Hiii. Afgelopen week was het gewoon weer een werkweek, maar we maakten er al een beetje kerst van. Ook ging ik vaak sporten (#fitgirl), keek ik naar het WK turnen, ging ik naar de IKEA (wat een hel) en gingen Brittany en ik video’s filmen samen. Kijk je mee naar wat ik allemaal deed?

Zondag

Zondag begonnen we de week met een bezoekje aan de IKEA. Ik had er onwijs veel zin in, maar wat is dat op zondag kwalitatief uitermate teleurstellend zeg. Het was superdruk (wat te verwachten was), maar mensen zijn ook gewoon echt een beetje dom. Staan ze middenop en vinden ze het gek dat jij er langs wil of laten ze hun kinderen met de draaideur spelen, waardoor jij er niet uit kunt zonder boos te worden. Volgende week maar weer op een andere dag, haha.

Ik had wel een paar kleine dingetjes gekocht, waaronder twee velvet donkerblauwe kussenhoesjes (en een extra kussentje). Ik wil meer donkerblauw en oudroze op mijn kamer gaan verwerken en zo kon ik vast een beetje kijken of ik het wat vond. I love it!

Daarna boog ik me over het weekartikel van vorige week, waarin jullie onder andere ons lange weekend Londen konden zien! Inmiddels staat de vlog ook online op mijn YouTube-kanaal. Nog niet gezien? Klik!

In de avond ging ik naar Jorn en aangezien we nog in onze Disney-film fase zaten, besloten we Winnie the Pooh te kijken. We hebben oprecht zó genoten, hihi.

Maandag

Maandag was het weekend weer voorbij en moest er weer gewerkt worden. Op werk zette ik samen met een collegaatje alvast alles klaar voor de dinsdag, want dan zouden we ontzettend veel foto’s gaan maken. Eerst nog even kijken of alles goed staat.

In de avond ging ik voor een halfuurtje naar de crossfit, omdat de andere workout al vol zat. Daarna keek ik New Girl vanuit bed op mama d’r iPad, terwijl mijn Londen vlog aan het opslaan was.

Dinsdag

Dinsdag was het fotoshoot-dag op werk. Voor onze relatiegeschenken gingen we alvast aan de slag met kerstfoto’s en ook voor onze social media maakten we veel foto’s. Dit was de setting van de camera voor het eerste deel van de foto’s: recht onder een bureau. Ik lag dan ook continu op de grond voor de foto’s.

En daarna was het mijn beurt om in de kast te kruipen voor onze hysterische kerstfoto’s. Hier kunnen jullie dus zien hoe zoiets eruit komt te zien, haha. Foute kersttrui, kerstsokken, accessoires als hoeden en kerstversiering. Nu maar hopen dat de foto’s gelukt zijn, haha!

De collega met wie ik dit samen allemaal aan het regelen was geweest en ik hadden besloten om kerstsokken aan te doen. We hebben dan ook de halve dag op onze sokken door kantoor gelopen, haha. Kan gewoon. Overigens vind ik het echt superleuk om zo nu en dan fotografie voor mijn werk te doen.

Toen ik in de avond mijn pyjama aan wilde trekken, ontdekte ik dat mijn broek langzaam aan het scheuren is. Mijn favoriete broek. De broek die ik echt vaak aan heb (en had) en waar helaas geen nieuwe meer van te krijgen is. Dan maar op zoek naar een goede vervanger.

Donderdag

Woensdag had ik weer geen foto’s, maar ik ging overdag werken en in de avond crossfitten. Donderdag was alweer mijn laatste werkdag van de week. Voor ik wegging zette ik even deze nieuwe waxinelichthouder uit mama haar shop op de foto, omdat ik wist dat Jorn zijn moeder al een tijdje zat te wachten hierop. Nu waren ze eindelijk binnen!

Ook donderdagavond ging ik weer sporten, maar deze keer in de turnhal. Daarna ging ik de meerkampfinale van turnen dames dit WK terugkijken. Dat was die middag uitgezonden, maar ik had geen tijd gehad om het te kijken (vanwege werk). Heel erg leuk om te zien! Mis het turnen altijd wel heel erg als ik dit kijk.

Vrijdag

Ja, je ziet het goed. Ik heb mijn sportoutfit weer aan. En niet als chill-outfit, maar om ook echt te sporten. Voor de vierde keer in één week. Ik deed weer een circuittraining buiten.

Daarna was het tijd voor koffie met appeltaart met de sportgroep (en de coach), want ze gingen mama haar verjaardag nog vieren. Mama was al in juni jarig, maar toen dacht mama ‘dat komt wel’. Maar dat duurde dus gewoon een halfjaar, haha. Het was alsnog gezellig en de taart en koffie waren lekker!

Daarna weer door naar huis, douchen en aankleden, zodat we naar het inkoopcentrum konden. Dit werd mijn outfit. Ik moet echt vaker jurkjes dragen!

Toen we weer terug waren, zette ik het WK turnen weer aan. Zo heb ik uiteindelijk bijna alle toestelfinales gekeken. Van mij mag turnen veel vaker worden uitgezonden!

Jorn stuurde me in de middag ook nog een foto van dit Winnie the Pooh lego-achtige poppetje. Deze had hij voor mij op AliExpress besteld en in elkaar gezet. Superschattig! Ik ga hem meenemen en op mijn bureau op werk zetten, hehe.

Jorn kwam eten en in de avond keken we de eerste kerstfilm van dit jaar: A Christmas Calender op Netflix. Wat een leuke film was dat! Dit smaakt naar meer.. #lovekerst

Zaterdag

Zaterdag heb ik echt zo weinig foto’s gemaakt en dat is echt stom, want ik had juist een supergezellige dag met Brittany. We filmden in totaal vier video’s (voor allebei onze kanalen twee), wandelden naar de Action, Kruidvat en Hema en gingen zelfs nog even shooten. Het resultaat daarvan zie je overigens op de rechterfoto (verkeerde volgorde, oeps). Aankomend weekend zitten we samen met Daphne in Parijs en daar heb ik onwijs veel zin in!

Tijdens het eten werd er door de pakketbezorger aangebeld en kwam hij me dit pakketje brengen (foto maakte ik zondags, maar hij kwam zaterdag al binnen). Bij Boozyshop bestelde ik namelijk deze giftset van I Heart Revolution met daarin vier exclusieve producten! Superleuk. Binnenkort maar een (video)review maken!

Deze week moet ik dus gewoon nog vier dagen werken, ga ik nog sporten en is papa jarig, maar daarna is het tijd voor een vriendinnen-weekend in Parijs! Volgende week (of de week erna) zien jullie daar dus uitgebreid verslag van. Nog even aftellen…

Hoe was jouw week?