Hooooi. Vandaag is het weer tijd voor een dubbele A Week With Joyce, want het is er weer eens niet van gekomen. De afgelopen twee weken ging ik onder andere met mama de kerstboom opzetten, deden Jorn en ik een groot deel van de kerstinkopen en gingen we met mijn werk een kookworkshop volgen. Meer zien van de afgelopen weken? Dat kan vandaag!

Zondag 9 december

Zondag 9 december was het eindelijk zo ver: mama en ik konden de kerstboom gaan opzetten. Mama had hem al klaargezet en de lampjes erin gedaan, omdat ik eerst nog bij Jorn was. Daarna gingen we hem samen versieren.

We konden daarna wel een kopje koffie gebruiken. Ik vind de kerstboom altijd zo gezellig staan!

Ook maakte ik meteen gebruik van de gelegenheid om heel wat fotootjes te maken ermee. Zo ook van mijn matchende nagellak. Ik droeg donkergroene nagellak met zilveren glitters erover en ik vond de combinatie zó mooi.

Tadaaaa, helemaal klaar. We hebben vooral witte decoratie erin zitten, maar ook hier en draag een grijze kerstster of kerstengel. Die komen overigens uit mama haar webshop en kun je voor zoveel leuke dingen gebruiken; kerstboomversiering, op cadeautjes of gewoon op een andere gezellige plek in huis tijdens de feestdagen.

Mijn favoriete kerstbal is toch wel deze: een witte, matte kerstbal met een glitterveer erop. Helaas heel slecht zichtbaar op deze foto.

In de avond zette ik nog mijn vorige weekartikeltje in elkaar vanuit bed. Heb jij die al gezien? Nee? – klik!

Maandag 10 december

Maandag ging ik na een dagje werken weer crossfitten. We waren allemaal zo moe van de workout, dat we daarna besloten nog even te blijven om uit te rusten en voor een bakkie koffie. Lekker en gezellig!

Dinsdag 11 december

Dinsdagavond ontdekte ik dat Douglas 25% korting had op bijna alles en dus besloot ik voor mezelf twee cadeautjes te bestellen. Ik had tenslotte een nieuw contract getekend een week eerder en vond dat ik wel iets moois mocht bestellen voor mezelf. Ik bestelde een Becca highlighter en MAC Fix+ (al staat hier primer).

Woensdag 12 december

Woensdag was zoals altijd weer een werkdag en deze keer had ik weer koffie gehaald bij de benzinepomp. Lekker, lekker. En het was nodig.

In de avond was ik weer heel erg moe, dus ik besloot in bad te gaan. Dat was alweer even geleden en vind dat altijd heel erg lekker. Ik nam een bath bomb van Lush mee. Ik vond hem stiekem niet zo boeiend, maar de geur was lekker.

Toch ging ik na het badderen nog een video editen: namelijk de Boyfriend does my makeup met Jorn! Ik vind hem zelf echt zo leuk geworden. Heb jij hem al gezien? Bekijk hem dan hier!

Ook was er nog een verlaat schoencadeautje achtergelaten, namelijk een Tony’s Chocolonely reep met pepernoot voor Jorn en mij samen. Klinkt zo lekker! Stiekem ligt hij er nog steeds onaangebroken.

Donderdag 13 december

Donderdag kreeg ik eindelijk mijn collega’s zo ver om pizza te bestellen. Vaak doen ze dat op vrijdag, maar dan werk ik nooit en dus loop ik de pizza vaak mis. Niet altijd, maar toch. Domino’s it is. Samen met een collega haalden we de pizza’s.

Ik had gekozen voor de caprese. Was weer lekker hoooor (en lekker slecht).

Jorn was die dag met zijn moeder in Arnhem en stuurde deze foto door vanuit de Primark daar. Hoe leuk is deze set?! Haha. Hoe verzinnen ze het ook echt? Catpusheeno. Geweldig.

Alsof de pizza van ‘s middags nog niet slecht genoeg was, was mijn avondeten onverwachts ook pizza. Maar zelfs dat was niet genoeg. Na de turntraining reed ik namelijk nog met vriendinnen naar Maccie. Ik besloot alleen een hamburgertje te bestellen, maar dat was natuurlijk ook slecht. Wel lekker tho’.

Vrijdag 14 december

Vrijdagochtend gingen mama en ik samen sporten buiten. Daarna reden we met de groep naar de zorgboerderij in de buurt voor een Sinterkerstennieuw-koffie. Daar hebben ze ook paardjes buiten staan en dit witte paard wandelde helemaal met me mee. Ik mocht hem alleen niet aaien. Maar het was wel schattig dat hij meewandelde.

