Hoi hoi. Vorige week hield ik even een korte pauze van het bloggen, omdat ik een weekendje naar Londen was geweest en daardoor niet aan bloggen was toegekomen. Maar vandaag maak ik het weer goed met een extra uitgebreide A Week With Joyce met onder andere ons lange weekend Londen, maar ook nog wat nazomerdagen en sushi! Kijk je mee?

Zondag 14 oktober

Twee weken geleden nam ik alweer deze foto; tijdens een superlekker nazomerweekend! Ik trok dan ook een rok aan zonder panty en een lekker t-shirtje. In de ochtend gingen Jorn en ik naar zijn opa.

Daarna ging ik lekker vooruit werken voor mijn blog en typte ik het laatste weekartikel. Natuurlijk wel met een kopje koffie erbij. En ik lakte ook mijn nagels met mijn all time favoriete nagellak van Kiko: Nude. Zo mooi!

In de avond ging ik naar Jorn, want zijn ouders hadden spontaan besloten om te gaan gourmetten. Superlekker en ook heel gezellig!

Daarna buikten Jorn en ik uit op bed en besloten we een Cars marathon te gaan houden. Of eigenlijk keken we alleen een stuk van de eerste film en de andere twee films pas veel later. Maar dat geeft niet. Leuke films ook altijd wel!

Maandag 15 oktober

Maandag ging ik na een dagje werken weer naar de crossfit in de avond. Het was weer een pittige workout, maar ergens vond ik hem stiekem ook wel lekker. Vooral mijn kapsel was erg charmant.

Dinsdag 16 oktober

Dinsdag weer een dagje werken en een kopje koffie was wel nodig. Hier zien jullie overigens Kiko Nude op mijn nagels. Mocht je hem nog nooit gezien hebben. Helaas is hij niet meer te koop (*huilt in een hoekje*).

Tijdens de lunch liep ik met een collega even snel naar de Leen Bakker voor werk. We waren namelijk op zoek naar letterborden, zodat we zo nu en dan een leuke quote op social media kunnen plaatsen. Daar zag ik deze supertoffe bank! Supermooi, maar ik weet niet of ik hem daadwerkelijk zou nemen. Ik denk dat een stoel minder snel verveeld.

Het was die dag nog echt superlekker nazomer weer, dus we haalden later in de middag lekker een ijsje. Ik ging voor een Cornetto. Die zijn altijd ook zo lekker!

Ondanks dat ik van alles had gegeten in de middag, ging ik in de avond gewoon lekker door met eten. Ik had namelijk met een vriendin afgesproken om sushi te gaan eten! We kennen elkaar van toen we kleiner waren en samen turnden. Nu trainen we elke donderdag weer samen voor de lol, maar we riepen al ruim een jaar dat we ‘iets moesten gaan doen samen’ en nu was het eindelijk zo ver, haha.

Hoewel ik eigenlijk al best vol zat, kon ik het niet laten om een bord vol toetjes te nemen. Love macarons en spekkoek! Ook de minimuffin was lekker. Daarna konden we echt naar huis rollen. We liepen dan ook een extra rondje richting de auto om uit te buiken. We gingen nog even bij die vriendin thuis thee drinken en turnfilmpjes kijken en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Donderdag 18 oktober

Woensdags heb ik geen foto’s gemaakt, maar het was mijn laatste werkdagje voordat Jorn en ik vijf dagen naar Londen zouden gaan. Donderdagochtend zaten we al heel vroeg in de Thalys naar Brussel om daar over te stappen op de Eurostar naar Londen. Ik had dit boek meegenomen om te gaan lezen, maar na 10 minuten was ik het lezen alweer zat en ging ik gewoon lekker naar buiten kijken. Met de trein naar Londen is trouwens echt aan te raden!

We dropten onze spullen bij het hotel en wandelden vervolgens meteen richting het stadion van Chelsea. We liepen hier een rondje en gingen naar de grote Nike Store. Jorn wist ook al te slagen voor leuke spullen! Een foto bij dit bord kon niet ontbreken.

