Hoi hoi. Het wordt bijna een gewoonte dat ik mijn A Week With Joyce artikelen per twee weken ga doen, maar soms komt dat gewoon beter uit. Vandaag neem ik jullie mee naar de afgelopen twee weken, maar ik laat er wel een paar dagen tussenuit voor een volgend artikel. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gedaan?

Zondag 4 november

Zondagochtend stond ik al redelijk vroeg naast mijn bed, want Jorn moest leren voor een tentamen van zijn minor Chinees. Ik kreeg spontaan het idee om naar Global Garden te gaan om de kerstshow te bekijken. Gelukkig vond mama dat ook een goed idee, dus we gingen lekker samen!

Ze hadden zelfs een arrenslee met een kerstman erin neergezet. Superleuk!

De dorpjes die ze hadden staan waren niet heel uitgebreid, maar ik vind het wel altijd leuk om even te kijken wat er allemaal te koop is. Ik vind het altijd echt leuk als er van die uitgebreide dorpen staan, maar wat een werk moet dat zijn.

Waar ik vervolgens echt superblij van werd, was dat Global Garden superveel mooie kerstdecoratie in oudroze had staan. Die kleur wil ik namelijk graag aan mijn kerstboompje gaan toevoegen dit jaar. Maar ik vond ook nog een andere supermooie kleur..

Ik ging uiteindelijk namelijk met al deze items naar huis. Ik heb zelf een klein kerstboompje op mijn kamer en ik ben langzaam de kleuren aan het veranderen naar wit, oudroze, donkerblauw en koper. Daarom ook nieuwe blauwe en roze minikerstballen! En hoe leuk is die kleine piek! Dat was stiekem de enige reden dat ik die hele set kocht, maar een paar extra witte kerstballen kunnen natuurlijk nooit kwaad. Nu nog maar kijken hoe ik alles in dat kleine boompje ga krijgen.

Mama en ik waren niet heel laat weer terug en daarom konden we lekker nog een bakkie koffie doen. Het zonnetje scheen, dus vanachter het glas genoten we ervan.

Daarna was het tijd om wat te doen. Ik had ook een nieuw lichtsnoer met kleine sterretjes gekocht en die besloot ik vast te maken aan mijn letterbord. Overigens had ik de dag ervoor met Brittany samen bij Action wat dingen gekocht, zoals die lijstjes en posters, dus die gaf ik ook een plekje. En je ziet ook wat roze en blauwe accessoires hier staan. Zo gezellig!

In de avond kwam Jorn en keken we De Reddertjes. Laatst hadden we al de tweede gekeken, maar ik was vergeten dat wij de eerste op dvd hadden. Ik blijf die films leuk vinden. Alle Disney-films eigenlijk wel.

Dinsdag 6 november

Maandags moest ik gewoon werken en ging ik in de avond sporten, maar ik had geen foto’s gemaakt. Dinsdag moest er ook weer gewerkt worden.

In de avond aten we wat makkelijks en daarom had ik van die kant-en-klare lasagne. Op zich was deze nog best lekker! Verse lasagne is natuurlijk wel het allerlekkerst.

Na het eten ging ik vanuit mijn bed de eerste video die Brittany en ik hadden gefilmd editen. Hij komt echt bijna online, want ik had helaas wat problemen met het opslaan en uploaden en weinig tijd om dat te fixen. Maar het is gelukt en dus kunnen jullie de video snel verwachten..

Ook typte ik nog een blogje met mijn bucketlist voor Parijs. Want.. dat reisje zat er ook alweer bijna aan te komen!

Woensdag 7 november

Woensdagochtend werd mijn zicht ineens heel wazig en daardoor twijfelde ik of het migraine ging worden. Ik reed toch naar mijn werk, maar daar eenmaal aangekomen, bleek het toch migraine te zijn. Omdat ik uit voorzorg wel paracetamol had geslikt, heeft het nooit zijn ultieme max bereikt, maar wat voelde ik me alsnog beroerd. En ik durfde ook niet weer naar huis te rijden, dus ik ben gebleven. De hele dag. Vraag me niet hoe ik dat voor elkaar heb gekregen. In de avond had ik dus ook het sporten maar afgezegd en ging ik lekker in bad. Ik nam de Snow Fairy Jelly Bomb mee, maar ik vond de jelly helemaal niks. De geur was wel lekker gelukkig.

Donderdag 8 november

Donderdag was papa jarig, maar moest ik eerst gewoon nog werken. De migraine was gelukkig gezakt, maar ik voelde me nog niet helemaal top. Ik deed dan ook rustig aan op werk. Ook was het mijn laatste dagje voor een heel erg leuk weekendje..

In de middag wandelde ik een rondje met een collega. Het zonnetje scheen heerlijk!

In de avond pakte ik mijn koffer in voor Parijs. Of nouja, de laatste dingen, want ik had gelukkig al eerder wat spullen gepakt. Daarna vierde papa zijn verjaardag en kwam er gezellig visite! Hierdoor werd het alleen wel een beetje laat.. Oeps.

