Hoi. Daar ben ik weer. Het is elke keer weer een strijd om het bloggen en YouTuben bij te houden naast mijn werk, het helpen van mama met haar webshop, sporten en relaxen. Daarom gaan we gewoon vandaag weer lekker terugkijken op twee weekjes in plaats van eentje. Dat gebeurde de laatste tijd toch al vaker. Zo zien jullie de Country & Christmas Fair, kocht ik een nieuwe laptop en was Sinterklaas op werk geweest.. Kijk je mee?

Zondag 18 november

Zondag 18 november stond ik vroeg naast mijn bed, want het was de eerste dag om op te bouwen voor de Country & Christmas Fair. Mama zou daar weer de hele week staan met More2Style en ik ging helpen opbouwen. Aangezien het in een tent was, trok ik lekker warme kleren en mijn Uggs aan.

De fair wordt elk jaar gehouden bij Kasteel de Haar in Haarzuilens (vlakbij Utrecht). Een supermooie locatie waar ze het ook nog eens heel erg sfeervol en gezellig versieren voor de feestdagen.

Omdat we op tijd begonnen waren, waren we nog redelijk op tijd thuis. Daar besloot ik nog even aan de slag te gaan met sjablonen voor mama. Deze kunnen we dan weggeven aan klanten die een vaas kopen en dan kunnen ze deze gebruiken om hun vazen te versieren. Of gewoon de ruit natuurlijk.

Maandag 19 november

Maandag moest ik gewoon weer aan het werk en mijn slaaphoofd kon wel een kopje koffie gebruiken.

Ook was die dag Sinterklaas op werk geweest (;p) en had onze schoentjes gevuld. Op een schoen na dan. Een collega kreeg cactussen, hehe.

Eén van de lekkere verrassingen, was deze luxe chocoladeletter. Lekker hoor!

Dinsdag 20 november

Mooiste foto ever in deze collage, maar dinsdag kwam eindelijk de eerste video die ik samen met Brittany had gefilmd online! Na een heleboel problemen met het opslaan, was het eindelijk gelukt. Heb jij hem al gezien? We kletsen gezellig over onze vriendschap – klik!

In de avond kwam Jorn langs en keken we weer de serie Timeless. Daar zijn we een aantal weken geleden mee begonnen en het is echt wel een leuke serie.

Woensdag 21 november

Woensdagavond volgde ik bij de crossfit weer een gymnastics training en we gingen pull-ups oefenen. Ik kwam dan ook thuis met twee gigantische blaren op mijn handen. Zo leuk dat sporten, haha. Ik kon dagenlang mijn haren niet goed wassen of überhaupt mijn handen onder de kraan houden. Maar ach.

Ik ging nog even lekker op de bank liggen met een kleedje en thee en hoopte nog een blogje te kunnen typen. Pien was het daar niet mee eens en kwam op schoot liggen. Kon ik niet meer bij mijn laptop. Handig, maar wel gezellig.

Donderdag 22 november

Donderdag speelden we tijdens de lunch spelletjes op de Nintendo Switch van een collega door middel van een website. Superleuk!

In de avond ging ik ondanks de blaren op mijn handen gewoon naar de turnhal. Ik kon gelukkig genoeg andere dingen doen. Tenminste, als ik niet door mijn enkel bleef gaan, oeps.

We zetten vervolgens onze traditie voort en reden naar de McDonalds na de training. Ik ging alleen voor een milkshake en hamburgertje. Lekker hoor.

Vrijdag 23 november

Het was Black Friday en ik ontdekte dat de MacBook Pro waar ik al een tijdje voor aan het sparen was, ook meedeed met de actie bij Media Markt. Ik had toevallig net het exacte bedrag (van de originele prijs) bij elkaar gespaard en ik moest toch ook nog even op en neer naar de winkels. Dat werd even kijken dus..

En vervolgens kwam ik dus ook thuis met een gloednieuwe MacBook! Wat had ik hier lang naar uitgekeken zeg. Mijn oude werkte op zich nog wel, maar vooral de zwaardere programma’s als Photoshop en Premiere Pro werden wat trager. En hij was ook al zeker 7 jaartjes oud, dus het werd wel tijd voor een nieuwe.

Overigens had ik Irina opgehaald van het station voordat ik naar huis reed, want we hadden afgesproken om weer samen te filmen. Bijna de hele tijd dat we aan het filmen waren, heeft Pien op mijn schoot gelegen. Poepie!

