Hallo. Daar ben ik weer. Terug van weggeweest. Letterlijk. Vorige week zondag ben ik teruggekomen van vakantie in Italië en terugkomen in een werkritme is weer even wennen. Net als het blogritme. Maar dat probeer ik langzaam weer op te pakken. Vandaag is het tijd om nog even terug te blikken op de week voor mijn zomervakantie en de week erna. De weken ertussen houden jullie van me tegoed! Kijk je mee?

Voor de vakantie

Deze zondag is inmiddels alweer eventjes geleden, maar het werd een lekker relaxte dag. Ik trok een luchtige outfit aan (want warm).

Daarna ging ik lekker even wat dingen doen voor mijn blog. Natuurlijk wel met een kopje koffie erbij. En ook mijn nagels kregen weer een kleurtje.

Aan het einde van de middag ging ik nog met Jorn en zijn broer lekker borrelen bij Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos. Ice tea green en bitterballen, jammie!

Daarna was het alweer tijd voor een nieuwe werkweek. Maar wel de laatste voor mijn vakantie en het werd dan ook lekker druk. Ik dronk een kopje ijskoffie van het AH eigen merk, maar die vond ik stiekem niet zo heel lekker.

Tussendoor spiekte ik even snel bij Eurostar of de treintickets voor Londen in oktober al te boeken waren. En dat was zo! Bovendien waren ze ook nog eens goed betaalbaar, dus ik heb ze geboekt!

In de avond keken Jorn en ik ook meteen naar wat hotels, maar we kozen uiteindelijk nog niks. We gingen nog even wachten tot na de vakantie (uiteindelijk. Was eerst niet de bedoeling, maar dus wel gunstig!).

Dinsdags was ik vanuit een afspraak bij een klant naar huis gebracht en daarom moest ik woensdag een keertje weer met de trein naar werk. Maar dat was niet erg, want ik stond én in de zon én kon eindelijk weer eens een lekker bakkie koffie halen.

Gelukkig stond mijn autootje er nog na een nachtje Leiden, haha.

In de avond hadden we een bootje gehuurd en iedereen had wat te eten mee genomen, want we gingen meteen vanuit werk door om lekker te varen door Leiden. Superleuk!

En we hadden dus allemaal hapjes om te eten. Wraps, pastasalade, stokbrood.. Yum.

Kijk ook hoe leuk dit roze huisje is! Hier wil ik echt een keer heen om te shooten (als ik nog weet waar het ongeveer zit, haha).

Thuis lag er een pakketje op me te wachten van H&M; de rok die ik eerder bestelde, maar dan een maatje groter. Die zit perfect, yay!

Donderdag stapte ik na mijn laatste werkdag voor de vakantie in de auto en toen zat er een dikke vogelklodder op mijn ruit. En die ging er ook niet af. Ik moest met een schuursponsje het eraf poetsen.

Daarna begon ik met spullen verzamelen voor de vakantie. Dat is altijd lastiger dan je denkt. Ik neem het liefst mijn hele kledingkast mee.

Vrijdag moesten Jorn en ik nog een aantal boodschapjes halen in het centrum van Hoofddorp, een snel bezoekje aan de opa’s en oma’s doen en daarna onze laatste spullen inpakken. Ik kocht onder andere een elektrische voetvijl voor de eeltplekken onder mijn voet.

Daarna reden we naar mijn opa om daar nog een paar nachtjes te blijven voor we op vakantie zouden gaan. Ik zette meteen mijn nieuwe horloge op de foto: die had ik die ochtend opgehaald bij Juwelier De Haas voor een samenwerking (met Breil & Brandheroes. Ik mocht het horloge bij de juwelier ophalen). Ik ben er superblij mee! It’s so pretty.

We kregen lekker van opa vis met salade en patatjes. Jammie! We hebben onze buikjes weer rond gegeten.

