Hellooooo. Afgelopen week had ik niet mijn week op mijn werk, maar dat maakte het weekend weer helemaal goed. Naast mijn vaste werkdagen, ging ik winkelen en ramen eten in Amsterdam met Jorn en hield ik superproductieve dagen voor mijn blog en YouTube-kanaal. Kijk je weer gezellig mee?

Zondag

Ik begon de week met een gebakje en koffie in de tuin. De zaterdag ervoor was mama jarig en we hadden nog wat gebak over. Bovendien kwam mijn opa nog even gezellig op de koffie.

Mama en opa <3

Opa bleef niet lang, dus daarna ging ik nog even lekker wat dingen doen voor mijn blog en YouTube-kanaal. Ook kreeg ik inspiratie voor deze flatlay op Instagram.

Aan het einde van de middag namen mama en ik nog een verse takkenthee (;p) in de tuin. Ondertussen typte ik nog wat artikeltjes.

Maandag

Maandag moest er weer gewerkt worden en in de ochtend voelde ik me niet helemaal top. Pien had dat volgens mij door, want ze kwam vlak voor ik weg moest nog even bij me zitten.

Toen ik eenmaal op werk zat ging het wel weer, tot ik vanaf een uur of half 12 ruim vier uur lang gigantische buikpijn had. Ik wist zelfs niet meer hoe ik moest zitten en thee smaakte ook niet lekker. Ik was blij dat het na vier uur eindelijk weg begon te trekken.

‘s Avonds voelde ik me dan gelukkig ook weer wat beter. Ik had die middag al een gesprek gehad met Kim over haar diploma-uitreiking en had bedacht dat het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette wel een hele mooie ging zijn voor bij haar jurkje.

Ook zette ik snel mijn bestelling van Boozyshop op de foto. Ik had zaterdag namelijk weer een aantal dingetjes besteld. Ik had eigenlijk alleen nieuwe invisibobbles nodig. Verder niks. Liep weer eens uit de hand.

Dinsdag

Dit was mijn outfit van de dag. Luchtig, maar niet te luchtig, want heel warm werd het ook niet. Waar ik maandag buikpijn had, zat ik dinsdag met hoofdpijn op werk. Ging goed dus deze week. Not.

In de avond gingen mama en ik toch even een stukje wandelen, zeker aangezien het zonnetje nog even lekker was gaan schijnen. Wat we alleen niet verwachtten, was dat er vlakbij ons een traumahelikopter zou gaan landen, er allemaal politiewagens en -motoren kwamen én een duikteam van de brandweer. Er was een kinderfietsje gevonden (waren we nog langs gelopen, maar er stonden al twee dames en een politieagent bij – waarvan we dachten dat het fietsje bij hun hoorde, het kindje aan de wandel was gegaan en ze een bekeuring kregen voor hun loslopende hondje – verkeerd gedacht). Er werd dus een zoekactie gestart naar een kindje in en rond het water (we liepen bij een meer). Dat was echt even spannend en we hebben dan ook een tijdje gewacht, aangezien we het fietsje toch hadden zien staan. Ze hebben uiteindelijk niks gevonden en het fietsje meegenomen. Verder hebben we er ook niks meer over gehoord of gelezen.

Woensdag/Donderdag

Ik had toch mijn week niet op werk? Woensdag hield mijn computer er tijdens de lunch ineens mee op en moesten ze met twee man dat ding uit elkaar halen om te kijken waar het probleem zat. Er was iets doorgebrand en ze moesten een nieuw onderdeel bestellen. Terwijl zij een tijdelijke computer voor me installeerden, moest ik maar even op en neer naar de Sligro om nieuwe waterijsjes te halen, haha. Op zich ook weleens grappig om te doen.

Donderdag was gelukkig een betere dag (en het nieuwe onderdeel van mijn computer kwam al snel, dus ik zat diezelfde middag nog weer achter mijn ‘vertrouwde’ computer). In de avond keek ik nog lekker wat YouTube-video’s en dook ik vroeg mijn bed in.

Vrijdag

Weekend! Ik werd al redelijk vroeg wakker en dus ging ik nog even lekker op de bank liggen en serie kijken. Ik ben begonnen met het allerlaatste seizoen van The Vampire Diaries.

Daarna ging ik een video editen en uploaden, koffie drinken met mama, twee video’s filmen en nog meer video’s editen. Het werd een ontzettend productieve dag. Eén van die video’s bevat dit topje. Aanstaande vrijdag online.

Ook brachten mama en ik nog een bezoekje aan de snackbar in de buurt. Daar staat een kast waar wat spulletjes van More2Style in staan en mama wilde weer even wat nieuwe dingen neerzetten voor de afwisseling.

Ook maakte ik nog wat flatlays voor op Instagram en ‘s avonds ging ik naar Jorn en keken we samen naar het tweede seizoen van 13 Reasons Why.

Zaterdag

Zaterdag stonden Jorn en ik heel vroeg naast ons bed voor een weekenddag, want we gingen samen winkelen in Amsterdam en daarna lekker wat eten. Omdat we de grootste drukte voor wilden zijn, wilden we al tussen half 10 en 10 uur in de stad zijn. We begonnen met een klein rondje op Amsterdam centraal waar ik meteen de Lush Turtle Jelly Bomb zag die ik wilde hebben!

We liepen daarna door naar de Kalverstraat, maar niet voordat Jorn zijn portretfunctie van zijn iPhone 8 Plus had geprobeerd op mij. Voor een Instagramfoto. Bij typisch Amsterdamse huisjes. Ik wil ook deze functie op mijn telefoon!

Daarna gingen we UITGEBREID shoppen. Ik nam ook een pashokjes shoplog/vlog op dus die komt snel online! Rond een uur of 16:00 namen we al plaats bij Daidokoro Umaimon (een Japans restaurant) voor zogeheten ramen. We hadden dit van tevoren al bedacht en dus ook met de lunch al rekening gehouden dat we gewoon even snel wat lekkers namen. Ik had ramen met kipschnitzel en het was echt zó lekker. Het zit trouwens bij het Leidseplein! We zaten er niet superlang, maar wel gezellig.

Tegen verwachting in waren de winkels nog tot 19:00 uur open, dus we pakten nog wat winkels mee en liepen daarna via the Red Light District (vond ik maar niks) naar de Zeedijk (daar zat nog een winkel waar Jorn graag heen wilde). Inmiddels was het bijna 19:00 uur, dus ik was het wel een beetje zat. Maar een ijskoffie als toetje voor onderweg ging er nog wel in. Het was een ontzettend lange, maar supergezellige dag samen! <3 Ik heb genoten.

Hoe was jouw week?