje met brieven schrijven en afmaken. Hierin zitten allerlei velletjes papier, waar je dus (op thema) een brief in kan schrijven. Uiteindelijk zet je neer wanneer je de brief hebt dichtgeplakt en wanneer die geopend mag worden. Deze wilde ik Jorn cadeau gaan doen tijdens ons jubileum!

Dinsdag

Dinsdag bestelden we op werk pizza tijdens de lunch. Heel erg slecht, maar wel heel erg lekker. En kan gewoon.

In de avond bekeek ik alle foto’s van de afgelopen turnwedstrijd die op onze Facebookpagina waren gezet. Zie hier een actiefoto, haha. Ik mis het zo wel hoor!

Ook had ik mijn nagels gelakt en die zette ik ff snel op de foto tussendoor: een zomers blauw kleurtje van Essie.

Woensdag

Woensdag was het alweer 13 juni en dat betekende dat Jorn en ik officieel 7 jaar verkering hebben (wat een vreselijk woord eigenlijk, haha). We moesten allebei gewoon eerst een dagje naar kantoor, maar hadden ‘s avonds afgesproken om uitgebreid te gaan dineren.

We gingen eten bij Buoni Amiici in Hoofddorp: die hebben twee restaurants in Hoofddorp, namelijk een pizzeria (waar we normaal heen gaan) en een gewoon restaurant. Daar gingen we deze keer eten. Ik bestelde vooraf een paprikasoep met witvis en Jorn pittige garnalen.

Als hoofdgerecht had ik kabeljauw in een hele frisse saus van venkel, dille en sjalot met daarbij aardappeltjes. Jorn had gevulde pasta met een rode saus. Wat smaakte het allemaal lekker!

Wonderbaarlijk genoeg wilde ik ook nog een dessert (want die gaan ten slotte naar het hart). Het was een specialiteit van de chef met twee bolletjes ijs, een gebakje, koekjes en meringue, Heel erg lekker! We zaten uiteindelijk propvol en hebben samen nog nooit zoveel en zo ‘duur’ gegeten, maar het was heel erg gezellig.

Donderdag

Donderdag was alweer de laatste werkdag van mijn week. Ik keek al de hele dag uit naar de avond, want dan kon ik eindelijk mijn nieuwe aanwinsten op de foto zetten: van Jorn kreeg ik namelijk deze supergave schoenen van Adidas x Pharrel Williams. Echt de perfecte kleur en fit voor de zomer! Daarnaast kreeg ik ook nog een kettinkje van My Jewellery met de letter ‘J’ erop. Superleuk! Aan Jorn gaf ik dan het boekje met de brieven en één van de brieven die hij open mocht maken beschreef nog een cadeau: vier dagen naar onze favoriete stad Londen. We moeten nog boeken, maar we hebben er allebei al superveel zin in!

‘s Avonds keek ik weer naar 13 Reasons Why (nieuwe verslaving, ook al weet ik niet zo goed wat ik ervan vind).

Vrijdag

Vrijdag stond ik alweer vroeg naast mijn bed, want ik moest even naar de stad voor een cadeautje voor mama. Natuurlijk ging ik wel ook even langs Kiko, want ik had mijn zinnen gezet op een highlighter. Jammer genoeg had de website tegen me gelogen toen ze zeiden dat hij op voorraad was in Haarlem: hij was daar toch echt uitverkocht. Helaas pindakaas.

Een bezoekje aan mijn oud-collega’s kon niet ontbreken en aangezien er sale was, moest mijn geld ook weer rollen. Naast een cadeautje voor mama, kocht ik ook nog een armband voor mezelf (met een volle stempelkaart!), twee charms voor mijn Essence armband en een nieuwe clip. Ik was overigens al rond 12 uur weer lekker thuis.

Want mama en ik gingen die middag nog even naar Hoofddorp centrum, omdat ik iets moest ophalen bij Sparnaaij. Maar mama moest eerst naar de chiropractor, dus ondertussen ging ik vast even wat winkels kijken.

Bij de boekhandel zag ik onder andere dit supergrappige notitieboekje met een kat en een boek over fotografie. Allebei leuk!

Toen ik thuiskwam lag er een pakketje op me te wachten: ik had namelijk bij Douglas de Too Faced Diamond highlighter besteld woensdags, omdat ze 25% korting hadden. It’s so damn pretty!

Mama ging nog even met mijn broertje weg en daarom ging ik lekker rustig Netflixen en koffie drinken.

Zaterdag

Zaterdag was mama jarig en daarom deed ik lekker uitgebreid mijn make-up! Ik maakte een look met het 35O palette van Morphe en ging voor de oranje tinten. Pretty!

Tussendoor zette ik even mijn net gelakte nagels op de foto, want ik had weer een ander kleurtje op inmiddels.

En zie hier het hetgeen wat ik moest ophalen bij de juwelier: een nieuw bandje voor mijn Daniel Wellington horloge. Dat staal is heel erg mooi, maar wel heel warm met de zomerdagen in het vooruitzicht. Daarom had ik een nato-bandje laten bestellen. Het geeft meteen een heel andere look aan mijn horloge, maar nog steeds heel erg chic. En het zit veel lekkerder met warm weer.

Dit werd mijn outfit van de avond: ‘s middags kwamen er al vrienden van mama op bezoek met hun kleine dochtertje en ‘s avonds kwamen er nog wat meer mensen. Druk werd het niet, maar gezellig was het wel.

Hoe was jouw week?