Maandag 12 november

En toen was er ineens een grote sprong vooruit! Dat komt namelijk omdat ik de foto’s van het weekendje Parijs met Brittany en Daphne in een apart artikeltje ga knallen. Ik heb er namelijk zó bizar veel gemaakt, haha! Maandagmiddag kwamen we weer thuis en er lag meteen een pakketje te wachten: namelijk deze highlighter van de Colourpop x Disney Designer collectie. Zo’n leuke verpakking!

Ik ruimde mijn spullen meteen op en dook lekker in een warm bad om bij te komen. Ik was zo bizar moe. Ik had van vorig jaar nog de Christmas Sweater van Lush liggen en die nam ik dan ook mee. Wat is die lekker! Nu baal ik dat deze niet in de huidige collectie zit..

Dinsdag 13 november

Dinsdag werd meteen weer een drukke dag op werk, want ik ging samen met een collega weer foto’s maken voor onze social media en website. Tussendoor werd er ineens taart bezorgd als bedankje van één van onze klanten. Lekker hoor!

In de avond lag er alweer een pakketje op me te wachten, namelijk van ICI Paris. Ik had daar namelijk zondagavond wat besteld, hehe. Na de crossfit (slechte training was het) zette ik de supermooie cadeauverpakking op de foto (met Pien op de achtergrond). Laten jullie je eigen bestellingen ook weleens inpakken, zodat het een cadeautje van jezelf voor jezelf wordt? Laat het weten in de reacties!

Woensdag 14 november

Woensdag stond er weer een wandelingetje op de planning tijdens de lunchpauze. Het zonnetje scheen weer heerlijk en het werd uiteindelijk een iets groter rondje dan de bedoeling was.

In de avond ging ik weer naar de crossfit, maar deze keer voor de gymnastics training. Daarna zette ik weer eens alle producten die nog liggen voor een review of video op de foto zetten, omdat ik het er met Irina over had gehad. Dit was één van de foto’s die ik haar stuurde. Beetje veel nog, oeps.

Donderdag 15 november

Donderdag was het de laatste werkdag van één  van mijn collegaatjes en daarom gingen we met z’n allen buiten de deur lunchen. Waar ik naar uitkeek? De verse kop koffie!

En natuurlijk de kroketten op brood die ik bestelde. Lekker hoor! Het was ook even heel gezellig en daarna namen we afscheid. Ondanks dat we niet lang samen hebben gewerkt, zijn we wel van plan om snel een kop koffie met elkaar te gaan drinken!

Daarna weer door met werken. De uurtjes wegtellen voordat het weer weekend zou zijn. Ook al had ik deze week maar een korte week, ik keek er stiekem toch wel weer naar uit om rustig aan te doen, hehe.

Overigens was de lunch niet het enige etentje van de dag, want in de avond ging ik met Jorn en zijn broer en moeder eten bij Proeflokaal Bregje. Daar kun je dus echt voor superweinig geld een drie-gangen-menu eten. Ik begon met carpaccio.

Als hoofdgerecht had ik het meest zin in de quesadilla, ook al was deze met vegetarisch gehakt. Hij was echt ontzettend lekker en ik heb daarom ook bijna alles op kunnen eten.

Als nagerecht nam ik een chocoladetaartje. Jeetje, waar ik al het eten had gelaten, dat weet ik niet. Maar ik heb bijna alles opgegeten van de drie gangen en dat gebeurt me eigenlijk nooit. Maar wel heel lekker!

Vrijdag 16 november

Vrijdagochtend moest ik naar de chiropractor en daarna ging ik even snel wat winkels in. Waaronder de Primark. Daar vond ik deze Pusheen kerstsokken. Kat en kerst. HOE AWESOME! Die moest ik natuurlijk meenemen.

Daarna unboxte ik eindelijk het pakketje van ICI Paris. Daarin zat namelijk het Urban Decay Naked Cherry palette. Zo mooi! Willen jullie een review of video? In de middag deed ik niet zoveel, werkte ik aan wat sjablonen en kaartjes voor mama haar webshop en at ik in de avond bij Jorn.

Zaterdag 17 november

Zaterdag volgde ik een basistraining van de crossfit en daarna ging ik nog lekker even wat producten fotograferen. Waaronder het Too Faced Gingerbread palette. Zó mooi! Ik hoop de review snel online te kunnen zetten, want het is voor zover ik weet een limited edition palette.

Omdat ik meerdere looks wilde proberen om zoveel mogelijk kleuren te gebruiken, besloot ik op elk oog een andere look te maken. Dat zag er dus zo uit, haha! Ik liet ze even zitten om te testen, maar poetste daarna alles er weer af. In de avond kwam Jorn nog even langs en keken we een kerstfilm. Daarna was het tijd om te gaan slapen.

Hoe was jouw week?