Zoals ik dus al zei: koffie. Met appeltaart en slagroom natuurlijk. We hadden ten slotte in de ochtend gesport, haha. Het was weer erg gezellig met de sportgroep.

Daarna sprong ik ontzettend snel onder de douche, want Jorn en ik hadden ook bedacht om die middag de kerstinkopen te gaan doen: dus de cadeaus halen. Ik koos uiteindelijk voor deze outfit: een lekkere trui en een broek die ik al heel lang niet had gedragen met parels en studs. Superleuk! Ik wilde er ook eigenlijk foto’s mee, maar dat zijn we helemaal vergeten.

Zoals elk jaar deden Jorn en ik weer de eerste inkopen in Amstelveen. Een kopje koffie van Starbucks kon dan ook niet ontbreken. We gingen allebei voor een medium Gingerbread Latte. Lekker!

Ik dacht dat het wel leuk was om op de foto te gaan, maar zeg maar gewoon hallo tegen mijn vermoeide koppie, haha. Het was wel heel gezellig! In Amstelveen waren we sneller klaar dan we dachten en daarom gingen we op de terugweg ook nog even snel Hoofddorp centrum in voor cadeaus die we nog niet hadden gescoord.

Eenmaal thuis lag mijn Douglas bestelling al op me te wachten, whiiii.

Zaterdag 15 december

Zaterdag was het Jorn zijn verjaardag, dus in de ochtend gaf ik hem zijn cadeautje en deden we soort van rustig aan. Terwijl hij boodschappen ging doen en Fifa ging spelen, had ik afgesproken met vriendinnetje Kim in Leiden. We gingen gezellig lunchen samen bij Bagels & Beans. Maar eerst een soepkom koffie voor mij. Kim nam gewoon een kleintje. Het verschil moet er zijn, hè.

Kim had nog nooit bij Bagels & Beans gegeten, omdat ze dacht dat ze dat met haar allergieën niet kon. Maar dat was fout en dus wilde ze graag hier eten. Ik koos na lang twijfelen voor de carpaccio bagel, omdat ik die alweer een hele tijd niet had gehad. Lekker! We maakten nog een rondje stad en daarna ging ik weer naar Jorn. In de avond vierde hij zijn verjaardag voor familie en vrienden en het was weer erg gezellig.

Zondag 16 december

Zondagochtend pakte ik een deel van onze cadeautjes vast in. Een klein deel maar, want uiteindelijk kwam er nog veel meer bij. Cadeautjes kopen en geven is zo leuk!

Het had die nacht een beetje gesneeuwd en dat wilde ik graag even vastleggen voor alle mensen die dat gemist hadden, haha. Geintje.

Ik had een heel plan voor die dag bedacht voor het filmen van een kerstvideo, maar uiteindelijk ging het helemaal mis, omdat mijn hoofd er niet naar stond. Volgend jaar beter, haha. Wel kwam Jorn nog een koffietje doen én had hij taart meegenomen wat nog over was. Lekker!

Omdat ik niet helemaal in mijn hum was, besloot ik lekker vanuit bed een video te editen. En te Netflixen. Pien hield me gezelschap!

Maandag 17 december

Maandag was een ander soort werkdag dan normaal, want die dag gingen we ons bezighouden met het inpakken en versturen van onze relatiegeschenken. Mijn baas had zijn moeder gevraagd om ook te komen helpen en zij bracht zelfgemaakte appeltaart mee. Zo lekker!

Uiteindelijk hebben we van half 11 tot een uur of 3 pakketten staan inpakken. We hadden twee karren vol. Gelukkig kwam PostNL ze voor ons ophalen in de avond. Overigens vond ik het best leuk voor de verandering.

Na werk was het weer tijd om te sporten en ook deze keer kwam ik weer helemaal dood thuis. Crossfit is zo’n uitdaging, maar soms ook zó zwaar en vermoeiend en niet leuk, haha. Of toch wel.

Omdat we inmiddels alweer halverwege de maand zaten, werd het weleens tijd dat mama en ik de kerstkaarten gingen schrijven en versturen. Dus dat deden we na mijn sporten. Het zijn er niet zoveel als afgelopen jaren, maar ik vind het toch altijd leuk om kaartjes te blijven sturen.

Dinsdag 18 december

Dinsdag kwam ik op werk en lag er ineens een envelop op tafel. Ik had ook een relatiegeschenk gehad van een bedrijf waar we mee samenwerken momenteel. Superleuk! En lekker.

In de avond zette ik weer een video klaar, zodat die de volgende dag online kon. Het was tenslotte een soort kerstvideo, dus daar moest wel vaart mee gemaakt worden.

