Hoihoi. Zowaar komt er deze week een A Week With Joyce online van slechts één weekje. Afgelopen week was ik ontzettend in kerstsferen, want we gingen een kerstboom halen en ik mocht de kerstversiering op werk al neerzetten. Maar we deden ook nog aan surprises op werk en ik ging gourmetten. Kijk je gezellig mee naar afgelopen week?

Zondag

Zondag stond ik vroeg naast mijn bed, want ik ging met mama en een vriendin van mama de kerstboom kopen. We wilden op tijd bij Ranzijn zijn om de mooiste boom uit te kiezen. Dat lukte gelukkig supersnel, dus daarna reden we naar Tuincentrum Osdorp om daar de kerstshow te bekijken. Ze zetten daar altijd een megadorp neer en dat vind ik echt superleuk.

Ook had ik van mijn baas opdracht gekregen om op zoek te gaan naar leuke kerstversiering op kantoor, dus ik sloeg ook meteen mijn slag. Ik had de dag ervoor al een kunstboom van 180 cm bij Action gevonden voor slechts € 25, dus ik moest ook wat versiering voor erin. En natuurlijk wat dingetjes om neer te zetten.

Bij Tuincentrum Osdorp besloten we ook even een koffietje te doen met een gebakje erbij. Ik nam een stuk red velvet cake en het was echt zo lekker! Ik krijg meteen weer zin in een stuk als ik deze foto zie.

Eenmaal thuis ging ik nog even aan de slag met mijn blog, maar pakte ik ook mijn binnen gekomen My Jewellery bestelling uit! Deze had ik met Black Friday besteld en die was zaterdagavond binnen gekomen.

Sneak peek!

Daarna ging ik blogjes typen en ondertussen lakte ik mijn nagels met een nieuwe nagellak van Kiko. Die had ik zaterdags in Haarlem gekocht en ik vind hem zo mooi! Het is een supermooie, kerstige rode kleur met een parelmoer glans erin. Waarom ik dacht dat dit een leuke en duidelijke foto ging worden, weet ik niet, haha.

Overigens typte ik mijn blogjes op mijn nieuwe laptop! Superblij mee.

Maandag

Maandags ondertekende ik een nieuw contract op mijn werk: de komende 15 maanden mag ik mezelf nog steeds online marketeer noemen voor Secure Design! Om dat te vieren kocht mijn collega een taart. Niet zomaar een taart, maar een Minion taart. Heel fout, haha. Het was overigens een chocoladetaart en na een stuk hiervan heb ik letterlijk de hele middag en een deel van de avond vol gezeten. Misschien ook omdat ik onwijs verkouden was en dus amper honger had.

Toch ging ik in de avond gewoon naar de crossfit en ging het zelfs verdraaid goed met mijn verkoudheid. Ik kreeg een appje van een vriendin dat ze op zoek was naar een mooie, rode lipstick, dus ik stuurde haar deze foto’s van de rode lipsticks uit mijn stash. Rood is niet helemaal mijn kleur en daarom zijn het er niet veel. Maar ik vind ze wel stuk voor stuk heel mooi!

Dinsdag

Dinsdag maakte ik na een dagje werken mijn surprise voor werk af. We zouden dat namelijk de volgende ochtend samen vieren. Ik had een Nintendo Switch nagemaakt voor mijn collega. Dinsdag moest ik alleen nog het gedicht en dan kon hij dichtgeplakt. Vreselijk vond ik het gedicht en stiekem was ik ook niet helemaal tevreden met mijn surprise.

Maar goed, toen dat eenmaal geregeld was, ging ik mama de rest van de avond helpen met het inpakken van bestellingen van de webshop. Ze heeft het de laatste weken onwijs druk en is elke avond tot laat bezig met inpakken. Daarom besloot ik een avondje te helpen. Mama pakte alles in en ik zorgde ervoor dat het goed in de dozen terecht kwam. Dit waren uiteindelijk bijna alle bestellingen die we die avond hebben ingepakt.

Woensdag

Toen was het alweer woensdag en moest ik iets vroeger op werk zijn. We gingen namelijk voor werktijd en aan het begin van de werkdag de surprises van elkaar uitpakken. Er was één collega die hard had geroepen dat hij geen surprise ging maken en uiteindelijk trok hij mij. Hij heeft er toch wat van weten te maken, want deze zak van Sinterklaas was gevuld met cadeaus, maar ook met fopcadeaus. Leuk! Overigens was mijn collega echt heel blij met zijn gemaakte Nintendo Switch, haha. Gelukkig maar!

