Hello hello. Afgelopen week was het weer lekker druk: mijn broertje was jarig, vierde het en daarnaast ging ik weer eens shooten in Haarlem met Irina en Den Haag met Daphne en Brittany. Ook ontdekten Daphne, Britt en ik een nieuwe manier van filter-foto’s maken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Zondag

Maandags zou mijn broertje weer een jaartje ouder worden, maar we vierden het al een klein beetje op zondag. Mijn opa kwam namelijk gezellig op de koffie. Ik besloot weer eens een leuke foto te maken voor Instagram en zette m’n koffie op de foto met onze zelfgeplukte bos bloemen. Daar had ik het in mijn vorige weekartikel al gehad, maar hier zien jullie hem dus!

Ook een stukje taart kon natuurlijk niet ontbreken voor een pre-birthday-party.

Opa ging op tijd weer naar huis, dus daarna nam ik de tijd om mijn megalange weekartikel van vorige week in elkaar te zetten en ondertussen mijn nagels te lakken. Ik pakte een kleurtje van Essie erbij en ik vond hem erg mooi!

Dit was trouwens mijn outfit: ik droeg een nieuw fluffy vest van de H&M. Deze was een dag eerder binnen gekomen en het liefst ging ik erin wonen.

Maandag

Maandag was mijn broertje dus echt jarig. Mijn kleine broertje werd 20. Geen tiener meer. Ik voel me oud. Ik was gewoon wezen sporten en toen ik thuiskwam, waren mijn ouders en broertje naar de bioscoop, dus voordat hij thuiskwam kon ik nog even snel zijn cadeau inpakken. Jorn en ik hadden twee platen van Michael Jackson voor hem gekocht, want hij wilde een platenspeler gaan kopen!

Dinsdag

Dinsdag had ik mijn camera mee naar werk, want met een collegaatje gingen we testfoto’s maken voor onze kerstkaart van dit jaar. We hadden een bepaald idee in ons hoofd, dus dat wilden we vast even uitproberen. Het heeft in elk geval iets met deze lampjes en kast te maken, haha.

In de avond wilde ik New Girl verder kijken, maar Netflix had ineens besloten om het eerste seizoen eraf te knikkeren. Het seizoen waarin ik ongeveer halverwege was. Lullig.

Woensdag

Woensdagochtend was het weer vochtig buiten, waardoor de ruiten van mijn autootje weer eens besloegen. Gelukkig had ik daar al rekening mee gehouden en was ik op tijd gaan zitten. Hierdoor kon ik op tijd wegrijden mét goed zicht.

Het werd heel erg lekker weer buiten! Ik had daarom ook in de ochtend besloten een rokje aan te trekken (toch wel mijn nieuwe favoriet, ook al heb ik hem al meer dan een halfjaar). Wel had ik nog een panty eronder en dat vond ik best prima.

Vanuit werk reed ik meteen door naar de bioscoop in Hoofddorp, want het was weer eens tijd voor een ladiesnight met mama haar webshop. Het was weer een gezellig avondje.

Vrijdag

Tegenwoordig zit er elke week standaard een dag tussen waarop ik geen foto’s maak en deze keer was het (weer) donderdag. Ik had gewoon gewerkt en in de avond was ik in de turnhal te vinden. Vrijdagochtend ging ik weer sporten, maar deze keer weer lekker buiten. Het weer zat ook mee, dus dat was fijn.

Daarna zette ik snel mijn nieuwe portemonnee* van iDeal of Sweden op de foto voor Instagram Stories en ging ik me douchen, aankleden en opmaken. Met de code ‘NLWRISTLET’ krijg je 20% korting op je bestelling!

* dit product heb ik ontvangen

Daarna gingen mama en ik nog even koffie drinken en ondertussen kookten we eitjes voor de lunch. Het was heerlijk weer, dus we zaten lekker buiten!

Toen ik was opgestaan om mijn broodjes te smeren, was Pien op mijn plek gaan zitten. Plekjesdief.

Daarna wandelde ik richting de bus, want Irina en ik hadden afgesproken om te gaan shooten in Haarlem. We hadden bedacht om een Pumpkin Spice Latte te gaan halen, bleken die gewoon landelijk zo goed als uitverkocht te zijn. Meh. Maar ik had me al zo ingesteld op Starbucks (en foto’s met die beker), dat ik maar gewoon een Caramel Macchiato nam. Ook lekker, maar ik wilde de PSL. Het foto’s maken ging overigens minder goed dan we wilden, want we vonden het lastig om leuke plekjes te vinden (waar het ook rustig was). Maar uiteindelijk hebben we wel wat leuke foto’s gemaakt! Zien jullie die spierbal trouwens? #fitgirl

In de avond vierde mijn broertje zijn verjaardag. Ik besloot een ander topje aan de trekken, omdat ik in die andere best was gaan zweten (ja, tmi, maar ik was een heel stuk gaan wandelen naar huis en daar krijg je het warm van in de zon). Ik koos voor een relatief dunne trui van Vila. De rest van mijn outfit liet ik wel lekker hetzelfde!

Zaterdag

Het was vrijdagavond redelijk laat geworden, maar de volgende dag ging er gewoon weer een wekker. Ik had namelijk met Daphne en Brittany afgesproken om foto’s te maken en een beetje te shoppen in Den Haag! We wilden elkaar nog een keer zien voordat we naar Parijs gaan volgende maand. We hadden rond 12 uur afgesproken en daarom begonnen we de dag met een lekkere lunch op het terras, want het was zomers weer! Heerlijk.

Daarna gingen we winkels kijken en op zoek naar leuke plekjes om foto’s te maken. We vonden op een gegeven moment een parkje, maar daar was het best druk. Ook waren veel bomen nog best groen, dus herfstig werd het niet. Behalve als je door Daphne haar zonnebril keek. Dan ineens leek alles veel meer oranje en bruin. Daarom gingen we uitproberen of het lukte om herfstfoto’s te maken met haar zonnebril voor de camera, als filter. Voor een blaadjesfoto lukte het nog wel, maar een foto van onszelf werd meer paars, haha.

We vonden toch wel wat leuke plekjes en liepen behoorlijk wat rondjes (ik heb nog nooit zoveel van Den Haag gezien als deze dag, haha). Na wat foto’s wandelden we door en zag ik deze blaadjes liggen. Ik schoot even snel tussendoor een fotootje.

Hier trouwens het resultaat van één van de foto’s die we maakten. Hoe lekker was het dat we in oktober nog gewoon met blote benen en armen naar buiten konden! Ik heb ervan genoten in elk geval.

Daarna lieten we Brittany het Binnenhof zien, waar we ook een superleuke plek ontdekten om foto’s te maken. We hielden hier dan ook apart en met elkaar hele fotoshoots (inclusief timer). Dit vond ik stiekem toch wel één van onze leukere groepsfoto’s, hihi. Was gezellig meiden! Ik kan nu echt niet meer wachten tot Parijs met z’n drietjes <3

‘s Avonds ging ik lekker naar Jorn. Ik wilde graag een film kijken. Hadden Jorn en ik net besloten een Cars marathon te houden, zagen we ineens dat De Reddertjes op Netflix stond. Die hebben we dus gekeken! Ik was vergeten hoe leuk die film is. Ik was behoorlijk moe, dus na de film wilde ik al vrij snel slapen. Jorn speelde nog even Fifa terwijl ik vast op één oor lag.

Hoe was jouw week?