Hii. Afgelopen week gingen Jorn en ik lekker samen koffietjes doen, kwamen mijn ouders weer terug van vakantie, moest er gewoon gewerkt worden en waren Jorn en ik een weekend naar Brugge. Kijk je gezellig mee naar deze nieuwe A Week With Joyce?

Zondag

Zondagochtend werd ik al vroeg wakker en kon ik niet meer slapen. Ik liet Jorn nog even liggen en ging zelf vast naar beneden. Pien haar voerbak en -navulblik waren leeg, dus die ging ik bijvullen. Ik gooide alleen per ongeluk de brokjes naast het blik. Maar dat geeft niet. Pien had zo’n trek, dat ze vast begon met de gevallen brokjes opeten. Handig!

Daarna gingen Jorn, Jorn z’n broer en ik wandelen met de hond van Jorn in het bos. Het was niet heel lekker weer, maar het was wel even lekker om een stukje te lopen. En zo kon Vino zijn energie een beetje kwijt.

We besloten nog even bij het pannenkoekenpaviljoen te gaan zitten na onze wandeling. Omdat Jorn en ik al best veel ontbeten hadden, namen wij alleen een koffietje. Lekkerrrrr.

En in de middag gingen we nog even naar Hoofddorp centrum, want we hadden (de dag ervoor al) bedacht om een kopje koffie daar te doen. In eerste instantie wilden we gaan voor een koffietje met een gebakje.

Maar het was alweer wat later en we hadden inmiddels wel trek gekregen. Het werd dus lunchen bij Zoet & Zalig.

Ik ging voor kroketjes op brood en Jorn voor een hotdog met frietjes. Superlekker weer allemaal!

Maandag

Maandag had ik weer een dagje gewerkt en in de avond ging ik aan de slag met de video samen met Irina. Dit werd de screenshot van onze thumbnail, leuk!

Ook zag ik van alles voorbij komen over de nieuwe highlighters van NikkieTutorials in samenwerking met Ofra. Ik wil die roze variant, so pretty!

Dinsdag

En weer een dagje werken. In de ochtend en het begin van de middag werkte ik aan een blog voor op onze eigen website.

In de middag keek ik even op LinkedIn tussen mijn voorgestelde connecties en ineens zag ik Sanne Wevers ertussen staan. Ik heb stiekem wel even getwijfeld of ik een connectieverzoek ging sturen, maar ik heb toch maar besloten het niet te doen, haha.

Woensdag

Woensdagochtend kroop Pien weer even op schoot vlak voor werk. Die dag zouden mijn ouders ook weer thuiskomen van vakantie, dus ik stuurde vast een foto dat Pien weer klaar was voor extra schootjes.

We hadden een jarige op werk en dus hadden we taart. Jammie!

Mijn ouders waren pas later op de avond thuis, dus ik at eerst pizza en nam daarna een ijsje. Pien vond mijn ijsje ook erg interessant en probeerde er telkens aan te likken. Is niet voor Pientjes.

Op Facebook zag ik DEZE PUPPY voorbij komen. I NEED ONE. Kijk nou hoe leuk deze kruising is!

Donderdag

Laatste werkdag van de week en dit werd mijn outfit. Comfy, maar toch ook representatief.

In de middag ging ik weer eens aan de slag in Mailchimp met een nieuwsbrief. Ik vind dat programma echt interessant om mee te werken en ik word er steeds beter in.

Donderdagavond kwam Pien weer gezellig op mijn schoot, ook al waren mijn ouders gewoon weer thuis. Alsof ze mij gemist had van mijn dag werken.

Jorn was in de avond even langs gekomen. Omdat hij nog wat spullen van het ‘proef-samenwonen’ moest ophalen, kwam hij met de auto. Toen hij wegging, zwaaide ik hem uit vanaf de bank en dat vond Pien erg interessant. Ik hing een beetje over de rugleuning van de bank en Pien besloot dus op mijn rug te gaan zitten, zodat ze naar buiten kon kijken. Rare kat!

Vrijdag

Naar het weekend keek ik al de hele week uit, want ik mocht eindelijk mijn verjaardagscadeau van Jorn gaan innen. Ik had een weekendje Brugge gekregen en we gingen er eindelijk naartoe! Omdat ik de outfit van de dag ervoor zo leuk vond, moest die ook mee naar Brugge om op de foto te zetten. Jorn was overigens weer de perfecte instaboyfriend, want hij wist weer allerlei leuke plekjes te spotten.

