Hii. Deze week is het een korter en stiekem ook niet zo spectaculair overzichtje, maar ik wilde hem toch graag met jullie delen. Na een weekendje Brugge was het weer tijd om te werken, maar deed ik in het weekend weer genoeg leuke dingen; zoals heel veel eten. Kijk je mee?

Zondag

Van zondag op maandag had ik bij Jorn geslapen en dus ging ik ook vanuit daar naar mijn werk. In de ochtend moest ik lachen om Panter, want ze stond echt even te twijfelen of ze vanaf de bank (onderin de foto) naar de tafel ging springen. Uiteindelijk besloot ze het toch niet te doen.

Op werk werd ineens een taart bezorgd. Eén van onze klanten was heel blij met ons werk en wilde ons daarom alvast trakteren op wat lekkers. Nou, dat gaat er altijd wel in hoor!

Dinsdag

Tijdens een dagje werken, raakte ik in gesprek met Kim (van Kim Carolina) over schoenen en toen liet ik weten dat ik zelf verliefd ben geworden op deze (beetje dure) laarsjes. Ik wacht geduldig tot Zalando me een korting stuurt (ook omdat ik nog een tweede paar op het oog heb en dus wil kijken welke ik leuker vind).

Wat ik wel bestelde, was een regenjas. Vorig jaar was ik weer eens te laat met bedenken dat ik zoiets wilde en toen waren alle mooie regenjassen al uitverkocht. Dus ik kon er dit jaar maar beter op tijd bij zijn. Ik bestelde hem bij America Today voor zo’n 60 euro. Goede prijs voor een jas wel.

Woensdag

Workie workie. Weer een dagje op kantoor aan het werk en het was lekker druk.

In de avond wilde ik een blog typen, maar ik was helemaal gaar van het werken. Wel bewerkte ik de foto’s alvast, want ik hoopte later in de week het artikel af te maken. Dat was niet gelukt, dus hopelijk lukt het deze week!

Donderdag

Donderdag was mijn regenjas eindelijk binnen. Een dag eerder waren ze al geweest, maar toen was er niemand thuis. Nu wel gelukkig! Natuurlijk ging de verpakking meteen na deze foto eraf.

Daarna ging ik even lekker tutten met wat make-upjes. Ik pakte wat producten die ik toch niet ging reviewen en probeerde ze op mijn hand. Zie hier een supermooi limited edition palette van Becca die ik kocht in Italië bij de Sephora. SO PRETTY <3

Vrijdag

Vrijdagochtend deed ik lekker rustig aan, want ik had in de middag met oud-collegaatje en vriendinnetje Quinty afgesproken. Ik besloot weer eens wat kleren te pakken die ik al een tijd niet had aangehad. Een blouseje van Only en een girlfriend jeans van H&M.

Oh en hier zien jullie de regenjas! Ik vind hem echt heel leuk en ben benieuwd of die ook een beetje warm gaat zijn in de herfst. Hij staat in elk geval wel heel leuk, haha.

Daarna fietste ik naar Quinty en samen door naar De Beren in Hoofddorp centrum voor een overheerlijke lunch. We kletsten heeeel wat bij onder het genot van kroketten op brood en een portie krulfrietjes. Jammie!

Daarna ging ik weer naar huis en dronk ik nog koffie in de tuin met mama. Ze was ondertussen bezig om een foto te maken voor op Instagram en Pien vond haar setting wel heel erg gezellig. Gekke kat.

Hier kunnen jullie het net even wat beter zien. Ze was precies in het hoekje van de tuinset gaan liggen en stond dus hoe dan ook op de foto’s, haha. Ach, staat wel gezellig. Na de koffie reden we nog even snel naar Intratuin.

Daarna ging ik naar Jorn, want zijn ouders waren weer terug van vakantie. We gingen daarom ook gezellig met vijven eten bij La Cubanita in Haarlem. Vind tapas ook altijd echt wel lekker en een leuk concept!

Zaterdag

Zaterdagochtend werden Jorn en ik alweer op tijd wakker van de wekker, want we wilden nog even naar de markt en boodschappen doen voordat ik weg zou gaan. Ik had namelijk met twee oud-klasgenootjes afgesproken om in Leiden te lunchen en ook weer eens bij te kletsen. Door middel van deze foto lieten we weten waar we stonden te wachten, haha.

We gingen lunchen bij The Yoghurt Barn (verschil met de dag ervoor moet er wezen he, haha). Superlekker ook altijd! Het was heel erg gezellig en we hebben hartstikke veel gekletst. We keken daarna nog een paar winkels en gingen toen alledrie weer naar huis. Moeten we vaker doen! In de avond ging ik nog even op visite bij vrienden van mijn ouders vanwege een verjaardag en daarna keken we Dance Dance Dance terug.

Hoe was jouw week?