Daarna konden we wel een kop koffie gebruiken, want de wekker was al om 5:00 uur gegaan die ochtend. In de buurt van het stadion ontdekten we een schattig klein, Italiaans tentje waar ze hele lekkere (en sterke) koffie hadden.

Zeg maar hallo tegen mijn enorme wallen.

Daarna liepen we weer terug richting het metrostation vlakbij het hotel. Vlak daarvoor vonden we ein-de-lijk een Starbucks waar ze de Pumpkin Spice Latte nog hadden! We hadden daarvoor namelijk al een andere Starbucks geprobeerd en die hadden hem niet. De eerste van dit jaar en erg lekker weer! Blijft toch wel mijn favoriet, denk ik.

Daarna pakten we de metro naar Knightsbridge voor een bezoekje aan Harrods. Natuurlijk kon een rondje over de enorme kerstafdeling niet ontbreken. Ik kreeg meteen helemaal zin in de feestdagen (ik luister op dit moment van typen ook kerstmuziek, #kangewoon)!

Ook spotte ik bij Harrods echt de perfecte schoenen voor de crossfit. Dit soort schoenen zijn namelijk speciaal gemaakt voor de zogeheten ‘Metcon’ die wij elke workout doen. Dus hiermee kun je onder andere liften, touwklimmen, rennen en zachtjes springen. Alleen voor touwspringen schijnen deze minder lekker te zijn. De prijs was iets minder perfect. Voor 115 pond besloot ik ze toch maar te laten staan. Beetje duur. Ben pas net begonnen met crossfitten.

Daarna wandelden we nog een stukje door de straat waar Harrods zit en pakten we de metro weer terug naar het hotel. Daar relaxten we even en vervolgens stortte ik helemaal in. Ik was zo moe, dat ik echt nergens zin meer in had en gewoon op de kamer wilde blijven. Toch gingen we nog even boodschapjes halen bij de supermarkt. Als avondeten besloten we pizza te halen bij een pizzeria in de buurt en die aten we op onze hotelkamer op. Op bed. Want het was een kleine kamer. We zaten overigens in het Coronation Hotel, net als de vorige keer.

Vrijdag 19 oktober

Ik was vroeg in slaap gevallen, maar dat was niet erg, want de volgende dag stond een shopdagje op de planning. We namen de metro naar Piccadilly Circus en wandelden vanaf daar naar Regent Street en Oxford Street.

Het was natuurlijk overal weer gigantisch druk, dus we hadden een aantal winkels die we echt wilden zien als eerste gedaan. Ook een bezoekje aan Selfridges kon niet ontbreken. Daar zag ik de onwijs leuke kerstballen van Vondels Amsterdam ook hangen! Superleuk. Dit merk had ik laatst al leren kennen tijdens de House of Rebels persdag.

Ook hadden ze daar allerlei gekke haarbanden en brillen liggen voor de kerst. Deze vond ik stiekem wel het allerleukst. Ik ben zo iemand die dit dus geweldig vind en iedereen zo’n gekke accessoire op zou laten zetten tijdens de feestdagen. Heel fout, maar heel leuk.

Alsof we nog niet genoeg geshopt hadden op Oxford Street, gingen we in de avond ook nog even snel naar een shopping center in de buurt: Westfield. Hier zaten ook onwijs veel leuke winkels, maar uiteindelijk hebben we alleen de Hollister en Urban Outfitters gehad. Maar ach, hadden we dat ook een keer gezien! Op de terugweg naar het hotel wandelden we langs een McDonalds en dus moesten we wel een McFlurry halen. Die was overigens nog geen pond. Er zat dan geen saus bij, maar goedkoop was hij wel.

Zaterdag 20 oktober

Zaterdag begonnen we de dag in Notting Hill, waar het echt GIGANTISCH druk was. Nog drukker dan twee jaar terug en zelfs toen was het al niet te doen. We denken dat het meerdere redenen had: het was allereerst natuurlijk zaterdag. En ook was die dag het protest tegen de Brexit, waardoor allerlei andere toeristische plekken bezaaid waren met protesterende mensen. Ik denk dus dat mensen daardoor juist dit soort dingen gingen doen in plaats van die plekken bezoeken.

