Hello hello. Hij is deze keer een dagje later, blame it on the sunny weather. Maar uiteraard wil ik jullie de foto’s van afgelopen week niet onthouden. Ik at heel veel slechte dingen, maakte om dat te compenseren veel wandelingetjes en hielp mama bij een interieurstylingsopdracht. Kijk je gezellig mee?

Zondag

Zondagochtend gingen we uitgebreid ontbijten, want mijn oom en tante die in Zuid-Duitsland wonen kwamen mee eten. Ze waren in de buurt vanwege een bruiloft en besloten daarom eindelijk weer eens kort langs te komen. Het was gezellig en heerlijk!

Dit was mijn outfit van de zondag: allemaal nieuwe dingen die ik kocht in Amsterdam de dag ervoor.

Daarna maakte ik er een onwijs productieve dag van: ik ging video’s filmen, foto’s maken, video’s editen en blogs typen. Daarnaast lakte ik mijn nagels en dronk ik lekker koffie.

Dit was overigens het kleurtje wat op mijn nagels zat. Ik ben de naam even vergeten (en te lui om het op te zoeken, sorry not sorry), maar het is een oude limited edition en it’s very pretty.

Maandag

Maandag was het weer tijd voor een nieuwe werkweek. Na de lunch nam ik een heerlijke ijskoffie. Zo lekker!

Een stagiaire (of eigenlijk noemen we die gewoon collega’s) was afgestudeerd en daarom kwam hij langs met taart! Lekker lekker.

In de avond reden mama en ik naar het inkoopcentrum en daarna zette ik een nieuwe video klaar voor de volgende dag. Vorige week ging het supergoed met inplannen, inmiddels is het alweer een beetje minder (maar hey, het was bijna 30 graden afgelopen weekend).

Dinsdag

Dinsdag hadden we een jarige op werk en hadden we dus wéér taart. Het waren ‘kleine’ taartjes en daarom sneed mijn collega ze in vieren. Ik kreeg dus een enorm stuk taart. Het was een hele maaltijd, haha. Maar wel erg lekker.

In de avond zag ik dat deze geweldige rok van H&M ineens weer op voorraad was in mijn maat. Deze wilde ik in Amsterdam gaan passen, maar daar had ik hem nergens gevonden. Ik heb hem dus supersnel besteld! Helaas is hij nog niet binnen.. #ikwilhem.

Na het eten gingen Jorn en ik lekker een stuk wandelen. Was wel nodig na al die taartjes, haha. Het was heerlijk zonnig, maar daardoor ook erg lastig om foto’s te maken. Maak kennis met mijn glimlichaam, haha.

Woensdag

Woensdag ging ik door met slecht eten, want we aten in de avond pizza. Hebben jullie ooit zo’n verpeste mozzarella pizza gezien? Nee. Dan bij dezen. Hij zat iets te lang in de oven, oeps.

Dat kwam onder andere, omdat ik mijn pakketje van My Jewellery aan het uitpakken was. Ook daar bestelde ik een prachtige rok en een enkelbandje voor de zomer. Hier vast een sneak peek.

Donderdag

Donderdag was alweer mijn laatste werkdag van de week en in de avond gingen Jorn en ik weer een wandelingetje maken met de hond. Overigens was daarvoor Jorn zijn nichtje nog geweest om onze haartjes weer wat korter te knippen voor de vakantie binnenkort.

En ik had natuurlijk mijn nieuwe rok van My Jewellery aan en daar moesten ook foto’s van gemaakt worden. Het enige waar ik even niet op had gelet, was dat de wind de verkeerde kant op stond en dus mijn rok telkens tussen mijn benen waaide, haha.

Vrijdag

Vrijdag stonden mama en ik vroeg naast onze bedjes, want we gingen samen de woonkamer van een klant van mama (More2Style) stylen. Pien wilde ook mee, want ze ging tussen alle dozen zitten.

Na een paar uurtjes waren we eindelijk klaar. Mama had al maanden hier naartoe gewerkt en vandaag mocht ze het eindelijk (zo goed als) afmaken. Ik moest mee voor zowel het stylen als voor de foto’s achteraf. Ik vind het heel mooi geworden en de bewoners zijn ook helemaal gelukkig met hun gezellige woonkamer!

In de middag zijn we samen in de tuin gaan zitten en hebben we lekker rustig aan gedaan. Na het eten gingen we toch weer even een wandelingetje maken, want het was echt nog superlekker weer. Ik had deze keer weer mijn rok aan, maar nu met een ander topje. Deze keer lukten de foto’s wel goed!

Mama maakte ook nog deze foto van mij met de zon in de verte. Supertof!

Zaterdag

Zaterdag ging de wekker om deze tijd. Waarom? Omdat ik Jorn naar Schiphol ging brengen, zodat hij een dagje naar Dortmund kon. Daarna ben ik wel nog even in bed gaan liggen hoor, maar echt slapen deed ik niet meer.

Ik was dus ook al redelijk vroeg weer uit bed en deed lekker rustig aan. Het werd superlekker weer, dus ik trok dit tropische rokje van H&M aan. Ik vind hem echt zó leuk (en pluspunt: mijn benen lijken er bruiner door!).

Nadat we ontbeten hadden en waren aangekleed, reden mama en ik naar het inkoopcentrum. We deden weer lekker rustig aan en dronken een welverdiende koffie met een appelflap erbij. Lekker hoor.

Daarna deden we boodschapjes en was het tijd om de zon in te duiken. Natuurlijk wel in mijn bikini! Moet toch een beetje voorgaren voor de zomervakantie naar Italië.

In de avond probeerde papa zijn nieuwe bbq uit door pizza’s te maken. Lekker hoor! Mama en ik hadden voor erbij een pastasalade gemaakt en ook die was erg lekker geworden.

Terwijl mijn vader binnen voetbal ging kijken, besloten mama en ik in de tuin een film te kijken. Zonder inspraak van mama besloot ik dat het Vaiana ging worden, want Disney en mama had deze nog niet gezien. Kopje thee erbij en heerlijk genieten. Wat een heerlijk dagje!

Hoe was jouw week?