Hello hello. Ik heb een heerlijk weekje gehad afgelopen week! Ik begon de week met een ochtendje strand, was een extra halve dag vrij van werk voor de diploma-uitreiking van vriendinnetje Kim en ging welgeteld twee keer winkelen. Kijk je mee naar alle foto’s van afgelopen week?

Zondag

Zaterdagavond hadden mama en ik lang zitten twijfelen of we nog even wat gingen drinken op het strand, maar we hadden allebei geen zin om te rijden en papa wilde niet mee. Dus besloten we zondagochtend vroeg naar Noordwijk te gaan en op het strand koffie te drinken en later ook te lunchen. Wat een rust nog zo rond 10 uur!

We gingen een stukje wandelen en op zoek naar een aantal strandtentjes die ik online veel voorbij zag komen. Uiteindelijk gingen we voor onze koffies zitten bij Tulum Tulum.

We dronken lekker twee kopjes koffie. Natuurlijk moest ik met ronde 1 even op de foto en dus moest papa aan de kant van de bank en mama op mijn stoel zitten, zodat ik op haar plek kon. Alles for the gram.

Met ronde twee maakte ik een soort flatlay, die ik uiteindelijk ook best leuk vond geworden. Op Instagram kun je ook nog een stukje van mijn korte broek en shirtje zien. Overigens werden we af en toe wel gezandstraald, want er zaten geen schermen of iets omheen. Maar dat geeft niet. Mama en ik maakten nog even wat foto’s en daarna wandelden we naar Beachclub O voor de lunch.

Maandag

Maandag begon weer een nieuwe werkweek en stiekem zat ik veel liever weer op het strand. Net als de dag ervoor.

Maar een perenijsje gaat er tussendoor altijd wel in.

Alsof dat ene ijsje nog niet goed genoeg was, haalden Jorn en ik ‘s avonds nog een ijsje samen. We hadden een stuk gewandeld en daar kregen we allebei lekkere trek van. We moeten vast inkomen voor de vakantie in Italië, toch?

Daarna namen we plaats achter Jorn zijn computer, om mijn verjaardagscadeau te gaan boeken: een weekendje Brugge! Eind augustus gaan we lekker drie daagjes die kant op. We zijn er allebei nog niet geweest, dus als jullie nog tips hebben, let us know!

Dinsdag

Dinsdag kwam eindelijk mijn H&M rok binnen, maar helaas; mijn kont past er niet in. Heb inmiddels wel een groter maatje besteld en hopelijk zit die 1. goed en 2. komt hij voor m’n vakantie nog binnen. Ook kwam er een boek binnen die ik had besteld bij The Book Depository voor de zomervakantie.

Voor ik naar bed ging, wilde Pien nog even kroelen en wel op mijn rug. Waarom doet ze dat toch steeds? Gek beest.

Woensdag

Woensdag hoefde ik maar een half dagje te werken, want ik had vanaf 14:00 uur vrij genomen. Maar na de lunch ging er nog wel even een ijsje in met een beetje frisse lucht.

Daarna ging ik met m’n autootje naar Kim om bij te kletsen en op te tutten voor haar diploma-uitreiking. Eindelijk had ze ook haar scriptie gehaald, woehoe! Maar eerst voorzag ze me van een kopje koffie.

Daarna ging ik Kim opmaken en breidde ik mijn eigen look nog wat uit (ik was een pakezel die dag) en gingen we naar de hogeschool (die ik overigens niet gemist heb, haha). So proud of you! Op naar de vakantie en hopelijk je master in Zweden!

Ondertussen stuurde Jorn deze foto van Panter door. Hoewel je alleen een zwarte vlek en twee ogen ziet, vind ik het effect van deze foto echt geweldig. Ik wil ook een nieuwe telefoon, haha.

Donderdag

Donderdagochtend had ik Pien even vast en toen ontdekte ze dat ik mijn raam open had. Ze wist niet hoe snel ze op de vensterbank moest gaan zitten en naar buiten moest kijken. Gekke kat!

Op werk was het alweer mijn laatste dagje voor het weekend en halverwege de dag had ik het én warm en behoefte aan koffie. Daarom haalde ik een veel te dure ijskoffie bij de benzinepomp en voor daarna ook nog een flesje ice tea green. Ik moet deze week maar weer wat bij de supermarkt halen, want dat is goedkoper.

Thuis waren er weer allemaal pakketjes bezorgd (oké, een deel bij de buren) waaronder Britt haar verjaardagscadeautje. In het weekend zouden Daphne en ik haar weer zien en daarom moesten we wel een cadeautje regelen.

Na het eten gingen Jorn en ik even met de auto weg om te tanken en toen waren we in de buurt van Pronto (een ijssalon in Hoofddorp). Daarom haalden we daar weer een ijsje. Ik wed dat het veel ijsjes gaan worden deze zomer in Italië, heerlijk!

Vrijdag

Vrijdag stonden mama en ik vroeg op voor een dagje winkelen in Utrecht. De eerste winkel waar we in gingen was de Vila en daar slaagde mama al voor twee zomerjurkjes! Ikzelf paste dit geweldige jurkje, maar vanwege de prijs heb ik hem nog even laten hangen. Misschien na de zomervakantie!

Daarna liepen we langzaam door de winkelstraat richting de Bagels & Beans om alvast koffie te drinken. Het was bijna lunchtijd en het terras zat al best vol, dus we hadden in elk geval vast een plekje kunnen vinden voor als we gingen eten. Uiteraard ging er wel een soepkom koffie in.

En moest mama even wat foto’s maken van mij met mijn koffie. Dit soort foto’s heb ik helemaal nog niet op Instagram ofzo hoor *kuch*. Ik kwam ook tot de ontdekking dat dit blijkbaar mijn ‘goede kant’ is, want ik kijk heel vaak naar die kant, haha.

Ik nam als lunch een bagel met carpaccio (ik wissel mijn creamcheese en deze nu af!). Jammie!

Nadat mama en ik allebei al goed waren geslaagd, besloten we nog even een drankje te nemen langs de gracht. Ook hadden we dorst, dus het was sowieso wel even een goed idee. Daarna winkelden we nog een beetje verder en gingen we weer naar huis. Wat een gezellige dag!

‘s Avonds maakte ik nog even een leuk kaartje voor Britt om bij haar cadeautje te doen en hoe kan het ook anders dat we er eentje geven met een Disney-quote. Ik vond hem erg leuk geworden, al zeg ik het zelf!

Zaterdag

Hoewel ik vrijdag al had geshopt, ging ik zaterdag gewoon weer, maar deze keer met Brittany en Daphne in Den Haag. Het was een ontzettend gezellige dag en wonderbaarlijk genoeg heb ik alleen deze foto van ons samen. Laten we snel weer afspreken! <3

In de avond aten we lekker in de tuin en daarna kwam Pien op schoot liggen. Gezellig! In de avond ging ik naar Jorn en keken we 13 Reasons Why. We lagen uiteindelijk best vroeg in bed. Deze week hoef ik nog maar vier dagen te werken en dan heb ik lekker 2,5 week vakantie!

Hoe was jouw week?