We maakten weer foto’s in hetzelfde straatje als twee jaar terug. Zo leuk! Deze keer alleen zonder (winter)jas ghehe. Ook nog even een selfie. I love you <3

Omdat het dus zo druk was, hadden we het al snel weer gezien. We namen de metro terug naar High Street Kensington en wandelden vanaf daar terug naar het hotel vlakbij Earl’s Court. Chelsea speelde namelijk die middag tegen Manchester United en omdat we geen kaarten voor de wedstrijd hadden kunnen scoren (tenzij we meer dan 300 euro per kaartje wilden betalen), besloten we het in een pub te kijken. Nachos erbij en ik vermaakte me ook wel hoor. Het was een spannende wedstrijd, want in de allerlaatste minuut scoorde Chelsea de gelijkmaker. Toch beter dan verliezen en de sfeer in de pub toen ze scoorden was ook heel erg leuk!

Daarna trotseerden we de gigantische drukte in Covent Garden en omgeving, omdat we in de avond naar the Lion King zouden gaan. Whieeeee.

Daar zaten we dan. Op de Grand Circle in het Lyceum Theather. Voor Lion King the Musical. Jorn zijn allereerst musical OOIT. Ik had er echt onwijs veel zin in! Jorn gelukkig ook.

We zaten wel hoog, maar het zicht was echt top. We zaten namelijk op de tweede rij van de Grand Circle, waardoor we gewoon hartstikke goed alles konden zien. Zelf had ik de Lion King in Nederland al eens gezien, maar zelfs nu vond ik hem nog geweldig. Het is echt zo’n mooie musical! Ik kan het zeker aanraden om dit te doen in Londen. Het is niet goedkoop, maar het is echt zó leuk! Ook Jorn heeft het naar zijn zin gehad.

Zondag 21 oktober

Zondag werd de dag voor alle toeristische dingen. Dus wandelen door Hyde Park en Green Park, naar Buckingham Palace (en bij toeval de wisseling van de wacht zien), de ingepakte Big Ben bekijken, foto’s maken met de London Eye op de achtergrond  en daarna door naar Tower Bridge. Omdat we al vrij snel al deze dingen hadden gezien en gedaan, besloten we aan het einde van de dag nog even naar de Primark en Superdrug te gaan op Oxford Street. Dat waren de enige winkels die ik nog niet had gehad en graag wilde meepikken. Dag centjes. Binnenkort een uitgebreide shoplog!

Maandag 22 oktober

Maandag was alweer onze laatste dagje. In de middag vertrokken we namelijk alweer richting Nederland. De ochtend bestond dan ook uit het inpakken van de koffers. Daarna scoorden we nog een Pumpkin Spice Latte en wandelden we nog eens naar het Chelsea stadion. We kochten nog even wat boodschapjes voor in de trein en toen begon de reis terug alweer.

We gingen weer met de Eurostar naar Brussel en stapten daar over op de Thalys naar Schiphol, waar we rond half 9 ‘s avonds weer arriveerden. Wat een geweldige dagen hebben we gehad! Ik mis het alweer. Snel weer gaan!

Dinsdag 23 oktober

Dinsdag moest er weer gewoon gewerkt worden, maar na werk maakte ik een foto van mijn nieuwe Pandora charm. Voor mijn reisarmband had ik namelijk dit busje met Britse vlag gekocht als aandenken. Zo leuk!

Daarna ging ik naar Jorn en zette ik muziek van Chipz aan. Ik had namelijk ‘s middags op werk gehoord dat ze een comeback gaan maken en dus was het tijd om herinneringen op te halen. Ik krijg bij Chipz dus meteen herinneringen naar een keer dat ik in de rij heb gestaan bij C&A voor een handtekening. En volgens mama hebben we ze ook eens live gezien bij een Sinterklaas-feest. Supergrappig!

Woensdag 24 oktober

Woensdag kwam mijn collegaatje ineens binnen gewandeld met een vers bakkie koffie. Deze had ze gewoon bij de benzinepomp voor werk gehaald en damn, die was lekkerder dan verwacht! En ik kon hem wel gebruiken.

