Hii. Afgelopen week was het alweer de tweede week dat Jorn en ik het huis voor onszelf hadden. Daar maakte ik dan ook lekker gebruik van door heel veel blogs te typen, foto’s te maken en video’s te filmen. Zo filmde ik afgelopen week meerdere collabs! Kijk je weer mee naar een nieuwe A Week With Joyce?

Zondag

Jorn ging zondag met een vriend op stap en daarom had ik lekker de ochtend en deel van de middag voor mezelf. Ik ging sinds lange tijd weer in bad en las daarbij het boek Paper Towns. Ik vind het absoluut geen stom boek, maar het lukt me maar niet om erin te komen.

Daarna zette ik koffie en was het tijd om een video te editen en blogjes te gaan typen. Ik bewerkte onder andere de tweede vakantie shoplog, die inmiddels ook al online staat.

Daarna kreeg ik ineens superveel zin om met make-up te spelen, dus dat ging ik ook lekker doen. Ik probeerde weer eens een ander soort ooglook uit. Het kostte best wat tijd, maar ik vond het resultaat wel heel tof. Ik hoop er binnenkort een artikeltje over online te kunnen zetten.

In de avond was het tijd om turnen te kijken, want Epke stond in de toestelfinale rekstok op het EK. Ik had vervolgens wel even ruzie met NPO 1, want ze zonden echt één turner uit en daarna schakelden ze over naar voetbal. Naaiers. Gelukkig zonden onze zuiderburen wél de gehele finale uit en kon ik Epke alsnog zien!

Maandag

Een nieuw kleurtje nagellak op mijn nagels. Deze is van Kiko en kocht ik in Italië. Heel erg mooi, maar wel ook heel erg herfstig.

In de avond ging ik weer lekker foto’s bewerken en de video voor dinsdag inplannen. Pien hield me gezelschap door op schoot te klimmen. Mijn laptop was daardoor net een beetje te ver weg, haha.

Dinsdag

Outfit of the daaaaay. Lekker comfy, maar toch leuk voor naar m’n werk!

In de avond maakte ik het artikeltje af over het Too Faced Natural Face palette, want daar was ik al veel te lang mee bezig. Heb jij hem al gezien? – klik!

Woensdag

Woensdagavond pikte ik na werk Britt op van haar werk en reden we door naar Domino’s. We hadden namelijk afgesproken om samen te eten, maar last minute besloten toch ook nog video’s te gaan filmen. Britt wilde graag een pizza mukbang (het soort video waar ik eigenlijk echt een gruwelijke hekel aan heb, maar waar ik wel een keer een uitzondering voor wilde maken, haha).

Een charmante selfie kon niet ontbreken. Het is net alsof ik gaap hier, hahaha.

We waren supersnel met filmen en gingen daarom nog even een rondje lopen om wat foto’s te maken. Onderweg naar een leuke locatie kwamen we in een soort kattenhemel. Deze twee uitslovers kwamen even om aandacht vragen (en kort ervoor kwamen we ook al een andere kroelkat tegen!). ZO LEUK.

Het was lastiger dan we dachten om een leuke plek te vinden, maar uiteindelijk wisten we toch een aantal plekjes te vinden waar ook wat leuke foto’s zijn gemaakt. Nu nog even de zomersere foto’s eerst opmaken en dan passen deze beter in mijn feed, haha.

Daarna hadden we zelfs nog tijd om een film te kijken. We gingen voor Finding Dory. Echt, ik hou van die film. Rond 23u brachten Jorn en ik Brittany weer naar de bushalte, want wij moesten de volgende dag gewoon weer werken.

Donderdag

Alweer de laatste werkdag van de week en we kregen een klant op bezoek die cake had meegenomen. Lekker!

Vrijdag

Vrijdagochtend deed ik lekker rustig aan, trok een leuke outfit uit de kast en stapte daarna in de auto. Ik ging namelijk Irina van het station ophalen, omdat we hadden afgesproken om samen video’s te filmen. We begonnen natuurlijk wel met een lunch.

Daarna was het tijd om lekker veel te filmen. We hadden het plan om in totaal vier video’s te filmen en op de een of andere manier is het ons nog gelukt ook. Hoe weten we nog steeds niet, want wij zijn normaal helemaal niet zo productief samen.

We hadden zelfs nog even tijd om foto’s te gaan maken voor onze blogs en Instagram voordat ik Irina weer afzette op het station. Hier zien jullie mijn nieuwe hoesje van iDeal of Sweden en ik vind hem echt geweldig met die meloentjes! #gekregen

Toch kon ik het in de avond niet laten om nog even op AliExpress rond te neuzen. Daar zag ik deze superleuke telefoonhoesjes en ik wilde ze zo graag bestellen voor Jorn en mij. Ik heb toch nog eeeeventjes gewacht.

Zaterdag

Zaterdagochtend deden Jorn en ik weer lekker rustig aan, haalden we boodschapjes en dronken we koffie met een stroopwafel van de markt. Ook keken we naar Suits (echt, ik was vergeten hoe leuk die serie is). Inmiddels moeten we alweer wachten tot seizoen 7 op Netflix komt.

In de middag moest Jorn voetballen en dus ging ik weer lekker aan mijn YouTube-kanaal werken. Video’s editen en opnemen. In de avond waren Jorn en ik ook weer lekker lui en keken we serie. Heerlijk relaxed!

Hoe was jouw week?