Hoi hoi. Deze week is het weer een kort overzichtje – sorry! Het is soms best lastig om leuke foto’s te blijven maken terwijl ik 32 uur werk en dus gewoon een groot gedeelte van mijn week op kantoor zit. Toch heb ik weer geprobeerd er iets leuks van te maken. Zo ging ik van weinig sporten naar een soort van #fitgirl. Kijk je mee?Zondag

Zondag ging ik samen met mama naar Haarlem. Daarom was ik op tijd thuis van Jorn en voordat we weggingen, kroop Pien nog even op schoot.

Ik ging met mama naar Haarlem om een cadeautje voor mijn beste vriendin te halen, omdat mama nog wat moest ruilen en we even snel bij Homestock en My Jewellery wilden kijken. Bij Homestock zag ik deze supermooie eettafelstoelen. Jorn vond ze ook mooi! Dat heb ik dus wel even gescreenshot in onze WhatsApp-chat. Als bewijs.

Mama moest wat dingen ruilen en terugbrengen bij WE, maar we gingen ook even snel wat dingen passen. Ik paste deze superleuke trui en hij staat inmiddels op mijn wishlist!

Ook was sinds kort de My Jewellery in Haarlem open, dus ik wilde zeker even een kijkje nemen. Wat een mooie winkel! Ik kocht er voorlopig nog even niks, maar ga zeker nog eens terug. We waren niet zo lang in Haarlem en genoten daarna thuis nog even in het zonnetje.

Dinsdag

Maandag had ik geen foto’s gemaakt, maar hierbij een korte samenvatting: ik moest een dagje werken en in de avond ging ik voor het eerst crossfit doen met een vriendin van mama. Jeetje wat was dat zwaar, maar stiekem vond ik het ergens toch ook wel leuk (ook al wat het een kwalitatief uitermate teleurstellende workout, haha). Dinsdagavond deed ik vrij weinig en ging ik video’s kijken voor ik naar bed ging.

Ook wil ik jullie mijn nieuwe sleutelhanger laten zien: dit is een sleutelhanger met een vergeet-me-nietje en heeft mama gekocht bij Alzheimer Nederland. Hiervan gaat de opbrengst naar onderzoek naar Alzheimer. Laten we hopen dat er een dag komt dat niemand meer hoeft door te maken wat wij hebben doorgemaakt met mijn omaatje.

Woensdag

Woensdag was weer een kantoordagje en daarom bij dezen een throwbackje naar Brugge. Ik kon wel een koffietje gebruiken.

Ik had maandagavond al gesport, maar woensdagavond stond ik gewoon weer in de turnhal. Wel voor de laatste keer op woensdag (vanaf volgende week turn ik op donderdag). Ik deed stiekem ook niet zoveel als ik had gehoopt, want ik had echt zóveel spierpijn. Daarna reed ik met twee vriendinnen naar de Maccie (oude traditie, oeps). Ik ging voor een Happy Meal, lekkerrrrr.

Donderdag

Laatste werkdag van de week en weer even een throwbackje naar Brugge. Deze foto gebruikte ik overigens ook voor het artikel waarin ik 5 happy moments van de afgelopen tijd met jullie deelde. Heb jij hem al gezien? Nee? Klik!

In de avond hadden Jorn en ik zin in een ijsje, dus reden we naar Maccie (ja, alweer. Joyce was alweer bij Maccie. Toch niet zo’n #fitgirl). Ik ging voor de McFlurry karamel zeezout en Jorn voor de oreo. Die vond ik stiekem lekkerder, maar deze smaakte ook erg goed hoor.

Vrijdag

Ja, je ziet het goed. Weer een foto in sportkleding. Ik ging namelijk voor de derde keer in één week sporten (toch weer een beetje #fitgirl). Ik ging met mama mee een circuittraining doen in het bos. Ik heb nu een proefmaand bij Crossfit Hoofddorp en daar kan ik zowel binnen als buiten mee trainen.

Dit is trouwens de locatie waar we sportten, maar alle gewichten en attributen voor de oefeningen hadden we alweer netjes opgeruimd voordat ik deze foto maakte. Het was een pittige workout (we deden alle oefeningen in duo’s), maar achteraf voelde ik me wel lekker en voldaan.

Mama gaat na het sporten weleens met wat mensen van de groep koffie drinken bij een zorgboerderij in de buurt. Omdat ik nieuwsgierig was, haalde ik mama over om er samen even heen te gaan. Voor Irina maakte ik deze foto van de paardjes die daar stonden. Vond ze helemaal leuk, haha.

Daarna gingen we in het zonnetje aan de koffie en deelden we een appeltaartpunt. Ja. Je moet jezelf toch belonen als je voor de zoveelste keer gaat sporten in één week (daar gaat de #fitgirl weer). Erg lekker en even gezellig!

De rest van de dag voerde ik vrij weinig uit. Ik zat zelfs een tijdje op de bank met Pien op schoot. De muts schrok zich ineens uit het niets een ongeluk en sprong als een idioot van mijn schoot af. Ik had een nogal dunne broek aan, dus haar nagels gingen er recht doorheen. Zie hier de oorlogswonden (d’r nagels zaten echt letterlijk onder mijn vel en het deed zó’n pijn).

In de avond ging ik nog even naar Jorn toe en keken we Outlander (nieuw seizoen op Netflix!). Panter was er ook gezellig bij en lag echt heeeel charmant op de grond te liggen. Ze is gek op het tapijt op Jorn z’n kamer.

Zaterdag

Ik was niet bij Jorn blijven slapen, omdat ik de volgende dag weer vroeg m’n bed uit moest. Mama en ik zouden namelijk op een fair staan bij ons in de buurt. Hoewel er geen regen voorspeld was, kwam er toch een behoorlijk donkere lucht aan en spetterde het ook een tijdje. Dat zorgde wel voor een dubbele regenboog, waarvan eentje heel fel!

Na anderhalf uur opbouwen stond de kraam op het terrein van de Olmenhorst er klaar voor. Het was weer de opening van het zelfpluk-seizoen voor appels en peren. Superleuk! Het was druk, maar niet chaotisch druk en gelukkig scheen het zonnetje lekker.

We hadden geen broodjes meegenomen, dus als lunch haalde ik twee puntzakken friet voor ons. Verse friet met zelfgemaakte mayonaise om precies te zijn. Erg lekker!

Na een lange dag waren we rond half 7 weer thuis. Daar lag een pakketje van My Jewellery op me te wachten. Ik had deze superleuke blouse besteld, zodra ik zag dat hij online stond. Maar ik ga hem helaas toch terugbrengen, want hij zit toch niet helemaal zoals ik zou willen (erg wijd en niet op een charmante manier). Jammer, maar helaas. In de avond ging ik naar Jorn, keken we Dance Dance Dance en doken we vroeg ons bedje in.

Hoe was jouw week?