Tijdens de lunch gingen we even naar de kringloopwinkel in de buurt. Binnenkort gaan we foto’s maken voor onder andere onze kerstkaart van dit jaar en we waren op zoek naar wat attributen. Stiekem neusden we ook even snel voor onszelf.

Ik moest wel lachen toen er ineens vet random een turnbrug in die winkel stond. Ik moest van mijn collegaatje dan ook even erop leunen (of in elk geval iets doen en niet stom ernaast staan, zoals ik eerst deed). Dan krijg je dus dit soort charmante foto’s, haha.

In de avond ruimde ik speedy gonzales mijn bureau op waar ook al ruim een week een gloednieuw letterbord lag. Ik besloot deze quote erin te stoppen. Ik ontdekte overigens later dat er ook gewoon komma’s bij zaten, dus die heb ik nog toegevoegd. Superleuk vind ik hem!

Donderdag 25 oktober

Donderdagochtend was ik eventjes op kantoor en daarna vertrok ik met een collega naar een afspraak. Deze eindigde rond lunchtijd en dus haalden we daar bij een fancy Jumbo Foodmarkt een vers belegd broodje. Lekkerrrrrr.

En toen was het alweer weekend voor mij. In de avond zette ik voor mama een nieuwsbrief in elkaar en koos ik foto’s uit van de vtwonen&design beurs. Ook lakte ik mijn nagels met deze donkerblauwe nagellak van OPI. Hij had twee laagjes nodig om mooi te dekken, maar dat durfde ik na het eerste laagje moeilijk te geloven. Uiteindelijk vind ik hem wel heel mooi!

Vrijdag 26 oktober

Vrijdag gingen mama en ik weer een uurtje buiten sporten. Het was gelukkig droog, maar toch kwamen we zeiknat thuis. Waardoor? Omdat we allerlei oefeningen moesten doen op de grond. Die was natuurlijk wel nat. We konden zelfs onze handdoekjes helemaal uitknijpen. Snel douchen dus maar!

En terwijl het vervolgens grijs en nat herfstweer werd, blikte ik nog even terug op een superleuk en zomers dagje twee weken geleden. Toen we nog in t-shirtjes en met blote benen de deur uit konden. Nu is het alweer bijna winterjassen-en-Uggs-weer. Nee, ik ben geen fan van het najaar, veel te koud.

In de middag kwam Kim langs (mijn afstudeermaatje) en keken we Friends, kletsten we bij en gingen we snel naar de nieuwe Action bij mij in de buurt. Ik had al mijn nieuwe spulletjes daarvan in de grote Yoshiko tas gedaan die je op deze foto kunt zien. Daarnaast staan ook mijn spullen voor de Londen shoplog en rechtsboven verzamel ik pakketjes van AliExpress. Ik moest maar gauw eens filmen.

Jorn ging bij de zaalvoetbal kijken en moest de volgende ochtend ook vroeg op, dus hij sliep gewoon thuis. Ik besloot dus de Aristokatten te gaan kijken en ik viel zelfs bijna in slaap steeds. Ik ging dan ook lekker vroeg slapen.

Zaterdag 27 oktober

Zaterdag was voor het eerst in weken dat ik gewoon niks gepland had staan. Daarom deed ik vooral lekker rustig aan, maar ging ik ook in de weer met het filmen van video’s en het maken van foto’s. Heerlijk dagje! Tussendoor keek ik even lekker serie en besloot Pien bij me te kruipen. Ik was bewust in een houding gaan zitten dat ik hoopte dat ze niet bij me kwam zitten, aangezien ik bijna weer actief wilde gaan worden. Ze kreeg het toch voor elkaar en ging gewoon op mijn heup liggen.

Ik nam twee video’s op en daarna wilde ik wat foto’s gaan maken. Pien vond het erg gezellig bij mij en wilde maar al te graag knuffelen. Dan maar samen op de foto, haha! Zien jullie trouwens dat hoesje*? Die is van iDeal of Sweden en met de code “IDEALHERFST” krijg je nog tot 31 oktober 20% korting op je bestelling. (*dit hoesje heb ik ontvangen). In de avond kwam Jorn en keken we het laatste stuk van Cars 2 en Cars 3 helemaal. Daarna was het bedtijd.

Hoe was jouw week?