Toen de video’s gefilmd waren, liepen we nog even een rondje voor wat foto’s en ik moest nog wat halen bij de Action. Ik ontdekte ineens dit leuke plekje in mijn woonwijk met allemaal supermooie herfstbladeren. Daarna bracht ik Irina weer naar het station, at ik bij Jorn en gingen we naar een verjaardag.

In de avond werd nog mijn pakketje van Zalando bezorgd. Ook hier zaten dingen in die ik met korting had besteld. Willen jullie een Black Friday shoplog zien?

Zaterdag 24 november

Zaterdag en zondag ging ik mama helpen op de Country & Christmas Fair. Zelf had ze er al de hele week (met hulp) gestaan en nu was het ook mijn beurt. Dit was haar kraam in het Vijverpaviljoen!

Zelf kon ik ook nog even een rondje lopen en dat deed ik ook. Het is echt een hele gezellige fair en de locatie is prachtig.

De fair duurde van dinsdag tot en met zondag en op bijna alle dagen was het open van 10:00u tot 22:00u. Een halfuurtje voor ‘sluitingstijd’ kochten we nog een warme chocomel met slagroom, want het werd toch wel erg koud na zo’n lange dag.

Zondag 25 november

Zondags duurde de fair maar tot 18:00u en daarna konden we gaan afbouwen. We moesten dus nog wel even snel iets te eten regelen en dat werd lekker een puntzak patat. Daarna bouwden we alles af, moesten we toen alles in dozen zat ruim een uur wachten tot we met de auto het terrein op mochten, propten we alles in twee auto’s en waren we om 23:00 uur eindelijk weer thuis. Pfoe, wat een weekend.

Maandag 26 november

Maandag was het gewoon weer tijd voor een werkdag en hoewel ik ontzettend moe was, vloog deze voorbij. In de avond ging ik ook gewoon sporten en trok ik deze nieuwe pareltjes aan. Dit zijn echt schoenen gemaakt voor crossfit. Supernice! Overigens was ik een beetje onhandig die avond, want ik liet een bar (je weet wel, zo’n stang waar gewichten op kunnen) van 15 kilo op mijn voet vallen, dus na de training zat ik met een dikke, blauwe voet. Oeps.

Ik besloot ook nog even mijn kerstlijstje voor bij Jorn thuis bij te werken met nieuwe oorbelletjes. Daarvoor keek ik op Fashionology: ik hoor altijd veel goede dingen over deze webshop en het ziet er allemaal zo mooi uit. Ik werd verliefd op dit setje!

Dinsdag 27 november

Dinsdag na werk plofte ik op de bank en daar maakte Pien gebruik van. Die kwam gezellig bij me zitten. Na het eten verplaatste ik mezelf naar de supermarkt en daarna naar Jorn. We gingen lekker vanaf bed een kerstfilm kijken: the Christmas Chronicles. Op zich wel een grappige film, maar zeker niet mijn favoriet. Oh en zien jullie mijn awesome Pusheen-kerstsokken?

Woensdag 28 november

Woensdag ging ik vanuit werk door naar de bioscoop, want mama stond met haar shoppie op de Ladiesnight van All You Need Is Love. Het was geen drukke avond en we hebben dan ook besloten dat we deze ladiesnight vlak na de grote fair volgende keer maar overslaan.

Ik ging wel lekker een kopje koffie halen. Moest toch wat om wakker te blijven, haha. Overigens begon ik ook langzaam verkouden te worden en dat maakte het staan nog vervelender.

Donderdag 29 november

Donderdag trok ik deze trui van Superdry weer uit de kast. Het is nog steeds zo’n leukerd!

Van Irina kreeg ik een screenshot van deze kersttrui van de mannencollectie van H&M doorgestuurd. HOE COOL IS DIE?! Overigens heb ik al drie foute kersttruien, dus ik denk dat ik hem alsnog maar laat hangen. Misschien heb ik na de kerst nog geluk in de sale.

En over dingen die je lang niet aan had gesproken: in de avond besloot ik mijn allerlaatste wedstrijdpak van turnen uit de kast te trekken en aan te doen naar de training. Helaas heb ik er maar weinig wedstrijden in geturnd, aangezien deze van mijn laatste jaar was en ik dat jaar geopereerd was aan mijn enkel (het was niet de bedoeling dat het mijn laatste jaar zou worden, maar dat terzijde). Ik vond hem toen al lelijk en nu vond ik dat nog steeds. Maar ik hield hem aan, haha.

