Hiii. Wat een weekje weer. Zo ging ik twee keer uit eten, waarvan één keer spontaan. Hing ik om dat te compenseren weer de fitgirl uit en ging ik voor het eerst in mijn leven poolen (I suck at it). Wat ik daarnaast nog meer deed? Dat ontdek je in dit nieuwe weekoverzichtje! Kijk je mee?

Zondag

Ik begon de week met een bezoekje aan Jorn zijn opa en daarna reden we naar het dorp, zodat ik mijn nieuwe sportkleren bij Hunkemöller kon ophalen die ik had besteld. Thuis natuurlijk meteen even passen. Veryyyy nice!

In de avond kwam Jorn weer gezellig langs en besloten we de (Disney)film Coco te kijken. Deze staat sinds kort op Netflix en we vonden hem allebei echt ontzettend leuk! En natuurlijk zit er weer een hele bijzondere boodschap achter. Gewoon kijken dus!

Maandag

Maandag was het weer een werkdagje en het was verrassend lekker weer. Daarom namen we na onze broodjes tijdens de lunch een vouwstoeltje mee naar buiten en genoten we nog even van het zonnetje.

In de avond ging ik weer mee naar de crossfit en kwam ik helemaal gesloopt thuis. Zelfs het eten van mijn vla met cruesli duurde een eeuwigheid. Ondertussen keek ik wel naar Bridget Jones’ Baby. Zo’n leuke film!

Dinsdag

Natuurlijk moest ik dinsdag ook weer werken. Op werk drink ik altijd gigantisch veel thee en nu dat het buiten weer kouder begint te worden al helemaal.

In de avond had ik met mijn beste vriendinnetje afgesproken om lekker uit eten te gaan. Allebei hadden we zin in pizza en dus gingen we eten bij Amici Hoofddorp. Ik ging voor een pizza met mozzarella, tomaatjes en rucola. Zó ontzettend lekker!

We wilden allebei niet zo laat weer naar huis en dus had ik daarna nog tijd om mijn nagels te lakken en een blogje in elkaar te zetten. Erg duidelijk op deze foto wel, maar het was een bordeauxrode nagellak van Kiko en ik typte het overzichtje van de House of Rebels persdag. Al gezien? – Klik!

Daarna kreeg ik de vraag of ik een foto wilde maken van mijn platform sneakers van een vriendin van mama. Aankomend weekend gaan we namelijk naar Mamma Mia the Musical en we willen helemaal in die stijl gaan. Aangezien ik drie paar platforms heb, wilden ze weten hoe die eruit zagen. Ik denk om te lenen, haha.

Woensdag

Woensdag had ik koffie nodig en daarom haalde ik een veel te dure ijskoffie bij de benzinepomp. Lekker was het wel!

In de avond ging ik voor het eerst in lange tijd in bad met een boek. Wat had ik dat gemist zeg! Ik vond overigens nog een stuk van Bewitched van Lush van de Halloween-collectie van vorig jaar. Lekker! Ik zat dus in een zwart bad vol bubbels.

Donderdag

Jup, alweer pizza. Donderdag was blijkbaar de stuntweek bij Domino’s begonnen en dus stelden mijn collega’s voor om pizza te bestellen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik zag voor het eerst de caprese pizza en hij was echt heel erg lekker!

Twee pizza’s in één week vraagt natuurlijk wel om wat sporten. Voortaan train ik niet meer op woensdag, maar op donderdagavond in de turnhal. Kijk mij eens even opdrukken.

Vrijdag

Vrijdagochtend stond ik weer vroeg naast mijn bed om te gaan sporten. Buiten. Zie je deze regen? Dat wil je toch niet..? Maar gelukkig werd het op tijd droog en is het het hele uur buiten sporten droog gebleven. Pas toen we onderweg naar de auto waren, kwam het weer met bakken uit de hemel. Voor ons had zelfs de zon nog even geschenen. Gelukkig! De workout was overigens ook weer lekker, maar wel zwaar.

Na een uitgebreide douche was het dan ook tijd voor een bakkie koffie met mama. Heerlijk! Ik besloot eens een ander soort foto op Instagram te plaatsen dan van mezelf en ik kreeg er toch wel wat leuke reacties op. Toch zo nu en dan dus maar afwisselen!

Overigens uploadde ik ook EINDELIJK de Brugge vlog. Nog niet gezien? Je kunt hem hier bekijken! Meteen een vraagje: willen jullie de video’s ook weer op mijn blog kunnen bekijken? Laat het in de reacties even weten!

Als lunch kookten mama en ik eitjes, maar ze waren een stuk zachter geworden dan we hadden verwacht. Wel lekker, maar nogal onhandig in de eiersnijder. Het werd een behoorlijk zooitje.

Daarna was het tijd om weer eens blogfoto’s te maken en ik zette dit pareltje op de foto. Ik moet snel even wat looks op de foto zetten (want daar was ik niet meer aan toegekomen), zodat het artikel online kan komen!

Ik maakte overigens wel al één look ermee, maar ik had haast dus kon hem niet fotograferen. Of nou ja, deze selfie lukte nog net. Pretty!

Ik had namelijk met een vriendinnetje afgesproken om haar huisje te bekijken en daarna een drankje te doen in de stad. Omdat het al best laat werd voor een drankje, besloten we spontaan een hapje te gaan eten. We kozen voor Novecento in Haarlem. Mijn vriendin nam lekker pizza, maar aangezien ik dat al twee keer op had, nam ik lekker pasta. Pasta pesto om precies te zijn en hij was zo ontzettend lekker! Het was even ontzettend gezellig, maar we gingen allebei weer op tijd naar huis vanwege andere plannen.

Ik had namelijk ook nog met Jorn en een vriend van hem afgesproken om te gaan poolen. Dat had ik dus nog nooit gedaan. En ik ben er ook niet goed in. Ik ben zo’n type die ergens meteen goed in wil zijn, anders is het niet leuk. Oké, het was wel gezellig en grappig. Maar toch wil ik het beter kunnen. Toch maar wat vaker oefenen?

Zaterdag

Geen foto’s helaas, maar ik had een lekker rustig dagje. Ik begon ook nog eens verkouden te worden, dus het was fijn dat ik niet zoveel hoefde te doen. Alleen boodschapjes en mama helpen met spullen inpakken voor een Instagram event wat de volgende dag zou zijn. In de avond keken we ook nog naar Dance Dance Dance en daarna was het bedtijd.

Hoe was jouw week?