Zaterdags deden we lekker rustig aan en bleven we gezellig in de buurt van opa. ‘s Middags keken Jorn en opa samen naar sport op tv en dus zette ik even mijn horloge wat beter op de foto. In opa zijn tuin! We gingen die avond vroeg naar bed en vertrokken die nacht om 4u richting Italië. Meer daarover in aparte blogs!

Na de vakantie

Op zondag 29 juli kwamen we weer naar huis van onze vakantie. We hadden een goede reis naar huis en waren rond 15u alweer bij mijn opa. Daar bleven we even lekker lang uitrusten en aten we ook. Natuurlijk kregen we ook een toetje: ijs met slagroom.

Maandag hadden Jorn en ik gelukkig allebei nog lekker een dagje vrij. Ik deed in de ochtend rustig aan, keek afleveringen van The Vampire Diaries (het allerallerallerlaatste seizoen ever) en dronk natuurlijk een kopje koffie.

Pien deed lekker lui met me mee. Ze was weer de hele nacht weggeweest, dus lag de halve dag voor pampus. Ik deed met Jorn wat boodschapjes en filmde twee video’s (die hopelijk snel online komen ook!).

En toen was het weer tijd om te werken. Deze keer met lekkere ijskoffie, haha! Het was wel weer even wennen om in het ritme te komen en zeker de eerste paar dagen heb ik best vaak last gehad van hoofdpijn door het warme weer en het computerscherm. Inmiddels is het alweer alsof ik nooit weg ben geweest, haha.

Ik besloot mijn ‘nog-te-reviewen-lade’ maar weer eens te openen en haalde daar dit paletje maar eens uit. Die lag er nu al zo lang en ging ik toch niet meer behandelen in een review. Ik swatchte hem uiteraard wel even voordat ik hem in mijn oogschaduwlade legde. Pretty!

Vrijdag werd het weer heet. Maar ik had eerst nog een afspraak in Amsterdam en daarom trok ik deze outfit aan. Een rok waar ik verliefd op ben met gewoon een lekker simpel wit blouseje (ook al lijkt het een t-shirt).

Stiekem ben ik niet zo’n heeeel groot fan van Amsterdam, maar zo met het zonnetje en die blauwe lucht erbij is het wel mooi!

Mama pikte me op van het station en daarna reden we naar het inkoopcentrum. We hadden allebei nog niet geluncht en daarom aten we daar een broodje met filet americain. Lekker hoor.

En in de avond gingen we weer buiten de deur eten. We namen plaats bij Plein 14 met een vriendin van mama en haar moeder. Ik besloot, mede door het warme weer, eens iets anders te bestellen: een maaltijdsalade met carpaccio. Het was nog lekker ook! Moet ik vaker doen. Daarna gingen we naar Mamma Mia 2 in de bioscoop! Wat een leuke film is dat (ik wil nog een keer).

Zaterdag deed ik weer lekker rustig aan, dronk ik koffie in de tuin en haalde ik wat boodschapjes met mijn ouders samen.

In de middag reden we nog even naar Lisse, omdat daar een soort marktje aan de gang was. Daar spotte ik dit veel te leuke canvastasje. Die was toepasselijk geweest voor de vakantie! De prijs was iets minder grappig en daarom liet ik hem ook maar gewoon hangen.

In een winkeltje spotte ik deze superschattige lampjes van A Little Lovely Company en ik heb meteen cadeau-inspiratie op kunnen doen voor Jorn zijn neef en de vrouw van zijn neef. Zij zijn bijna uitgerekend van hun tweede!

Thuis nam ik nog even lekker tijd voor mezelf, haalde ik weer een product uit de review-lade en swatchte hem maar gewoon. Ook al zo mooi!

Daarna gingen we gezellig barbecuen bij de buurtjes. Er was natuurlijk veel te veel eten en de tijd ging supersnel, maar het was wel weer een gezellig avondje. We hebben weer gelachen! Jorn en ik keken nog even een stukje van Orange Is The New Black (nieuw seizoen, yes!) en gingen daarna lekker slapen.

Hoe was jouw week?