Na het turnen keek ik nog lekker wat YouTube-video’s vanuit bed en ging ik op tijd proberen te slapen.

Vrijdag 30 november

Vrijdagochtend ging deze meid met haar hoofd vol snot gewoon buiten sporten. We deden een soort spel waar krachtoefeningen aan gekoppeld waren en daarnaast heel veel rennen. Hoewel ik een hekel heb aan rennen, vond ik het wel een leuke en lekkere workout. Mijn billen vonden dat iets minder, want ik voelde ‘s middags al spierpijn opkomen.

Daarna sprong ik onder de douche en was het tijd om een productieve dag te houden. Ik waste allereerst al mijn make-upkwasten weer eens. Dus ook de kwasten die ik zelden of nooit gebruik. Ze staan toch soms tegen elkaar aan en dan is het wel lekker als ze gewoon allemaal weer fris zijn.

Daarna ging ik de video die ik een week eerder met Irina had gefilmd editen. Overigens op mijn oude laptop, want door tijdgebrek had ik mijn nieuwe nog niet geïnstalleerd. Wel met koffie erbij natuurlijk!

Ik deed vervolgens boodschappen en haalde spullen voor de surprise die ik nog moest maken en daarna kon ik eindelijk mijn nieuwe laptop uit de verpakking halen en gaan installeren. Ik had dus de MacBook Pro 13 inch gekocht in Space Grey. Zo mooi! En meteen ook zoveel lichter. Inmiddels is bijna alles geïnstalleerd en zijn de bestanden van mijn oude laptop op een harde schijf gezet. Dit blogje typ ik dan ook vanaf mijn nieuwe laptop en het bevalt zo goed! Goede aankoop geweest.

Zaterdag 1 december

En toen ineens was het december. De laatste maand van 2018. Ik had al een tijdje geleden bedacht dat ik even lekker de stad in wilde gaan en belde op het laatste moment Jorn z’n moeder of ze zin had om mee te gaan. Dat had ze, dus we gingen lekker even samen teuten in de stad. Zoiets doen we helemaal niet zo vaak, maar vinden we allebei wel heel gezellig. Ik bracht een bezoekje aan My Jewellery, waar ik dit supermooie glittertopje paste en uiteindelijk ook kocht.

Ik kocht ook nog wat andere dingetjes voor mezelf en een cadeautje en daarna was het wel tijd geworden voor een broodje. We liepen in de buurt van Delifrance, dus besloten daar even snel te gaan zitten. Ik nam een warm broodje met brie, pijnboompitjes en honing. Heel erg lekker!

Daarna ging ik de videobestanden van de video met Irina overzetten naar mijn nieuwe laptop, want op mijn oude laptop kreeg ik de video niet meer opgeslagen. Op mijn nieuwe laptop ging dat echt als een tierelier: binnen 6 minuten was de video opgeslagen en kon ik door met de thumbnail. Let’s go Kerst. De video is trouwens gister online gekomen, dus als je hem gemist hebt: klik.

1 december betekende ook dat ik het eerste vakje van mijn adventkalender van dit jaar mocht openmaken! Ik kocht er dit jaar eentje bij Sephora in Parijs (meer daarover komt later deze week online). Zo leuk!

Na het eten reden papa, mama en ik nog naar de Castle Christmas Fair in Heemskerk om de overbuurvrouw van de andere fair gedag te zeggen en om te kijken of het voor ons wat was. We kochten daar een oliebol: de eerste van dit jaar! Oké, als je die van 1-2 januari niet meetelt dan.

De locatie was mooi, maar het was door het slechte weer heel rustig, modderig en sommige standhouders gingen zelfs al eerder dicht. Zonde, want daardoor vond ik de sfeer gewoon niet zo gezellig. Toen we weer naar huis reden, zetten mijn ouders me af bij Jorn. Jorn en ik keken The Christmas Chronicles af (want dat hadden we nog niet gedaan) en begonnen aan A Christmas Prince (want er staat een nieuwe op, dus moeten we ze wel allebei kijken). Daarna was het tijd om te gaan slapen.

Hoe was jouw week?