Woensdag 19 december

En weer een werkdagje voor de boeg. Ik merk de laatste tijd toch dat ik wat vermoeider ben en me daardoor minder goed kan concentreren. Maar goed: kopje koffie erin en knallen. Het was bovendien mijn een-na-laatste werkdag voordat ik lekker even vakantie heb.

In de avond gingen we iets superleuks doen, namelijk koken met werk en daarna gezellig eten. Zie hier hoe ik een zoete aardappel vul met een vulling van doperwten, uitjes en zoete aardappel. Het bewijs dat ik gekookt heb, haha. Overigens was Jorn ook mee (en de aanhang van mijn collega’s ook), maar we zaten in gemixte teams, dus werkte ik alsnog met wat collega’s.

Daarna was het tijd om gezellig met z’n allen te eten. Het eerste gerecht waren deze kippendijen met wasabi-mayonaise en rucola. Erg lekker!

Het tweede gerecht was er eentje waar ik met mijn collega’s aan had gewerkt: aardpeer soep. Hierin zaten onder andere aardpeer (duh), uitjes en knoflook en we strooiden er nog gebakken prosciutto op. Ik moest een beetje wennen aan de smaak, maar vond het uiteindelijk toch best lekker.

Daarna was het tijd voor het hoofdgerecht: de gevulde zoete aardappel en miso spruitjes hadden wij ook gemaakt. Het vlees had een ander team bereid. Ik moet eerlijk toegeven: het hoofdgerecht was niet mijn favoriet. Maar goed, dat kan ook niet altijd.

Als dessert hadden we peerkaneeltaart en die vond ik wel erg lekker! Uiteindelijk kreeg ik met pijn en moeite dit stuk op en zat ik daarna bomvol. Maar het was erg gezellig en lekker!

Vrijdag 21 december

Donderdag had ik ook gewoon nog gewerkt, maar vergat ik foto’s te maken. Daarna was het tijd voor vakantie! Vrijdagochtend had ik dan ook besloten niet te sporten (mede door een lunchafspraak die ik had staan) en sliep ik soort van uit. Daarna deden mama en ik nog een kopje koffie, omdat mijn lunchdate iets later was geworden.

Maar uiteindelijk zaten we toch rond lunchtijd bij Zoet & Zalig. Ik besloot eens de boerentosti te nemen in plaats van kroketten of carpaccio. Ook erg lekker!

Ik was dus met een oud-collegaatje lunchen. We hebben dan maar anderhalve maand met elkaar gewerkt, maar het klikte wel heel goed en daarom hadden we besloten om gewoon zo nu en dan samen koffie te gaan drinken of iets. Op een gegeven moment zei ze: ‘ik moet echt even foto van jou maken, want de setting is perfect’. Zo gezegd, zo gedaan, haha.

En natuurlijk kon een selfie niet ontbreken. Was gezellig! Moeten we zeker vaker doen.

We deden nog even snel een rondje winkels en daarna haalde ik de allerlaatste kerstcadeaus. Thuis was mama druk bezig met het inpakken van cadeaus, dus ik besloot lekker aan te schuiven. Kon ze alleen mijn cadeaus niet doen, hehe. Er was echt een bommetje ontploft op de tafel.

In de avond kwam Jorn. Papa en Dylan gingen naar de bios en dus besloten mama, Jorn en ik om kerstfilms te gaan kijken. Ondertussen lag Pien lekker te tukken op mama haar schoot. Verstopt. Stoor me niet.

Zaterdag 22 december

Zaterdag zou ik de tweede basistraining van crossfit gaan volgen, maar door wat omstandigheden daar, hebben ze het moeten cancellen. Dus trok ik daarna lekker een chille outfit aan. Met mijn nieuwe trui. Van Winnie The Pooh. Die had ik vrijdags gekocht bij Primark en ik vind hem zo leuk, haha!

Ook pakte ik mijn Colourpop bestelling uit. Ik had namelijk wéér een bestelling geplaatst tijdens gratis verzending. Deze keer ging ik voor een bronzer, highlighter en oogschaduw. Pretty!

Ik maakte lekker veel blogfoto’s en dronk koffie met Jorn samen. Daarna wandelden we nog even naar de winkels en haalden we lekker een oliebol. Mijne had een gek uitsteeksel. Maar hij was wel lekker!

In de avond ging Jorn gourmetten met vrienden en dus at ik gewoon met mijn ouders en keken we weer naar kerstfilms. Gezellig! Daarna haalde Jorn me op, keken we bij hem thuis nog wat afleveringen van Friends (want altijd leuk) en daarna was het bedtijd.

Hoe was jouw week?

PS Ik wens jullie alvast hele fijne kerstdagen! Dat je het maar mag vieren met de mensen om wie je geeft <3