We gingen gewoon lekker rondwandelen en al de toerist uithangen. Opeens wandelden we langs een pandje en het kwam me bekend voor. Bleken mijn ouders in dit hotel te hebben overnacht een tijd geleden! Grappig hoe ik dat herkende van foto’s van mama. Overigens zien zowat alle pandjes in Brugge er zo oud en historisch uit. Supermooi!

Na een kilometertje of 10 besloten we maar een kopje koffie te gaan drinken bij een tentje die we eerder op de dag hadden gezien. Hele lekkere koffie! We zijn er zondags ook nog heen gegaan en jullie kunnen een hotspot-artikel verwachten binnenkort!

In de avond besloten we lekker Italiaans te gaan eten, omdat dat altijd goed is. Bovendien zat deze in de buurt van ons hotel, dus dat was ook wel chill. Ik bestelde de trio spaghetti en kreeg daarbij spaghetti carbonara, spaghetti pesto en spaghetti bolognese. Mijn favoriet was de pesto! Erg lekker en weer eens wat anders zo’n trio!

Zaterdag

Hotelontbijtjes zijn altijd de beste ontbijtjes, haha. We sliepen in Hotel de Medici (een viersterrenhotel met luxe, grote kamers, uitgebreid ontbijt en wellness!) wat we hadden geboekt via Weekenddesk.nl. Echt een aanrader overigens, want we betaalden voor 2 nachten bijna net zoveel als dat je voor één nacht betaalde als je direct via het hotel boekt. Of misschien hadden we gewoon geluk, maar het hotel was chill en had een goede locatie dicht bij het centrum!

Omdat we zoveel ontbeten hadden, hoefden we niet al te uitgebreid te lunchen. We gingen dus voor wafels met fruit (moet ook wel in België) en het was erg lekker! We zaten bij een tentje in de Geldmuntstraat, maar ik weet helaas niet meer hoe het heet. Het heeft een beetje een tearoom uitstraling.

In de ochtend hadden we een beetje gewinkeld, dus na de lunch brachten we onze spullen even snel naar de hotelkamer. Daarna wandelden we naar Brouwerij De Halve Maan – de enige nog actieve brouwerij in Brugge – voor een rondleiding. Superinteressant en we werden ook nog even naar het dak geleid voor het prachtige uitzicht.

Na de rondleiding konden we onze tickets inwisselen voor een echte Brugse Zot (gebrouwen bij deze brouwerij). Ja. Je ziet het goed. Bier. Joyce aan het bier. Ik haat bier. Maar ik moest het wel proberen. En nee, ik vond het niks. Maar ik kan in elk geval zeggen dat ik de Brugse Zot eens geproefd heb, haha! Overigens is die tour ook wel echt een aanrader als je in Brugge bent.

We hebben echt ontzettend veel gelopen zaterdag. Aan het einde van de dag stond de teller op 19 kilometer. Pfoe. We liepen trouwens elke dag langs dit kunstwerk: een walvis van allerlei stukken plastic en ander afval verzameld uit de plasticsoep die wereldwijd in zeeën en oceanen drijft. Heel bijzonder om te zien! Overigens waren er nog veel meer kunstwerken te zien vanwege de triënnale die binnenkort in Brugge plaatsvind.

Hoewel het in Nederland echt stormachtig weer was, hebben wij gewoon een dag gehad waarbij wolken en zon elkaar afwisselden. Heerlijk (ook al was het zonder zon best fris). Ook elke dag spotte ik dit te leuke roze huisje, dus ik moest wel een keer ermee op de foto.

Zondag

En omdat ik zondag toch maar twee foto’s in de aanbieding heb, plak ik ze er maar meteen achteraan. In ons hotel hingen allemaal superleuke kattenschilderijen. Ik vind ze echt geweldig, haha!

We bezochten zondags twee musea, wandelden een rondje voor wat foto’s en dronken nog een keer koffie bij de leuke hotspot van vrijdag. Zoals ik al zei, binnenkort een apart artikeltje over deze hotspot. En trouwens: ik heb ontzettend veel gevlogd, dus binnenkort komt er een uitgebreid verslag van ons weekendje online! Zondagmiddag rond 13u stapten we weer in de auto en reden we naar huis. Het was een heerlijk weekendje!

Hoe was jouw week?