Ik kreeg uiteindelijk van Sinterklaas het tweede Bucketlist Boek en een patatbordje van Blond Amsterdam. Superleuk en heel erg blij mee!

Maar stiekem maakte de Sinterklaassfeer al snel plaats voor kerstsfeer, want woensdag mocht ik ook officieel alle kerstdecoratie neerzetten. Dat betekende dat ik de spullen die ze al hadden en mijn nieuw-gekochte spullen een plekje mocht gaan geven. Uiteindelijk maakte ik op de lunchtafel een soort kerststuk.

In de vergaderruimte zette ik een klein kerstboompje met lampjes neer en hing ik deze guirlande op en hing er sterren van House Doctor in. De sterren kocht ik trouwens bij mama haar webshop en daar was ik mooi op tijd mee, want ze verkopen als een tierelier, dus inmiddels gaat ze richting haar laatste beetje voorraad.

Het pronkstuk wat ik had gekocht, was toch wel de kerstboom van de Action. Ik was even een tijdje bezig geweest met het in elkaar zetten en in model brengen van de boom en daarna ging ik met een collega de boel versieren. Ik had rode en witte kerstballen gekocht, blauwe sneeuwvlokken met glitters en op kantoor lagen nog gekleurde lampjes en een rode slinger. Zo wist ik er uiteindelijk toch wat leuks van te maken! En bovendien is het echt wel een hele goede boom voor zo’n klein prijsje. Oh ja, die sterren bij het raam hing ik ook op!

Na werktijd ging ik er als een speer vandoor, want rond 18:00u hadden we afgesproken om te gaan gourmetten vanwege de Sinterklaas met Jorn z’n gezin en mijn gezin. Dit doen we nu al een aantal jaar op rij en ik vind het altijd zo ontzettend gezellig! En lekker. Mijn buikje was weer rond.

Vrijdag

Donderdag moest ik werken, maar maakte ik geen foto’s. Vrijdagochtend ging ik met mama buiten sporten en daarna reden we, samen met een vriendin van mama, naar Tuincentrum De Boet in Hoogwoud. Daar hebben ze ook altijd zo’n onwijs leuke kerstshow! Dit jaar was het weer compleet anders ingedeeld dan andere jaren, maar het was nog steeds leuk. Zo had je er dit snoepdorpje.

Maar ook een heel dorp aan Efteling-spullen. Die vond ik echt zo onwijs leuk! Stiekem best jammer dat het allemaal zo duur is..

Ook zag ik daar een ontzettend schattige kerstbal in de vorm van een roze autootje. Hij deed me ontzettend denken aan mijn kleine racewagen. Alleen is mijne wit en niet roze. Ik nam de kerstbal overigens niet mee, maar schattig vond ik hem wel.

Omdat we al sneller klaar waren dan we dachten, reden we op de terugweg ook nog even langs Intratuin, want daar hadden we de kerstshow ook nog niet gezien. Of naja, een deel ervan niet, want de laatste keer dat ik er was, waren ze bezig met opbouwen. Daar vond ik een soortgelijke kerstbal als bij De Boet, maar dan wel wit en met een kerstboompje erop. Ik nam hem niet mee, maar daar heb ik stiekem nu ik hem weer zo zie toch wel spijt van.

Zaterdag

Van vrijdag op zaterdag was Jorn blijven slapen. We deden lekker rustig aan, maar gingen ook ‘aan het werk’. Ik had Jorn namelijk eindelijk zo ver om samen een video te filmen! Misschien als jullie dit zien, weten jullie het wel al. Hij komt zo snel mogelijk online!

Ook bewonderde ik mijn nieuwe palette van Colourpop; het Dream Street Palette in samenwerking met Kathleenlights. Zo mooi! Zaterdagmiddag zette ik al mijn kerstspulletjes neer (waar ik, shame on me, dus nog helemaal geen foto’s van heb gemaakt), bewerkte ik twee video’s die allang online hadden moeten komen en in de avond gingen we met z’n allen (Jorn, mijn ouders, mijn broertje en zijn vriendin) naar het tweede deel van Fantastic Beasts. Daarna ging ik mee naar Jorn en was het tijd voor bed..

Hoe was jouw week?