Hi allemaal. Waar ik vorige week nog een korte week met jullie deelde, compenseer ik het vandaag weer met een bomvol overzicht van afgelopen week. Ik ging onder andere met mama naar een beurs, bracht een bezoekje aan de House of Rebels persdag en ging op kraamvisite. Kijk je weer gezellig mee?

Zondag

De zondag begon met een bezoekje aan Show Up event met mama in de Expo Haarlemmermeer. Gelukkig lekker naast de deur. Het zou die dag lekker weer worden, dus we gingen vroeg. Koffie was dus wel nodig.

En de locatie waar wij onze koffie dronken was ook nog eens heel fotogeniek, dus uiteraard moest mama even een foto van me maken.

Daarna gingen we uitgebreid overal kijken. We maakten onder andere praatjes met huidige merken van mama d’r shop en deden ook weer inspiratie op voor nieuwe merken. Deze kaart van Zoedt vond ik erg leuk (ook al drink ik niet echt wijn, haha).

Ook bij de stand van House Doctor zagen we weer genoeg moois.

Ook Anna+Nina had een eigen stand op Show Up. Ik ging er even snel kijken, want ze hebben altijd wel hele mooie dingetjes.

Gelukkig waren we niet al te laat weer klaar, zodat we nog even in de tuin konden zitten met koffie erbij. Daarna ging ik aan de slag met het inpakken van een kraampakketje voor de neef van Jorn en zijn zwangere vrouw. Alsof ik het aanvoelde, werd ik tijdens het inpakken gebeld door Jorn dat de baby geboren was. Mooie timing!

Maandag

Maandag maakte ik zelf geen foto’s, maar ik kreeg wel van mijn broertje deze foto van Pien doorgestuurd. Ze lag weer eens met haar tong naar buiten te slapen, haha.

Dinsdag

Dinsdag was het natuurlijk ook weer gewoon een werkdagje en dus was koffie wel weer nodig. Ik ben de laatste tijd echt gek op ijskoffie!

Later op de dag keek ik op Instagram en ontdekte ik het volgende: Urban Decay komt binnenkort weer met een nieuw palette en oh my gucci wat ziet die er mooi uit. Ik heb deze nodig in mijn leven.

In de avond waren papa en mama wat later thuis, dus Jorn en ik konden lekker beneden Netflixen. We gingen de allerlaatste Pirates film kijken met een kop thee erbij.

Woensdag

En van het ene oogschaduwpalette nieuws, viel ik zo in het volgende nieuws. Op de Instagram Stories van Lottelovesbeauty zag ik namelijk dit oogschaduwpalette van Too Faced, die ook binnenkort uitgebracht gaat worden. HOE LEUK IS DEZE. Ook nodig.

Het was echt vies weer die dag, want het heeft gewoon de hele ochtend tot ergens halverwege de middag kei- en keihard geregend. Bah. Gelukkig zat ik wel lekker binnen. Maar dan nog.

In de middag probeerde ik deze ice tea van Lipton. Normaal heb ik de gewone green tea, maar nu dus met jasmine lychee smaak. Ik weet niet zo goed of ik het nou lekker vind of niet. Geef mij dan toch maar de gewone ice tea green.

In de avond ging ik voor het eerst in 8 weken weer sporten. De zomervakantie van het turnen zat er weer op, dus het werd wel weer eens tijd om actief te worden. Ik had overigens wel een nieuw sporttopje aan, dus dat motiveert altijd wel.

Donderdag

Normaal werk ik op donderdag, maar ik had deze keer een dagje geruild vanwege de House of Rebels persdag. Dit werd mijn outfit van de dag. Nieuwe broek van WE en toevallig ook een topje van WE. Qua schoenen koos ik voor het eerst in tijden weer voor mijn leren laarsjes van Zign, die ik afgelopen najaar kocht.

Ik ging samen met Irina naar het event, maar het idee was om eerst nog even te gaan lunchen en foto’s te maken. Mooi mislukt, want onderweg naar de Bagels & Beans begon het KEIHARD te regenen, dus we waren allebei zeiknat. Zoals je ook wel aan mijn broek kunt zien.

Ik ging weer voor mijn oude vertrouwde favoriete bagel met creamcheese. Verveelt nooit!

Daarna wandelden we naar de locatie van het event en kwamen we weer nat aan (weer door de regen + ik kreeg expres een plens water van een marktkraam op de Albert Cuyp over me heen, echt heel fijn #not). De ingang was al een feestje om te zien!

Irina en ik kwamen Melissa van Glam and Glitters en Priscilla van Belle Vie Fashion tegen, maakten een praatje, namen alvast een cakepop en gingen daarna aan de wandel langs en aan de praat met diverse merken. Er komt binnenkort nog een apart verslagje van het event online!

Nog even samen op de foto en daarna gingen we weer langzaam richting huis. We zijn er ook best lang geweest die middag en waren allebei hartstikke moe toen we eenmaal in de trein zaten, haha.

Vrijdag

En omdat ik dus donderdag vrij was, werkte ik voor een keer op vrijdag. Nog steeds moe natuurlijk. Het voelde ook wel raar, want het voelde net alsof het weer maandag was. Maar gelukkig niet, haha.

Wat wel een voordeel is van op vrijdag werken: de onverantwoorde airfryer snacks een keer niet missen. Die kaassoufflé ging er wel in hoor.

Eenmaal thuis was ein-de-lijk mijn pakket van Hunkemöller bezorgd. Ik bestelde het maandag al en ze hadden al twee keer voor een dichte deur gestaan. Ik bestelde een setje en een body van de nieuwe Pamela RF collectie. Supermooi!

Ook bekeek ik de goodiebag van de dag ervoor eens goed. Zoveel goodies en informatie! Ben benieuwd naar alles (bijna al het eten is al op, haha).

Zaterdag

Zaterdag waren Jorn en ik er redelijk op tijd uit, want Jorn had afgesproken met wat vrienden nog voordat hij moest voetballen. Dus ik ging met mijn ouders mee boodschappen doen. Daarvoor moest ik lachen om Pien, want ze ging precies tegen mijn vader zijn laptop aan liggen (omdat ze weet dat ze er niet op mag zitten, wat ze natuurlijk liever doet). Gekke kat.

Dit was mijn outfit van de dag: comfy high waist jeans van WE met een gestreepte top van Costes.

Ik pakte nog even een cadeautje in en zorgde ervoor dat alles klaarstond, want ik zou met Jorn z’n ouders en broer meegaan op kraamvisite bij het nieuwe familielid!

En daar zit ik dan. Vet ongemakkelijk (ik durfde echt amper te bewegen, haha) met een meisje van een weekje oud op schoot. Het is dus het dochtertje van Jorn z’n neef, dus eigenlijk zijn achternichtje. Stiekem zeg ik gewoon mijn achternichtje, hihi. Jorn kon er vanwege de voetbal helaas niet bij zijn, dus we gaan binnenkort nog een keertje samen terug.

Omdat de familie in Zandvoort woont, reden we door naar de viskraam op het strand om kibbeling met friet te eten. Lekker!

Daarna reden we naar huis, haalde ik mijn slaapspullen thuis op en gingen we door naar een feestje van Jorn z’n tante. Zij en haar vriend werden samen 100 en dat vierden ze uitgebreid. Ik besloot eens gek te doen en bestelde tot twee keer toe rosé en het was nog lekker ook. Moet ik stiekem toch vaker doen. Het werd behoorlijk laat en ik sliep dan ook ontzettend snel.

Hoe was jouw week?